Vdspower.NET Uygun fiyat, Ultra çözümler

1 aylık başka yerden aldım hiç memnun degilim biter bitmez sizdeyim.

bu son dönemde vds ile ilgili yaşanan sıkıntıları vds powerda yaşayan var mı ?

hocam sizden vds almayı düsünüyorum ama daha önce hic kullanmadıgım icin bilmiyorum. aylık 25 tl ücretli olan vds nin download ve upload hızları nedir?

---------- Mesaj saat 17:56:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:59 civarında gönderildi. ----------

bir de şuan kullandıgım adsense ve kanallarımı vds den girmeye başlayınca bi problem oluşur mu ? yoksa yeni kanallar ve adsense acmam mı gerekli

arkadas burada mı 1 adet vds alacagım ?

---------- Mesaj saat 20:52:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:50 civarında gönderildi. ----------

Gerçekten ilgili bir satıcı ben memnun kaldım bugun süremi 1 ay daha uzattım tavsiye ediyorum.Ama keske down hızı biraz daha hızlı olsa..

down hızı kac hocam?

arkadas burada mı 1 adet vds alacagım ?

---------- Mesaj saat 20:52:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:50 civarında gönderildi. ----------

down hızı kac hocam?

Freemake video ile hız ortalama 1,5 mbps..Bazen altında ya da üstünde olabiliyor ama benim gördüğüm maximum hız 3,5 mbps idi.

VDS-ECO Paket 3

bu paketteki 120 gb ssd mi sas mı sata mı ?

ayrıca deneme için VDS-ECO Paket 3 paketinden açabilirmisiniz ?

Merhaba arkadaşlar, bayram dolayısıyla kısıtlı bir hizmet verdik.
[MENTION=173]hemato[/MENTION]; eco3 paketinde 120 gb SATA3 veya 60 GB ssd olma opsiyonu var.
[MENTION=3332]aykut267[/MENTION]; malesef test hesabı sağlıyamıyoruz.
[MENTION=3942]FoRgEd[/MENTION]; sunucularda 1 gbit hat mevcuttur.

Arkadaşlar ben de test hesabı diye tutturmuştum. Benim alacağım zaman test hesabı kapatılmıştı. Sonradan uyun bir kampanya ile aldım. Hızı gayet iyi kafanızda soru işareti olmasın.

Freemake ile 1 buçuk 5-7- arasına kadar bazen yoğunluğa göre değişiyor. Ama ortalama 2-3-4 arası gidip gelir. Yükleme hızı iyi gayet. Ben oyun serveri bile kurdum kasma vb olmadı ama video yükleyecek kişi için yeni başlayan ve orta kullanıcı için ideal. Alacaksanız ssd almanızı öneririm. Hdd biraz düşük ama yeni başlayan için yeterli bile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri