Vds yardım

Aysegül

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vds vps her neyse bu konulardan fazla anlamamakla beraber biraz acemiyim daha önce bot kullanıyordum sonra arkadaşın tavsiyesi üzerine vds kiraladık ilk ay kullandık menun kadık şimdi yeni kirladığımızda indirme kodu çalışmıyor forumu çok fazla takip edemiyorum ilgili bir konuyu okuduğumda sorunun net fremawork bilmem ney yüklenmediğindenmi yoksa sorun ıp kaynaklımı bir karar veremedim dediğim gibi fazla anlamıyorum ama vds ye girince youtubede sisteminizden aşırı istek alıyoruz gibi birşeyler yazıp kod istiyor herhalde sorun ondan kaynaklı.
herneyse konu biraz uzadı bu arada forumda vds ile ilgili konuları okuduğumda işte Up/down izinli filan bunlar nedemek onlarıda anlamadım yani youtubeden istediğimiz içerik için indirme yapıp yükleyemiyoruz Yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer bide vds kirlamak istiyorum torrent video indirip render yükleme yapacam ilgili satıcı arkadaşlarda yardımcı olurlarsa şimdiden sevinirim.
Konu çok uzadı kusura bakmayın.

aynı hatayı bende alıyorum vdsyi aldıgım günden beri. kimden aldınız acaba vdsyi?
N5jrrP.png

Merhabalar size yardımcı olmaktan mutluluk duyariz. Kiralığınız VPS in sanallaştırma durumu ve kurulmuş olan işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Sanırsam bir İDM kullanıyorsunuz ve indirme buttonu çalışmıyor. Bu durum eklenti ve moduller ile alakalı oldugunu belirtmek isteriz.

Ve ayrıca anladığım kadari ile bu bir JAVA Problemide olabilir.Bu problem gerekli sitelerde spam kontrol amaçlı açılabilen Spam kontrol panelide olabilir.

UP/DOWN demek evet istediğiniz videoyu rahatlıkla indirebilmeniz ve karşı tarafa yükleyebilmeniz demektir. Bu konuda bu hizmeti sağlayan firmalardan biriyiz. Diğer türlü bilgi ve yardım taleplerinizi geri çevirmeksizin size yardımcı olmaya herzaman hazırız. Ayrıca hizmetlerimizde bu gibi durumları önceden planlamış ve müşteri menmuniyeti için windows işletim sistemini kullanabilir hali hazır bir şekilde teslim etmekteyiz. Konumuzu http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...nya-lokasyon-up-down-vps-galaxyshell-i-t.html burdan takip edebilir ve bizden hizmet satın alabilirsiniz.

aynı hatayı bende alıyorum vdsyi aldıgım günden beri. kimden aldınız acaba vdsyi?
N5jrrP.png

tek ipden cok yukleme mı yapıyorsunuz acaba
Sıkıntıda orada daha yeni aldık ve hiç yükleme yapamadık

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:27 ----------

Merhabalar size yardımcı olmaktan mutluluk duyariz. Kiralığınız VPS in sanallaştırma durumu ve kurulmuş olan işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Sanırsam bir İDM kullanıyorsunuz ve indirme buttonu çalışmıyor. Bu durum eklenti ve moduller ile alakalı oldugunu belirtmek isteriz.

Ve ayrıca anladığım kadari ile bu bir JAVA Problemide olabilir.Bu problem gerekli sitelerde spam kontrol amaçlı açılabilen Spam kontrol panelide olabilir.

UP/DOWN demek evet istediğiniz videoyu rahatlıkla indirebilmeniz ve karşı tarafa yükleyebilmeniz demektir. Bu konuda bu hizmeti sağlayan firmalardan biriyiz. Diğer türlü bilgi ve yardım taleplerinizi geri çevirmeksizin size yardımcı olmaya herzaman hazırız. Ayrıca hizmetlerimizde bu gibi durumları önceden planlamış ve müşteri menmuniyeti için windows işletim sistemini kullanabilir hali hazır bir şekilde teslim etmekteyiz. Konumuzu http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...nya-lokasyon-up-down-vps-galaxyshell-i-t.html burdan takip edebilir ve bizden hizmet satın alabilirsiniz.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler İdm kullanmıyorum youtube dl.exe indirme kodu kullanıyorum maşşallah programı bilan çıkmış biz ondan bihaber anlatmak istediğim yeni kiraladığımız vds de bu kod indirme yapmıyor aynı link kendi bilgisayarımda indiriyor fakat vdsede açılmadna kapanıyor bu konuyo kodu daha çok kullanan arkadaşlar biliyordur. hizmetlerinize gözatacağım tekrar teşekkürler.

[MENTION=27688]Aysegül[/MENTION] yt dll çalışmıyor ise .net framework tan kaynaklı kurarsanız sorun düzelir.

Hımm anladım ozaman güncel sürümü deneyin sorununuz çözülecektir. Ve net framework kurulumunu yapın.

Buyrun Burdan İndirin

Net Framework 4.5
deneyip döneceğim size

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

deneyip döneceğim size
yok olmuyor denedim.
vds üzerinden youtube girerken kesinti için özür dileriz ağınızdan çok yoğun istek alıyoruz diye bi yazı çıkıp doğrılama kodu istiyor sorun ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Eğer bir Ammy , TeamViewer yada skype kullanıyorsanız bilgilrini pm olarak gönderirseniz size daha detaylı yardımıcı olmaya çalışırım. Skype : info_5441

İşletim sistemi nedir serverin ? Ve de ip değiştirmekte fayda olabilir hiç olmadı format attırın servere
windows 7 pro ıp program yardımı ile ıp değiştirince indiriyo fakan bu sefer indirme hızı cırt oluyo satıcıya zor zahmet ulaştık ıp değişim istedik satıcıda kirala sat sistemli herhalde kaç gün sonra döner bilmiyoz.

Benimde aldıgım bir vpsde aynı sıkıntı vardı ağınızdan çok fazla istek alıyoruz cart curt. Şahsen ben kanal yapmaya tırstım sadece dailymotion için kullandım ilerde spam belasına yakalanmayalım diye.

Benimde aldıgım bir vpsde aynı sıkıntı vardı ağınızdan çok fazla istek alıyoruz cart curt. Şahsen ben kanal yapmaya tırstım sadece dailymotion için kullandım ilerde spam belasına yakalanmayalım diye.
ayenen öyle yazıyor ki zaten indirme yapmıyor sağolsun arkadaşın biri baya uğraştı ama gene olmadı artık satıcı cevap verirse yeni ıp siticez olmadı Üstüne birbardak soğuk su hesabı olacak:)

Aynı sıkıntı bende de vardı İP kirli yapacak bişey yok download programlarına kod giremiyorsun proxy ile çözebilirsin ya da ip değişecek.

Sorun proxy ayarlarınızla alakalı vds kiraladıgınız firma ile goruşun

Arkadaşlar ilgilenen herkeze teşekkürler sorunun ne olduğunu anladık ama çözüm bir bardak soğuk su olacak çünkü satıcının bi resmi sitesi filan yok artık bundan sonra vds kiralarken referans bakacaz konu kapatılabilir.
Tekrardan herkeze teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri