Vds Kullanıpta Kanalı Kapananlar ?

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Son 15 20 gündür naptıysam ne ettiysem kanal kapanmalarının önüne geçemiyorum sırf bu iş için sunucu aldık yine aynı sıkıntıyı aldık başımıza vds kullanıpta başına bu tarz olay gelip çözen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

benim kanalım kapanmıo tarzı yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen sadece ama sadece çözüm yazacak arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim

Vds kullanıpta kanal kapanması İMKANSIZ gerçekten imkansız tep ipden en aşşa 100 kanal girerim

ne yapıyorsun adım adım anlatırsan sana nerede hata yaptığını söyleriz. Kanalları senmi açıyorsun satınmı alıyorsun açtıktan sonra bekletiyormusun neler yani herşeyiyle.

ne yapıyorsun adım adım anlatırsan sana nerede hata yaptığını söyleriz. Kanalları senmi açıyorsun satınmı alıyorsun açtıktan sonra bekletiyormusun neler yani herşeyiyle.
hemen yazayım üstad

sundan 15 20 gün önce yani kanal kapanmaları baslamadan önce 2 3 ay boyunca hep su sekilde calıstım

3 tane vds'm vardı her gün girerdim 3 5 kanal yapar bırakırdım bişi olduğu yokdu

ama 15 20 gündür giriyorum 10 tane kanal yapıyorum çat çat kapanıyo

sırf bu iş için sunucu aldım böldürttüm falan ama yine aynı

Son 15 20 gündür naptıysam ne ettiysem kanal kapanmalarının önüne geçemiyorum sırf bu iş için sunucu aldık yine aynı sıkıntıyı aldık başımıza vds kullanıpta başına bu tarz olay gelip çözen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

benim kanalım kapanmıo tarzı yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen sadece ama sadece çözüm yazacak arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim

Önce birkaç boş kanal açıp hiçbiryerden girmeden deneyin bakalım o kanallarda kapanıyor mu? Eğer onlarda kapanıyorsa mail açma yönteminizden olabilir. Daha sonra o maillerden bazıları ile sunucunuzdan girin ama video atmayın 1 - 2 gün bekletin izleyin bakalım kapanma oluyormu eğer kapanmazsa ip spamda değildir ancak kapanırsa ip spamdadır sunucunuza bir kaç ek ip alıp haftda bir ip değiştirin. Sunucuda olsa günlük çok fazla kanal açıyorsanız kapanma yaşamanız normaldir.

Mail alıyorsan açanın çok kaliteli açtığına,kendin açıyorsan da hiç bir adımı falsolu yapmadığına emin olacaksın ilk başta.Daha sonra kullandığın makinenin Ip adresini değiştirdikten sonra günde max 3-4 kanal, kanallara da max 50 video atacaksın.Açıklama etikete boş muhabbet yapmayacaksın.Daha sonra kapanırsa kendi ellerimle kapanmadığını kanıtlarım skypetan yazarsın.

Vds kullanıpta kanal kapanması İMKANSIZ gerçekten imkansız tep ipden en aşşa 100 kanal girerim

hocam neye dayanarak imkansız diyorsunuz?bal gibide kapanır hem kapanmaması için bir neden yok.melese vds ile lakalı değil spamla alakalı veya işte sakıncalı kanallarla.çerezleri temizle mümkünse her kanala 5 adetten fazla atma günde en fazla 5 kanalı ziyaret et,ve vds ile aynı anda o 5 videoyu seçme tek tek seçip özelden genele getir sonra ikincisine başla,çünkü çok hızlı yüklediğinden google örümcekleri spam algılıyor hemen.

Mail alıyorsan açanın çok kaliteli açtığına,kendin açıyorsan da hiç bir adımı falsolu yapmadığına emin olacaksın ilk başta.Daha sonra kullandığın makinenin Ip adresini değiştirdikten sonra günde max 3-4 kanal, kanallara da max 50 video atacaksın.Açıklama etikete boş muhabbet yapmayacaksın.Daha sonra kapanırsa kendi ellerimle kapanmadığını kanıtlarım skypetan yazarsın.
deneyek koray

daha sunucuyu alalı 4 5 gün falan oldu

mail aldıgım arkadaşta sadece bende kapandıgını soledi gerçi başkasından da almıstım onda da kapandı

video işine gelirsek günde 1 max 2 kanal yapıyorum bir vds den attıgım videoda max 9 10

hocam neye dayanarak imkansız diyorsunuz?bal gibide kapanır hem kapanmaması için bir neden yok.melese vds ile lakalı değil spamla alakalı veya işte sakıncalı kanallarla.çerezleri temizle mümkünse her kanala 5 adetten fazla atma günde en fazla 5 kanalı ziyaret et,ve vds ile aynı anda o 5 videoyu seçme tek tek seçip özelden genele getir sonra ikincisine başla,çünkü çok hızlı yüklediğinden google örümcekleri spam algılıyor hemen.

ya boş konuşma bilader gunde en aşşa attgım video sayısı 2000 sen ne 5sıden bahsedıyorsun? ne çerezi o neymiş :D bana su forumda vds ıel çalışıpta kanalı kapanan gostersene yanı yapcagın sey bellı VDS al bas geç bukadar? :) etk ve açklamayıda ben anlatmıyım sen öğren ya boyle kapanması ımkansız gerçekten ımkansız :D kanalınzı kapandıgıdan bı bakı ne yazıyor oyun spam falan yazar telıf gelmıstır

deneyek koray

daha sunucuyu alalı 4 5 gün falan oldu

mail aldıgım arkadaşta sadece bende kapandıgını soledi gerçi başkasından da almıstım onda da kapandı

video işine gelirsek günde 1 max 2 kanal yapıyorum bir vds den attıgım videoda max 9 10

Tamam Ip değiştir bugün, yarın girip 1 kanal yapayım kapanmazsa eğer adım adım anlatırım.

iyi yapıosun da keske sonuna kadar okusaydın yazdıklarımı hocam !

Bak sana ciddi ciddi burda herkezin onunda yazıyorum Herkez gorsun ozaman nasıl yaptgımı

Vds den bas geç etk ve açk otomatık gir hepsı bukadar al bukadar benım yaptıgım bu kurana bile el basarım yani spamcısın sürümden kazanıcaksın hocam dur bir resim atayım gor

ya boş konuşma bilader gunde en aşşa attgım video sayısı 2000 sen ne 5sıden bahsedıyorsun? ne çerezi o neymiş :D bana su forumda vds ıel çalışıpta kanalı kapanan gostersene yanı yapcagın sey bellı VDS al bas geç bukadar? :) etk ve açklamayıda ben anlatmıyım sen öğren ya boyle kapanması ımkansız gerçekten ımkansız :D kanalınzı kapandıgıdan bı bakı ne yazıyor oyun spam falan yazar telıf gelmıstır

Kapanır hocam benimde uzun süre önce sunucudan attıklarım kapanıyordu ek ip aldım ondan sonra 3-4 günde bir ip değiştirdim kapanmalar durdu. Kısaca vds deki tek ipe fazla güvenmeyin ileride bir toplu kıyım olur o konuda adınızı görebiliriz.

Bak sana ciddi ciddi burda herkezin onunda yazıyorum Herkez gorsun ozaman nasıl yaptgımı

Vds den bas geç etk ve açk otomatık gir hepsı bukadar al bukadar benım yaptıgım bu kurana bile el basarım yani spamcısın sürümden kazanıcaksın hocam dur bir resim atayım gor
ya ben 1000 i 500 ü geçtim dostum muhtemelen bu video sayısı ile deilde kanala giriş çıkış sayısı ile alakalı mesela günde bi vds den kaç tane kanala girip cıkıosun

Al
yAR467.jpg

Buyur

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION]

youtuberlere satış yapan yerlerden vds almayın öyleyse hocam ip spama düşmüştür sen 0 aldım sanarsın pata küte gider her yaptığın git oyunlar için bot satan yerlerden al vdsni (bu benim teorim yanlışta olabilir bilen biri açıklasın veya yazımı düzeltsin eksikse)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri