VDS sunucu

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba arkadaşlar,

Piyasada ucuz fiyata VDS kiralama servisi sağlayan bir sürü şirket var. Kimi işini ciddiyetle yapıyo kimi hiçbir bilgisi olmadan karambole satış yapıyor. Fiyatları ne kadar makul ve birbirine yakın da olsa Sunucu Performansı ve Kişilerin işini ne kadar düzğün yaptığı tercih seçiminde etkili oluyor.

VDS kullanan arkadaşlar lütfen, Kullandıgı VDS i aldığı şirketi, Speedtest.net den bir hız testi ile paylaşıp deneyimlerini paylaşırsa. VDS alacak arkadaşlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Benim kullandıgım yada iletişime geçtiklerimle ilgili deneyimlerim:

Yilmazservers.com = Satış temsilcisi ile Site üzerinden iletişime geçtim, hız sorusuna verdiği cevap forumda Ekran mevcut, 10gbit port var paylaşımlı Hız anlık değişir. Test sunucusu veremeyiz. İletişim tarzı çok saygisiz alıyosan al almıyosan kafana göre şeklinde. (burdan alışveriş yapanlar lütfen fikirlerini yazsın)

Lazersunucu.com = Verdiği fiyatlar yilmazservers a göre daha uygun, Ticket attığınızda hemen ticket üzerinden yada telefonla geri dönüş yapıyorlar. Stoklarında oldugunda Almadan önce test etme imkanınız yok. Alışveriş yapıp kullanmadım kullananlar yorumlarını yazarsa iyi olur.

Evet arkadaşlar Bu şekilde yorumlarınızı, tecrübelerinizi paylaşırsanız. Hepimizin çok işine yarayacağını düşünüyorum

Hocam youtube işinde VDS tam olarak ne işe yarıyor, açıklayabilir misiniz?

Hocam youtube işinde VDS tam olarak ne işe yarıyor, açıklayabilir misiniz?
Vds youtube isinde,daha hizli video indirip yuklemeniz icin,toplu video indirmek,yuklemek icin internet hizininizin disinda aldiginiz yerin datacenterinin verdigi internet hizi ile bu isleri yapma firsati veriyor.Yani Yuksek hizli baglantiya sahip oluyorsun.

Vds youtube isinde,daha hizli video indirip yuklemeniz icin,toplu video indirmek,yuklemek icin internet hizininizin disinda aldiginiz yerin datacenterinin verdigi internet hizi ile bu isleri yapma firsati veriyor.Yani Yuksek hizli baglantiya sahip oluyorsun.

VDS alınca VDS ye yüklü programlara mı indirme ve yükleme işlemleri yaptırılıyor.

VDS alınca VDS ye yüklü programlara mı indirme ve yükleme işlemleri yaptırılıyor.
Programlari kendin yukluyorsun,yani vds demek nasi ldiyim aynen su an kendi evinde kullandigin bilgisayar gibi,masa ustun gibi bir bilgisayar,herseyi yukleyip indirebilior,kuraabiliyorsun vs.

Programlari kendin yukluyorsun,yani vds demek nasi ldiyim aynen su an kendi evinde kullandigin bilgisayar gibi,masa ustun gibi bir bilgisayar,herseyi yukleyip indirebilior,kuraabiliyorsun vs.

Hah anladım şimdi, çok tşk ederim. VDS yi tabi yurt dışından almak gerek. Fiyatları nasıl ve birden çok kullanıcı ortak olarak kullanabilir mi?

Hah anladım şimdi, çok tşk ederim. VDS yi tabi yurt dışından almak gerek. Fiyatları nasıl ve birden çok kullanıcı ortak olarak kullanabilir mi?
Fiyatlari degisiyor arkadaslar 20 tl den baslar.Ortak kullanabilecegininzde olur kullanamayacginizda.

vds cloud tarzı birşey mi acaba?justcloud gibi bir sistem mi ? bu tip şeylerden pek anlamıyorum kusuruma bakmayın.

Arkadaşlar VDS nedir ne işe yarar Kısa anlatayim kullananlar, kullandıkları yerlerle ilgili bişgi paylaşsınlar.

VDS sunucuya uzak masa üstü ile bağlanırsınız, masa üstünü görür o bilgisayarı kontrol edersiniz. Yüksek hızlı internet baglantısı vardır. Bu sayede Hızlı Download Ve Upload yaparsınız.

ben vds sunucu kiraladım İngiltere lokasyonlu bağlantısıda hızlı, elinde toplu video arşivi olanlar için vds çok yararlı bir hizmet atıyorum 1000k video'yu vds ile 4-5 saat'de kanalınıza yüklersiniz.

ama vds ile video indirip kanalınıza yükleyecekseniz mutlaka paraya kıyıp biraz hızlı bir makine kiralayın, yoksa sadece hızlı bağlantı yavaş makine olayından canınız sıkılır :)

ben vds sunucu kiraladım İngiltere lokasyonlu bağlantısıda hızlı, elinde toplu video arşivi olanlar için vds çok yararlı bir hizmet atıyorum 1000k video'yu vds ile 4-5 saat'de kanalınıza yüklersiniz.

ama vds ile video indirip kanalınıza yükleyecekseniz mutlaka paraya kıyıp biraz hızlı bir makine kiralayın, yoksa sadece hızlı bağlantı yavaş makine olayından canınız sıkılır :)

Kiraladin sunucuya ne kadar oduyordun hocam. Ayrica uzak masaustuyle baglandigindan yerel internet hizindanolumsuz etkilenmez mi.bilgisayarimdaki arsivi yuklemek icin yine benim internet altyapisindan faydalanacak ve hizi dusuk olacak seklinde yorumlayabilir miyiz

Kiraladin sunucuya ne kadar oduyordun hocam. Ayrica uzak masaustuyle baglandigindan yerel internet hizindanolumsuz etkilenmez mi.bilgisayarimdaki arsivi yuklemek icin yine benim internet altyapisindan faydalanacak ve hizi dusuk olacak seklinde yorumlayabilir miyiz

senin bilgisayarinin hizi cok fazla önemli diyil, sadece o bilgisayarin ekranını görüntülüyorsun onun dışında senin baglantıl rol oynamıyor

bu tip makinalar paylaşımlı sunucular olduğu için anlık dosya transferine göre size sonuç verir yani o an sunucu yoğun ise sizin up down hızınızı etkiler kendi kullandığım makinanın up down hızı yukarıda mevcut

1000k video'yu vds ile 4-5 saat'de kanalınıza yüklersiniz.

demiş arkadaş 1k videoyu en fazla 30 dakika içide yüklersiniz sunucunun durumuna göre.

bu tip makinalar paylaşımlı sunucular olduğu için anlık dosya transferine göre size sonuç verir yani o an sunucu yoğun ise sizin up down hızınızı etkiler kendi kullandığım makinanın up down hızı yukarıda mevcut

1000k video'yu vds ile 4-5 saat'de kanalınıza yüklersiniz.

demiş arkadaş 1k videoyu en fazla 30 dakika içide yüklersiniz sunucunun durumuna göre.
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. Ceo bu makinaya ödemeyi aylık mı yapıyorsun, ayrıca sakıncası yoksa fiyatını yazar mısın?

1000 k dan kastın 1 k mı yoksa 1 000 000 mu hocam tam anlamadım ? :D

YilmazServers , Bana Göre hiçbirşekilde yardım etmiyorlar , sadece sistemi kurup bırakıyorlar birdaha yardım alamıyorsunuz . bozulursa bozulur açılırsa açılır . neyse kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri