VDSMerkezi Önemli Duyuru

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
Merhaba Sevgili VDSMerkezi kullanıcıları,

2008 yılından bu yana kalitemizden taviz vermeden siz değerli kullanıcılarımıza hizmet sağlııyoruz.

Gerek piyasa koşulları, gerek şirket vizyonu ve 150 yi aşkın VDSMerkezi kullanıcısına daha kaliteli bir hizmet vermek adına radikal değişikler yapma kararı aldık ve bu kararı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

1 ARALIK 2014 tarihinden itibaren tüm VDSMerkezi altyapısı ve donanımları yeni firmamız olan NetDC Bilişim Teknolojileri (Ana sayfa - NetDC Bilişim Hizmetleri) ismi altında hizmet vermeye devam edecek...

NetDC Bilişim Teknolojileri, VDSMerkezi sahibi ben Tuncay SAYLIK ve uzun süredir dostluk üzerine olan ilişkimizi iş ortaklığına taşıdığımız Mehmet SOYDAN ( [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] )ile birlikte kurduğumuz yeni firmamızdır...

Yeni Firmamızda alışıla gelmiş "Kirala / Sat" anlayışından tamamen kopularak, tamamı ile kendine ait donanımlar üzerine kurulmuş sanal sistemler yer almaktadır...

NetDC Bilişim Teknolojileri Bursa DGN Plus veri verkezinde yerleştirilmiş Dell / HP cihazlar ile siz değerli kullanıcılarımıza hizmet sağlamaya devam edecektir.

VDSMerkezi'n de devam eden hizmetler ödeme günü gelene kadar kullanılmaya açık kalacak, kullanım süresi dolan tüm kullanıcılarımızın ürün yenilemeleri için NetDC.NET'e üye olarak yeni bir müşteri kaydı oluşturmaları gerekecektir.

NetDC Bilişim Teknolojileri ürünleri ve ek hizmetleri ile ilgili konu 1-2 ARALIK tarihinde açılacak olup yeni kullanıcılar için hizmet vermeye başlayacaktır.

Hedefimiz gerek hizmet kalitesi, gerek ek hizmet ve özellikler ile sektörde yeni bir soluk getirmek ve tüm kullanıcılarımızın akıllarındaki VDS kelimesini yeniden tanımlamak olacaktır...

Tüm ytpara kullanıcılarına bildirilir.

İyi akşalmar...

Öncelikle iyi niyetini dile getiren herkese içten teşekkür ederim...

Tuncay sağ olsun konuyu açmış fakat asıl önemli olan hususlara pek değinmemiş, zannedersem onu da bana bırakmış :)

Yaklaşık 2 yıldır ekmek yediğim bu sektörde kullanıcıların bir VDS firmasından beklentilerini taktir edersiniz ki iyi biliyorum, buradan yola çıkarak dedik ki sadece VDS satmayalım...

VDS in yanında bu hizmeti alan kişilerin işlerini kolaylaştıracak uygulamalar verelim, ya da birkaç farklı hizmeti birleştirip ortaya güzel işler çıkaralım...

Daha aklıma gelmeyen yepyeni hizmetler ve özellikler ile çok yakında NetDC Bilişim Teknolojileri olarak sizleri bilgilendiriyor olacağım...

Hayırlı akşamlar...

port konusunda bir sorum var. 100 mbps demişsiniz site üzerinden.

1 gbps port üzerinden 100 mbps garanti up/down mı veriyorsunuz yoksa 100 mbps sabit hat mı veriyorsunuz?

port konusunda bir sorum var. 100 mbps demişsiniz site üzerinden.

1 gbps port üzerinden 100 mbps garanti up/down mı veriyorsunuz yoksa 100 mbps sabit hat mı veriyorsunuz?

Portumuz 1 Gbit...

Fakat oraya 1Gbit yazmamamın sebebi, ileride yoğunluk anında hızınız düştüğünde sizlere mahçup olmamak...

100 Mbit GARANTİ verdiğimiz hat değeridir...

Son düzenleme:
VDS merkezi herhalde bu piyasada sorun yaşamadığım tek firma,hem donanım hem müşteri hizmetleri açısından aylardır bir kez bile sorunla karşılaşmadım yeni firma hayırlı olsun

Hayırlı olsun hepimiz için.
Uzun süredir beklediğim ve yakından takip ettiğim bir proje. Kısaca söylemek gerekirse bomba bir sistem olacak ve siparişleri önceden verdim yerimi aldım :)

Ancak kısaca bahsetmek yerine ben sistemi yakından takip eden biri olarak yorum yapmak istiyorum. Mehmet Soydan Triqalix'in bu iş için ne kadar çok emek verdiğine bizzat şahit oldum. Benim gözüme çarpan en önemli maddeler;
Sadece bir vds firması değil, başlı başına youtuber'ların işine kolaylaştırmaya yönelik bir sistem hazırlanıyor. Onlardan bahsedilmemiş sanırım, yakın zamanda açıklayacaklardır muhakkak. Tamamen youtuber'ları düşünerek geliştirmişler.
Kullandıkları sistem bir yerden makina kirala böl değil, direk kendi elleri altında olan mükemmel makinalar. Bunun bana göre en önemli avantajı herhangi bir sorunda birilerine el açıp yardım istemek yerine, direk makina sahipleri ile muhattap olucaz.
Diğer en önemli madde ise, bu işi yıllardır yapan kişilerden hizmet alıcaz.
Allah utandırmasın. İşlerini gayet güzel bir şekilde yapacaklarına eminim. Vds kullanmaya başlayacağız inş :)

VDSMerkezi zamanında 20 VDS, 40 VDS dediğimde bile ikiletmeden ayarlamaya çalışan, hızlı, güvenilir bir firmaydı.

Triqalx'e güven olmaz :)

O yüzden onlarla çalışacağım :D Hayırlı olsun :D

VDSMerkezi zamanında 20 VDS, 40 VDS dediğimde bile ikiletmeden ayarlamaya çalışan, hızlı, güvenilir bir firmaydı.

Triqalx'e güven olmaz :)

O yüzden onlarla çalışacağım :D Hayırlı olsun :D

vay arkadaş...

yine yaranamadık, yine yaranamadık... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri