Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başlıktaki gibi mantıklımı ?
Ben gidip her ay 100 tl 8 gb ramli makineye vereceğime 5.000 tl veririm sağlam bilgisayar toplarım.Hemde istediğim zaman modeme res atarak ip değiştirebilirim.
Mantıklımı yapan varmı ?
Ttnet kullaniyorsan mantiksiz
Mobilden yazildi.
yaptık öyle birşeyde 1 saatlik renderi 10 dk demeden alıyorum eskisinin 5 katı hızlı ama bu seferde internet yavaş kalıyor fiber net olmayınca pek bi değişiklik olmuş gibi hissedemedim
vds nin mantığı hızlı download ve upload. Yurt dışında yaşıyorsan yapabilirsinde türkiye de öyle bir makine toplasan da internet yok
Türkiye'de yaşıyorsan mantıksız.
vds kullanım amacı genelde internet hızı..
internet hızın yeterli geliyosa yapabilirsin tabi saglam pc
Ben up downu zaten bot ile yapıyorum render için demiştim ayrıca hızım 16 mb yeterli diye düşünüyorum.
aynen render için kendi pc ni kullanırsın up down için botu , pc den kanallara atarsın kafan rahat olur![]()
hızım yeterli diyorsan mantıklı gerçi 1 saatlik videolardan elle günde 50 kadar yükleme yapabiliyorum bu hızda bir nettende iş görüyor
arkadaş kendi pc 'nde yaparsın tamam anladık ama bot da kullansan uploadı senin netinden yapacak oda taş çatlasa 600kb gelir yasal prosedür bu daha fazlası gelmez uploadın yani hiç bir işe yaramaz vds de 1 dk da upload yaparsın sen evde 5 saatte. Hızın ne olursa olsun upload artmaz.
Bizim hiç aklımıza gelmemişti bu...
her ay kek gibi 150 oduyoruz. ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.