VDS nasıl kullanılır (vdsmerkezi)

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

Hemedo

Kayıtlı Üye
İyi geceler arkadaşlar bugün ilk defa vds aldım fakat kullanamıyorumyardımcı olursanız sevinirim

uzak masaüstü bağlantısı yapmışken kendi bilgisayarımdaki videoyu oraya nasıl alırım

Kendi bilgisayarından oraya atmaya çalışana kadar youtube at aynı şey.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION], hocam swf güzel olabilir de, ne gereği var arkadaş bir soru sormuş, bilmeyen, yeni başlayanlara hoşgörülü davranmak lazım, mesajınızı yardımcı olmadığı için arkadaşa arkadaş alındığı için sildim bilginize.

Kendi bilgisayarındaki videoyu oraya almanın en kısa yolu videoyu ilk önce pc den herhangi bir upload sitesine upload edip sonra vds ile indirmen normal kendi harddiskin gibi kopyala/yapıştır olayı yok yani varda yine normal uploadın daha düşük hızında kullanılabilirlik 0 yani :D Vds yi kendi bilgisayarına bağlı ayrı bir harddisk gibi görme sonuçta kablo bağlantısı yok o yüzden yine atsanda internetini kullanarak atacaksın onunda hızı dediğim gibi baya düşük

hocam bunun hızlı olması gerekmiyomu ben hızı yükleyebilmek için aldım

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION], hocam swf güzel olabilir de, ne gereği var arkadaş bir soru sormuş, bilmeyen, yeni başlayanlara hoşgörülü davranmak lazım, mesajınızı yardımcı olmadığı için arkadaşa arkadaş alındığı için sildim bilginize.

hocam haklısınız yazdıktan sonra ben de düşündüm yanlış olduğunu anladım zamanında ben de öyleydim, arkadaştan özür diliyorum

hocam bunun hızlı olması gerekmiyomu ben hızı yükleyebilmek için aldım

Tabiki hızlı fakat kendi bilgisayarındaki videoları hızlı yüklemez mesela sen film upload edeceksin torrent sitesinden indirip yüklemen bilgisayarın ile 7-8 saat ise vds ile bunu yarım saate yapabilirsin. Yani eğer kendi bilgisayarındaki videoları hızlı yükleyebilmek için vds aldıysan vds olayını çok yanlış anlamışsındır sen :D O sadece uzaktaki farklı bir bilgisayar

İyi geceler arkadaşlar bugün ilk defa vds aldım fakat kullanamıyorumyardımcı olursanız sevinirim

uzak masaüstü bağlantısı yapmışken kendi bilgisayarımdaki videoyu oraya nasıl alırım

hocam kendi bilgisayarınızdaki videoları tekrardan çok kısa bir süre içinde vds ye bağlandığınız uzak masaüstü bağlantısı olan vds'den inderebilir ve yükleyebilirsin.

VDS ve VPS kısaca İnterneti yani indirme ve yükleme hızı Türkiye'den kat kat daha hızlı olan(yabancı ülkelerden bahsediyorum İngiltere,Amerika gibi) bir nevi internettir. Uzaktan bağlandığın için masaüstü biraz yavaştır fakat indirme ve yükleme hızı oldukça iyidir. İyi bir vps şirketi ise. Yani vps ve vds ile sadece hızlı yükleme ve indirme yapabilirsin. Kendi bilgisayarından uzak masaüstüne, uzak masaüstünden kendi bilgisayarına dosya aktarım imkansızdır. Eğer bir ftp serverınız var ise bunu her iki alana(kendi pcne ve uzak masaüstüne) da ftp yükleyerek ftp'den aktarabilirsiniz. FTP bir nevi site barındırıcı web dosya kapasite alanıdır. 100 mb 1 gb vs katları gibi.

uzak masaüstü bağlantısına tıkla=> seçenekler=>yerel kaynaklar=>yerek kaynaklar ve aygıtlar=>yazıcılar ve pano kutuları seçili olsun ve diğer butonuna tıkla,
ordada "akıllı kartlar ,bağlantı noktaları,sürücüler,desteklenen diğer tak ve kullan aygıtlarının hepsi seçili olsun.

istediğin dosyayı uzak masaüsyüne sürüklemen yeterli.

uzak masaüstü bağlantısına tıkla=> seçenekler=>yerel kaynaklar=>yerek kaynaklar ve aygıtlar=>yazıcılar ve pano kutuları seçili olsun ve diğer butonuna tıkla,
ordada "akıllı kartlar ,bağlantı noktaları,sürücüler,desteklenen diğer tak ve kullan aygıtlarının hepsi seçili olsun.

istediğin dosyayı uzak masaüsyüne sürüklemen yeterli.

kendi pc ne ve vds ye

teamviewer yüklesek olmaz mı

ctrl c + ctrl v yapıp alabilirsin. ama internet hızına göre aktarım gerçekleşir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri