VDS'de Kafama Takılan.. Yardım Lütfen

xtekin34

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.. Arkadaşlar VDS almak istiyorum daha önce hiç kullanmadım. Ancak şöyle bi sorum var.. VDS'ye bağlandıktan sonra kendi internetimizin bağlantısını kessek VDS'de internet oluyo mu? Yani VDS ayrı bi pc ama içindede normal bizim kullandığımız tarzda internet mi mevcut?? Yoksa sadece sanal pc ama kullanmak için yine internetimizin sürekli bağlı olması mı lazım??
Yani kısaca.. Ben VDS'ye bağlandıktan sonra kendi net bağlantımı koparıcam ondan sonra VDS çalışıyo mu? onun içinde kendiliğinden interneti var mı?

Cahilliğimi hoşgörün :)

Hayır gerek yok vds yi kapatma yeter. Senin internetinden bağımsız oluyor vds.

Apayrı bir bilgisayar ve farklı bir internet sen sadece görüntülüyorsun onu.

internetinin bağlı olması gerekiyor. vdsye bağlıyken az da olsa kotandan internet yer. am down up yaparken senin kotandan yemez

VDS e kendi internet bağlantını kullanarak erişirsin, Uzak masa üstü bağlantısı ile. kendi bilgisayarının internette olması gerekli VDS ile bağlantı kurabilmen için. Bağlandığın bilgisayar sen kapatmadığın sürece 24 saat açıktır, sen uzaktan onun ekranını görürsün.

Başka bir bilgisayara baglanman için tabiki bilgisayarında internet bağlı olması gerekiyor. :)

Arkadaşlar bir sorunda VDS kasma problemi VDS'yi açınca sanki 10 yıllık bir bilgisayar kullanıyormuşum gibi oluyor. (Windows Azure)

Dün vds hizmeti veren bi yer ile görüştüm ancak onlar sadece bağlanırken gerekiyo bağlandıktan sonra gerek yok dedi

---------- Mesaj saat 00:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:44:26 civarında gönderildi. ----------

yok mu elinde VDS olupta 2 saniye deniyebilicek olan :)

Dün vds hizmeti veren bi yer ile görüştüm ancak onlar sadece bağlanırken gerekiyo bağlandıktan sonra gerek yok dedi

---------- Mesaj saat 00:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:44:26 civarında gönderildi. ----------

yok mu elinde VDS olupta 2 saniye deniyebilicek olan :)

vds ye bağlıyken netin kesilirse seni vds den atar..netin iyi veya kötü olması lazım
vds deki kasma da pc nin kalitesine bağlı
vds deyken gece yatmadan atıyorum 10 kanalın videolarını indirme emri verdin youtube dowlander programı ile..vds i kapadın pc i kapadın..sorun yok..o dosyalar inmeye devam eder..pc nin açık olmasına gerek yok

benim bildiklerim yaşadıklarım bunlar.

hocam mobil net kullansam kota aşımı sonrası 96kb'a düşüyo o yürütebilir mi VDS yi .)

olur mu hiç hocam yanlıs bilgilendirme yapmayalım. vdsye bağlanmak ve daha sonra bağlantının kopmaması için ev interneti daima lazım

Ama arkadaşın sorduğu o değil. Ben interneti kopartırsam vds bağlantısını kaybeder miyim demiş. Vds çalışır mı demiş

vds ye bağlıyken netin kesilirse seni vds den atar..netin iyi veya kötü olması lazım
vds deki kasma da pc nin kalitesine bağlı
vds deyken gece yatmadan atıyorum 10 kanalın videolarını indirme emri verdin youtube dowlander programı ile..vds i kapadın pc i kapadın..sorun yok..o dosyalar inmeye devam eder..pc nin açık olmasına gerek yok

benim bildiklerim yaşadıklarım bunlar.

hocam mobil net kullansam kota aşımı sonrası 96kb'a düşüyo o yürütebilir mi VDS yi .)

Şöyle düşün arkadaşının bilgisayarına bağlandndın sen internetini kestiğinde arkadaşınla olan bağlantın kopar arkadaşının bilgisayarında açtığın hiçbirşey kapanmaz öylec durur

Senin internetin olmadan sunucuya bağlanamazsın. Yani bağlandım interneti keseyim diye bir dünya yok :)

Tamamdır konu anlaşıldı bende öyle düşünüyodum ama VDS satışı yapan yer ile görüştüğümde çalışır dedi o yüzden kafama takılmıştı teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese :)

Tamamdır konu anlaşıldı bende öyle düşünüyodum ama VDS satışı yapan yer ile görüştüğümde çalışır dedi o yüzden kafama takılmıştı teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese :)

VDS satışı yapan yer, sen vdsle olan bağlantını kessen dahi vds 7/24 açıktır demek istemiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri