VDSMerkezin'den 500mbps Garanti Hatlı VDS Sunucuları 1Gbit Hat 1GBRam 25TL WİNDOWS/UP-DOWN 25TL

Yazabilrmisniz hocam test için benide sıraya.

3-4 gün önce kendisi bana bir konuda yardımcı oldu.Müşterisi olmadan karşılıksız yardımcı olması benim için en güzel referanstı.İnşaAllah bende kendisinden hizmet alacağım

Beni de listeye ekleyin hocam gelir gelmez temin etmek istiyorum

yarın alma ıhtımalım cok yuksek mesajım bulunsun .

Merhaba,

%100 diye bir olay malesef bulunmamakta, %100 geri ödeme garantisi verebiliriz forumda bir çok müşterimiz kalitemizi bilmektedir.

Şuanda sunucular kurulmaktadır halen elimize ulaşılmadığından dolayı test sonuçlarını malesef gösterememekteyiz, en kısa sürede screen eklenecektir.

Dilerseniz ön stok olarak isminizi konuya yazabiliriz.

Hayırlı satışlar. Ben sizden vds aldıkdan 24 saat geçmediği halde geri iade alamamıştım hiç.

Ovh güzel kampanya yapmış bende alacağım o paketlerden bir tane umarım sunucuları dedikleri kadar iyidir.

Merhaba,
Teşekkür ederim, ingiltere stoklarımızda geri iade bulunmamaktadır daha öncede söylemiştim.
Tavsiye edebilirim aynı sunucudan 2 adet daha elimizde bulunmakta çok memnunuz.

Merhaba,

Fransa,OVH Verimerkezi ile, başlattığımız satiş ortaklığı, 500 Mbps Garanti edilen hat ile, sağlanmaya başlanmıştır.

İlerleyen günlerde, Business Reselleri olacağımız OVH Verimerkezi Üzerinden siz değerli üyelerimizede daha kaliteli ve performanslı bir hizmet sağlamak amacıyla, bugünkü konuda sizleri bilgilendirmiş oluyoruz.

İyi günler. OVH Reseller hesabı vermemektedir burda bir yanlışlık var. Size sorum ben indirme hızını ne kadar görebileceğim bana ne kadar garanti verebiliyorsunuz. Yani kaç MB dosya indirebilirim saniyede.

İyi günler. OVH Reseller hesabı vermemektedir burda bir yanlışlık var. Size sorum ben indirme hızını ne kadar görebileceğim bana ne kadar garanti verebiliyorsunuz. Yani kaç MB dosya indirebilirim saniyede.

Merhaba,
Gerekli mailleri attık dönüş bekliyoruz, zaten olduğumuzu söylemedik.
Biz sadece geri ödemenin garantisini vermekteyiz, test hesabı açıp size verebiliriz deneyip test ettikten sonra kararınızı verebilirsiniz.

Alan arkadaşlar Speedtest görüntüsünü koyabilirler mi acaba.Benim gibi bir çok kişi buna göre almak isteyecektir.

Hocam şimdi test istesem vds ne zaman elimde olur?
Ayrıca kredi kartı ile ödeme yapabiliyor muyuz?

edit:listeye eklenmek istiyorum.

hocam pm ile bilgilendirseniz sevinirim aktif olduğu zaman bugün yarın dediğiniz gibi.

hocam acaba parayı sımdı odesek vds ne kadar zamanda elimizde olur ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri