VDS Yerine Sağlam Makine Yapmak

• Kullanıcı Aiobu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aiobu

Yasaklanmış
Başlıktaki gibi mantıklımı ?

Ben gidip her ay 100 tl 8 gb ramli makineye vereceğime 5.000 tl veririm sağlam bilgisayar toplarım.Hemde istediğim zaman modeme res atarak ip değiştirebilirim.

Mantıklımı yapan varmı ?

internet hızın yeterli geliyosa yapabilirsin tabi saglam pc

vds nin mantığı hızlı download ve upload. Yurt dışında yaşıyorsan yapabilirsinde türkiye de öyle bir makine toplasan da internet yok

Ttnet kullaniyorsan mantiksiz :D

Mobilden yazildi.

Başlıktaki gibi mantıklımı ?

Ben gidip her ay 100 tl 8 gb ramli makineye vereceğime 5.000 tl veririm sağlam bilgisayar toplarım.Hemde istediğim zaman modeme res atarak ip değiştirebilirim.

Mantıklımı yapan varmı ?

yaptık öyle birşeyde 1 saatlik renderi 10 dk demeden alıyorum eskisinin 5 katı hızlı ama bu seferde internet yavaş kalıyor fiber net olmayınca pek bi değişiklik olmuş gibi hissedemedim

Ttnet kullaniyorsan mantiksiz :D

Mobilden yazildi.

yaptık öyle birşeyde 1 saatlik renderi 10 dk demeden alıyorum eskisinin 5 katı hızlı ama bu seferde internet yavaş kalıyor fiber net olmayınca pek bi değişiklik olmuş gibi hissedemedim

vds nin mantığı hızlı download ve upload. Yurt dışında yaşıyorsan yapabilirsinde türkiye de öyle bir makine toplasan da internet yok

Türkiye'de yaşıyorsan mantıksız.

vds kullanım amacı genelde internet hızı..

internet hızın yeterli geliyosa yapabilirsin tabi saglam pc

Ben up downu zaten bot ile yapıyorum render için demiştim ayrıca hızım 16 mb yeterli diye düşünüyorum.

hızım yeterli diyorsan mantıklı gerçi 1 saatlik videolardan elle günde 50 kadar yükleme yapabiliyorum bu hızda bir nettende iş görüyor

Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama vdsde internet hızı önemli o hızdaki net paketleri sana tuzluya patlar

1gbit internetin aylık fiyatı, o aldığın vds'in fiyatından daha fazla olacak.

arkadaş kendi pc 'nde yaparsın tamam anladık ama bot da kullansan uploadı senin netinden yapacak oda taş çatlasa 600kb gelir yasal prosedür bu daha fazlası gelmez uploadın yani hiç bir işe yaramaz vds de 1 dk da upload yaparsın sen evde 5 saatte. Hızın ne olursa olsun upload artmaz.

arkadaş kendi pc 'nde yaparsın tamam anladık ama bot da kullansan uploadı senin netinden yapacak oda taş çatlasa 600kb gelir yasal prosedür bu daha fazlası gelmez uploadın yani hiç bir işe yaramaz vds de 1 dk da upload yaparsın sen evde 5 saatte. Hızın ne olursa olsun upload artmaz.

Videoyap bu konuda çok iyi , senin netin ne kadar yavaş olursa olsun baya hızlı alıyo sunucusuna

bizim pcdeki veriyi kendi sunucusuna oldukca hızlı sekilde nasıl alıyor anlamış degilim up yapması şart degilmi bunuda bizim netimiz karsılamıyormu çok garip biri açıklasın :D

Upload hızın 70-80-100kilobyte arası değişir telekomda.
Ona göre hesap et 3-5 Gb atarsan sorun olmaz 5-6 saatte atarsında 20gb felan gitmez 2-3 güne
:D

Bizim hiç aklımıza gelmemişti bu...
her ay kek gibi 150 oduyoruz. ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri