VDS-Server ile Spam Çalışanlara Sorular

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ünlem sorununun çok basit yöntemi var dizi, çizgi film yüklyenler için.
2 bölümü editörle birleştirin ünlem geçer.
Mesela x dizisinin 30 ve 31. bölümünü birleştirin 30-31 olarak yükleyin. Hem süresi uzun olur :)
Zahmetsiz iş.

Öyle 1-2 video çalışsak, kolay hocam dediğin gibi, biz hard spamcılarız hangi videoları birleştirelim :D

delikanlı, çoklu ip'e çalışamazsan dünyanın en temiz sanal sunucunu kullansan bile tek ip'e nedeniyle spamı yersin. sağlıklı spam yapabilmen için en az 100 tane ip'e ile dönüşümlü çalışman gerek. ip'e başı 5 tl maliyeti düşünürsek çok para dökeceksin ki, spamdan kapanma riskini azalsın.

Merhaba arkadaşlar,

Botlar ile şansımız yıldızımız bir barışmadı, kapanmalar yaşıyorum, tek bot ile değil farklı botlarla da yaşadım, aynı süreçte Server ile açtığım kanallar sağlam ve ayakta, ben de bu alana yönelmek denemek istiyorum şimdi.

VDS'ler, Server'lar ile ciddi anlamda spam çalışanlara sorularım, yani günde min. 10 kanal açanlara.

* VDS'lerde sabit ip olması, bu ip'den çok kanal açılması sorun oluyor mu ? Önlemini nasıl alıyorsunuz.

* Ünlem geçmek için, tek tek videolara işlem uygulamaktansa, bottaki gibi pratik ve az yıpratıcı toplu olarak videolara edit, crop veya ünlemi herne geçiyor ise, topluca editing yapan program var mı ? Özetle VDS çalışanlar ünlem derdini nasıl aşıyor ?

Bunlara eklemek istediğiniz tavsiyelere de açığım, teşekkürler.

1. Sorun olduğu oluyor, olmadığı oluyor yapacak bir şey yok.
2. Go hard or or go home. ;)

1. Sorun olduğu oluyor, olmadığı oluyor yapacak bir şey yok.
2. Go hard or or go home. ;)

Bütün bildiklerimizi unutalım, sen bize tavsiye ver hocam. Senin teknik dahisi olduğunu düşünüyorum çünkü. Kendi bilgisayarımızdan veya Alex in sorduğu gibi, sunucudan en kolay ve en işlevsel spam nasıl yapılır/yapılmalı?

VDS-Server ile sağlam spam yapanlardan tavsiyeler bekliyoruz

akşamcı spamcıların fikirlerini alalım bir de

Hiç bir işlem yapmadan direk yt to yt yapıldığında çıkan ünlem sayısı ile atıyorum videoyap'taki gibi ünlem geç ile video sonu ekleme veya çerçeve yaptıktan sonra çıkan ünlem miktarı arasından büyük bir fark mı var?

500 videoyu direk attık diyelim, 300'ü ünlem verdi. 200 videom kaldı.
500 videoyu çerçeveleyip vs attım diyelim, 100'ü ünlem verdi. 400 videom kaldı.

Aradaki 2 kat video farkının bize zaman olarak maliyeti nedir?

Günlük 10 kanal açalım. Her kanal için 10 dk süre harcayalım. 10 kanal açmak 100 dakikamızı alır. Bunları çerçeveletip atıyoruz.

Günlük 10 kanal açalım. Her kanal için yine 10 dakika. 200 dakikamızı alacak bu da. Bunları da direk atıyoruz.

Aradaki dolar yanan video farkı sıfır. Kayıp dakika 100.

Bu da demek oluyor ki, 500*10 = 5.000 videoyu 100 dakikada editleyebilecek bir sistem olması gerekiyor ki hızımızı kesmesin.

benimde bir sorum var vds ile çalışanlar manuel olarakmı video upload yapıyor yoksa bot ilemi ? botlaysa hangi botla.

Soru cok ılginc vda alan bot niye kullanıyo? Hadi ıpten dolayı olsun bunun daha kolayı var proxy

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

200 vıdeo yu yarım saate renderlıyorumda senın dedıgın olayda ben hatta mı yapıyorum? Unleme dusen vıdeo her zaman hit olan vıdeodur yanı o kayıp 400 vıdeodan benım kaybımda cok vds de renderleyıp. Gecerım cokda basıt yanı [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION]

Soru cok ılginc vda alan bot niye kullanıyo? Hadi ıpten dolayı olsun bunun daha kolayı var proxy

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

200 vıdeo yu yarım saate renderlıyorumda senın dedıgın olayda ben hatta mı yapıyorum? Unleme dusen vıdeo her zaman hit olan vıdeodur yanı o kayıp 400 vıdeodan benım kaybımda cok vds de renderleyıp. Gecerım cokda basıt yanı [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION]

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] demek istediğini anlayamadım hocam

Hiç bir işlem yapmadan direk yt to yt yapıldığında çıkan ünlem sayısı ile atıyorum videoyap'taki gibi ünlem geç ile video sonu ekleme veya çerçeve yaptıktan sonra çıkan ünlem miktarı arasından büyük bir fark mı var?

500 videoyu direk attık diyelim, 300'ü ünlem verdi. 200 videom kaldı.
500 videoyu çerçeveleyip vs attım diyelim, 100'ü ünlem verdi. 400 videom kaldı.

Aradaki 2 kat video farkının bize zaman olarak maliyeti nedir?

Günlük 10 kanal açalım. Her kanal için 10 dk süre harcayalım. 10 kanal açmak 100 dakikamızı alır. Bunları çerçeveletip atıyoruz.

Günlük 10 kanal açalım. Her kanal için yine 10 dakika. 200 dakikamızı alacak bu da. Bunları da direk atıyoruz.

Aradaki dolar yanan video farkı sıfır. Kayıp dakika 100.

Bu da demek oluyor ki, 500*10 = 5.000 videoyu 100 dakikada editleyebilecek bir sistem olması gerekiyor ki hızımızı kesmesin.

Hocam render almadan download upload ile atılan video sayısının ünlem oranı %90 ve fazlası diye biliyorum.

Çerez temizlemem tek ip ile çalışırım gerek manuel gerekse bot ile videoları basar geçerim. Hiç dikkat etmem kapanır mı diye düşünmem kapanmaz da hiç bir şeye çok takarsan peşini bırakmaz düşünme bas geç

1 vds den günde max 30 video atın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri