vds can, dedicated canandır.![]()
Para olmayınca rüyanda hortlak oluyo onlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vds can, dedicated canandır.![]()
Millet boşunamı 10-15 vds kullanıyor. Her birinde de + ipler var.. Ben o yüzden vds yi pek tercih etmiyorum..
valla yatırım yapmadan kazanamazsın bu işten. ilk botum videoyap'tı benim. ondan önce kendi bilgisayarımdan yüklerdim. videoyap bot almıştım ilk 25 liraydı galiba. 4 günde kendi parasını çıkarmıştı geri. 6-7 ay kullandım o botu.Para olmayınca rüyanda hortlak oluyo onlar![]()
valla yatırım yapmadan kazanamazsın bu işten. ilk botum videoyap'tı benim. ondan önce kendi bilgisayarımdan yüklerdim. videoyap bot almıştım ilk 25 liraydı galiba. 4 günde kendi parasını çıkarmıştı geri. 6-7 ay kullandım o botu.
bi ara kanal kapanması falan çok olmuştu. bu api key kullandığı dönemlerde. o zaman vds ile çalışmaya başladım. sonra dedicated.rahat çalışmak için sunucu şart bence.
biraz yatırım gerek bu işlerde.
günde 2-3 kanal yaparsan sorun olmaz vds'te ama temiz çalışmak kaydıyla.Ustam tek vds den yapan adam nasıl yapıyo ben onu merak ediyorum
Sende mi botcusun![]()
Para olmayınca rüyanda hortlak oluyo onlar![]()
günde 2-3 kanal yaparsan sorun olmaz vds'te ama temiz çalışmak kaydıyla.
keyfine göre 15 günde bi de ip değiştirirsin temiz olur.
Ustam tek vds den yapan adam nasıl yapıyo ben onu merak ediyorum
Sende mi botcusun![]()
Bir kanala yükleme işi bitmeden başka kanala geçmiyoruz diyen arkadaşlara bende bir soru sorayım. Videoları part part mı yüklüyosunuz yani 300 video hedeflediyseniz örneğin 50-50 6 günde mi yoksa tek atışta 300 atıp ertesi gün yeni bir kanala aynısını mı yapıyosunuz ?
vds de 5 gmail açtım bir sıkıntı yaşamadım
Yönteminiz bu mu yani ? 1 kanal tek atışta 200-300 video ertesi gün yeni bir kanal 200-300 video mu yoksa part part mı ?300 video bulursan skıntı yok ta,cogu unleme dusuyor
vds, ana sunucunun bi parçalanmış halidir. dedicated ana sunucudur.[MENTION=8667]bacanak[/MENTION]
vds ıle dedicated arasındakı fark nedır dostlar
vds, ana sunucunun bi parçalanmış halidir. dedicated ana sunucudur.
dedicated'lar pahalıdır güçlüdür, vds'ler ucuzdur zayıftır.
valla onu kararını siz verin.dedicated alınıp bolune bılır ozaman vds hesabı,her bır paracaya ip ile
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.