Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vds sipariş verdim para yolladım 2 saat içinde verecektiniz Saat 8 de yolladım su anda saat 1 5 saatatir geri dönüş olmadı :S
teşekkürlerMesai saatleri içerisinde 2 saat içinde teslimat gerçekleşir. Bu arada bilgileriniz gönderildi.
site niye açılmıyor ya kaçtır deniyorum siparişime bakacaktım
Evet arkadaşlar, bugün bakım sebebiyle sistem bi kaç saat kapalı kaldı. Fakat mail serverımız sürekli aktif ve telefon yolu ile sürekli iletişim sağlanabilir konumdaydık.açılmış site arkadaşlar sorun yok şuan girdim bakım yapmışlar galiba @vdspower
Evet arkadaşlar, bugün bakım sebebiyle sistem bi kaç saat kapalı kaldı. Fakat mail serverımız sürekli aktif ve telefon yolu ile sürekli iletişim sağlanabilir konumdaydık.
Evet arkadaşlar, bugün bakım sebebiyle sistem bi kaç saat kapalı kaldı. Fakat mail serverımız sürekli aktif ve telefon yolu ile sürekli iletişim sağlanabilir konumdaydık.
Telefon numaranızı PM ile atın biz sizi arıyalım. Ya da sistem üzerinden ticket açarak veya sistem üzerinden direk sipariş vererek de satın alabilirsiniz.Hocam satın almak istiyorum, pm skype bir şekilde iletişime geçebilir miyiz?
Telefon numaranızı PM ile atın biz sizi arıyalım. Ya da sistem üzerinden ticket açarak veya sistem üzerinden direk sipariş vererek de satın alabilirsiniz.
hocam bir türlü dönmedin skypeden vdsye 3 gündür giremiyorum bir skype gelir misin
Hocam skype bizim destek hattımız değildir. Bunu kaçkez söyledim forumda da. Eğer sağlıklı bir şekilde destek almak istiyorsanız sistem üzerinden destek bildirimi oluşturmanız gerekmektedir.
Destek birimi nedir ? Banane senin destek biriminden oturup ben senin söylediklerini mi takip ediceğim bu nasıl bir üslup.Sitemizden ticket açın ulaşırız anında diyorsunuz bir türlü ulaşmadım şu an sistemde sorun mu var bari burdan bilgilendir beni bunu kaç kere söyledin bilmiyorum ama
Destek birimi değil, destek bildirimi. Öncelikle siz üslubunuzu takının. Sistem üzerinden ticket açtınız mı? Açıpta yanıt alamadınız mı? Sistemde sorun olup olmadığını siz ticket açınca, biz sizin müşteri hesaıbınızı ip adresinizi kim olduğunuzu oradan görünce bakabiliyoruz. 1500 ün üstünde müşterimiz var ve bunlar sistemde kayıtlı sadece. Ben sizin ne ip adresinizi biliyorum şu anda ne de müşteri adınızı. Lütfen ticket açıp destek isteyin. Aksi takdirde buradan bu şekilde diyaloglara girerek boşa zaman harcamış olursunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.