VDS-Server ile Spam Çalışanlara Sorular

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
vds 2 3 özgün video sonra itekleyebildiğin kadar spam video ünlemleri temizle kalanlar senindir. Aklımdaki bu hızlı olur diye düşünüyorum.ip konusuna gelince serkan tek ip çalışıyormuş ben neden çalışmayayım:)

valla en iyisi partner diyorum ben. ne edit yapmana gerek var ne başka bişeye. ha ödemeni alabilir misin bilmiyorum. botta rahatlıkla bir sürü işlem yapabiliyorduk alex. vps'te o kadar kısa zamanda o kadar edit maalesef mümkün değil.

toplu olarak çerçeve ekleyip parlaklık, kontrast gibi ayarları yapabilirsin aiseesoft ile. sanırım wondershare programı da aynı işlemleri yapıyor. ben tek tek uğraşmak istemiyorum videolarla. o yüzden toplu çerçeve ve parlaklık vs uyguluyorum. 200 tane 1-2 dk'lık video 30 dk'da çıkıyor aiseesoft ile benim vds'te.

sonra hepsini bi kerede yüklüyorum kanala. eğer 3-5-10 tane ünlem olursa ünlemlileri silip adsense'ye bağlıyorum. eğer ünlemli çok olursa da partnere bağlıyorum.

aiseesoft güzel program, benim için eksik yanı ise şu. zoom yap diyemiyorum bütün videolara o kötü. o ayarları tek tek elle yapmak gerekiyor bu da uğraştırıyor insanı. eğer öyle bir program bulabilirsem uçar gider bence.

tek ip kullanıyorum. kanalları ordan açıyorum, ordan yüklüyorum. adsense'ye bağlarken kendi bilgisayarımı kullanıyorum.

valla en iyisi partner diyorum ben. ne edit yapmana gerek var ne başka bişeye. ha ödemeni alabilir misin bilmiyorum. botta rahatlıkla bir sürü işlem yapabiliyorduk alex. vps'te o kadar kısa zamanda o kadar edit maalesef mümkün değil.

toplu olarak çerçeve ekleyip parlaklık, kontrast gibi ayarları yapabilirsin aiseesoft ile. sanırım wondershare programı da aynı işlemleri yapıyor. ben tek tek uğraşmak istemiyorum videolarla. o yüzden toplu çerçeve ve parlaklık vs uyguluyorum. 200 tane 1-2 dk'lık video 30 dk'da çıkıyor aiseesoft ile benim vds'te.

sonra hepsini bi kerede yüklüyorum kanala. eğer 3-5-10 tane ünlem olursa ünlemlileri silip adsense'ye bağlıyorum. eğer ünlemli çok olursa da partnere bağlıyorum.

aiseesoft güzel program, benim için eksik yanı ise şu. zoom yap diyemiyorum bütün videolara o kötü. o ayarları tek tek elle yapmak gerekiyor bu da uğraştırıyor insanı. eğer öyle bir program bulabilirsem uçar gider bence.

tek ip kullanıyorum. kanalları ordan açıyorum, ordan yüklüyorum. adsense'ye bağlarken kendi bilgisayarımı kullanıyorum.

aiseesoft, çok işe yarıyor ama dediğin gibi tek tek zoom yapılacak iş değil, videoların hepsi aynı çözünürlükte olursa daha pratik oluyor, hepsine aynı rakamları giriyoruz, mesla farklı çözünürlükteki videoları bu programa aktarmadan önce hepsini aynı çözünürlüğe ayarlayabilir miyiz ?

aiseesoft, çok işe yarıyor ama dediğin gibi tek tek zoom yapılacak iş değil, videoların hepsi aynı çözünürlükte olursa daha pratik oluyor, hepsine aynı rakamları giriyoruz, mesla farklı çözünürlükteki videoları bu programa aktarmadan önce hepsini aynı çözünürlüğe ayarlayabilir miyiz ?
yine aiseesoft ile yapabilirsin hocam. hepsini 640x480 olarak çıktı alabilirsin mesela. ondan sonra daha kolay oluyor düzenlemesi.

video bitrate var. o da 1200 kbps olarak ayarlı. ben onu 256 kbps olarak değiştiriyorum. daha hızlı render alıyor hem de dosya boyutu küçülüyor.

yine aiseesoft ile yapabilirsin hocam. hepsini 640x480 olarak çıktı alabilirsin mesela. ondan sonra daha kolay oluyor düzenlemesi.

video bitrate var. o da 1200 kbps olarak ayarlı. ben onu 256 kbps olarak değiştiriyorum. daha hızlı render alıyor hem de dosya boyutu küçülüyor.

aiseesoft ile render ayarı yapmadan önce, bütün videoları aynı çözünürlüğe getirmek için yine aiseesoft'tan mı işlem uygulayabilirim ? Nasıl olduğunu özet geçer misin hocam.

aiseesoft ile render ayarı yapmadan önce, bütün videoları aynı çözünürlüğe getirmek için yine aiseesoft'tan mı işlem uygulayabilirim ? Nasıl olduğunu özet geçer misin hocam.
hepsini aiseesoft'a ekle. altta bulunan profile kısmı var. ordan formatını seç. mp4 olarak alıyoruz zaten genelde format olarak. sonra yanındaki settings'e bas.

profile settings diye bir sayfa açılıyor. ordan video genişliğini seçebilirsin resolution kısmından. altında da video bitrate vardır. onu düşürebilirsin. düşürünce daha hızlı render ve daha düşük boyutta dosyalar alırsın.

ordan ayarlarını yaptıktan sonra ok'e basıp kapatıyorsun. sonra da apply to all var profile kısmının yanında. ona basıyorsun. bütün videolar o formatta o özelliklerde çıkıyor.

programı kapatıp yeniden açınca yine o ayarları yapman lazım. ya da özel profile oluşturuluyor mu ben hiç bakmadım. oluşturuluyorsa istediğin özelliklerde bir profile oluştur sürekli o şekilde render al.

sesi sildiğinde geçiyor kardeş sesi yükselttiğinde geçmiyor settings bölümünde sesle ilgili birkaç ayar var denedim ama sonuç alamadım yine de ses eşleşenine takılıyor.

sesi sildiğinde geçiyor kardeş sesi yükselttiğinde geçmiyor settings bölümünde sesle ilgili birkaç ayar var denedim ama sonuç alamadım yine de ses eşleşenine takılıyor.
bu program tamamen silmeden geçiremiyor hocam. %20'ye kadar düşürdüm ben yine takıldı ben de sesi sildim sonunda. :D

ses eşleşenini geçmek için farklı bir program denemek gerekir.

gün boyu o kadar uğraştığım çerez sildiğim farklı iplerle giriş yapıp token verdiğim kanallar 50 video atmada sabahı görememiş..yutup botuyla attım..
aynı anda atmıştım tüm kanallara..şimdi tek bir kanala atıyorum işi bitince diğer kanala atacam..yine kapanma olursa vds yi deneyecez..

Vds ile sıkıntı yaşamadım.
Bundan sonraki süreçte de temiz çalışılıp tarayıcı geçmişi temizlenirse sıkıntısız devam edilebilir.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION]Bota devam mı yoksa vds'ye mi geçtin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri