Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünden beri bekliyorum vds teslim edilmesini umarım yanıt da alabiliriz ürünümüzü de...
default.rdp bilgisayarınızdan sunucuya bağlanmak için kullandığınız windows' un uzak masaüstü bağlantısı yazılımının kayıt dosyasıdır. herhangi bir güvenlik tehtidi oluşturmamaktadır.default.rdp diye bir şey indirilmiş benim pcye. nedir bu?
Bahsi geçen sunucuda donanımsal bir arıza mevcut. Veri merkezi gerekli inceleme işlemini yapmaktadır. Destek talebinize de gerekli açıklama yapılmıştır.bağlanma hatası alıyorum..önceki kasa gibi kimlik doğrulama hatası değil yeni bişey bu..çalışıyordu bi saat öncesine kadar..''bu bilgisayar uzak bilgisayara bağlanamıyor '' diye bir uyarı.
Bahsi geçen sunucuda donanımsal bir arıza mevcut. Veri merkezi gerekli inceleme işlemini yapmaktadır. Destek talebinize de gerekli açıklama yapılmıştır.
İyi çalışmalar.
tamamdır sorun yok , sorun çözüldüğü gibi mesaj atarsanız sevinirim..güncel çalıştığım için lazım oluyor.. tekrar teşekkürler.
eco3 sunucular 60 GB SSD veya 120 GB sata3 olarak sağlanıyor. SSD stok kalmadığından SATA3 olarak kurulmuş olabilir sunucunuz. Özellikle SSD istiyorsanız stok açılınca kurulmasını bekleyebilir veya iade talep edebilirsiniz.bu akşam aktif olan vds eco3 win paketinde 120 gb disk alanı var eskisinde 60 gb ssd vardı nedir bu ?
eco3 sunucular 60 GB SSD veya 120 GB sata3 olarak sağlanıyor. SSD stok kalmadığından SATA3 olarak kurulmuş olabilir sunucunuz. Özellikle SSD istiyorsanız stok açılınca kurulmasını bekleyebilir veya iade talep edebilirsiniz.
Demek istediğinizi tam olarak anlıyamadım.hocam acaba vdsnizde. wmware gibi direk copy paste yaparak dosya aktaramıyormuyuz?
Demek istediğinizi tam olarak anlıyamadım.
wmwarede yani sanal bilgisayarda şöyle bir özellik var. kendi pcmizde olan bir dosyayı ctrl+c ile kopyalayıp sanal bilgisayarımıza yapıştırıp dosya aktarabiliyoruz. geçende konu açmıştım arkadaş öyle yazmıştı.http://www.ytpara.com/178935-post4.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.