VDS'ten Videolarınızı Sorunsuz ve Hız Kısıtlaması Olmadan İndirin!

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
hocam peki filtre koyabiliormuuz mesela kanaldaki en populer videolardan son 2-3 sayfayi cek yada su kadar video cek gibi? Bazi kanallarda 3000 tane video var hepsini cekip atmamiz mumkun degil.

ben link ile indirme yapıyorum, link ile indirmeyede birebir

beceremedik bi türlü
vds ye bağlanıp göstercek hayırsever var mı ?:/

Ben yaptım çalıştıra yazıyorum kanalda 85 video var sadece 5 Tane kısa videoyu indirmiş. Tamamını nasıl indirebilirim

Ben yaptım çalıştıra yazıyorum kanalda 85 video var sadece 5 Tane kısa videoyu indirmiş. Tamamını nasıl indirebilirim

max-filesize 200m : 200 MB üzeri videoları indirmez. Bu kısmı kafanıza göre değiştirebilirsiniz. Veya tamamen silerek boyutu ne olursa olsun tüm videoları indirme emri verebilirsiniz.

200 mb büyük olabilr ondan indirmemiştir yükseltin vea bu kısmı silin

hocam ben :DSkype ekleyin team ile bağlanıp hallediyim ben de bunu kullanıyorum çünkü

Allah razı olsun aylardır biri çıkıp el uzatacak diye bekliyordum :/
şaka şaka hallettim çoktan saolasın.by [MENTION=13668]yavute[/MENTION]

max-filesize 200m : 200 MB üzeri videoları indirmez. Bu kısmı kafanıza göre değiştirebilirsiniz. Veya tamamen silerek boyutu ne olursa olsun tüm videoları indirme emri verebilirsiniz.

200 mb büyük olabilr ondan indirmemiştir yükseltin vea bu kısmı silin

youtube-dl -U --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 --max-quality=FMT -- -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" https://www.youtube.com/user/.......

Bu şekilde arkadaşım fakat C:videolar diye klasöre indirsin istiyorum ama her seferinde windows klasörüne indiriyor. Daha doğrusu Masa üstünde bir klasöre indirmek istiyorum desktop/videolar/%(title)..... Şeklinde yazdım fakat yinede hep windowsa indiriyor

youtube-dl -U --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 --max-quality=FMT -- -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" https://www.youtube.com/user/.......

Bu şekilde arkadaşım fakat C:videolar diye klasöre indirsin istiyorum ama her seferinde windows klasörüne indiriyor. Daha doğrusu Masa üstünde bir klasöre indirmek istiyorum desktop/videolar/%(title)..... Şeklinde yazdım fakat yinede hep windowsa indiriyor

youtube-dl -U --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 --max-quality=FMT -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" http://www.youtube.com/user/....

hocam bu kodu dener misiniz . tırnak işaretli kısıma indirmek istediğiniz dosya yolunu gösterin olması gerek.

youtube-dl -U --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 --max-quality=FMT -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" http://www.youtube.com/user/....

hocam bu kodu dener misiniz . tırnak işaretli kısıma indirmek istediğiniz dosya yolunu gösterin olması gerek.

Evet olduda neyi değiştirdiniz ben anlamadım baktımda her şey aynı

arkadaşlar takip edemedim epeydir konuyu. takılan varsa hala yazabilir.

arkadaşlar takip edemedim epeydir konuyu. takılan varsa hala yazabilir.
Merhaba hocam filtre uygulayabilrmiyiz ararken yükleme tarhi kullanıcı oyu görüntüleme sayısı vs. Veya sadece uzun videolar yada kısa videolar şeklinde

Benim Vds win8 Arkadaşlar çalıştıra yazıyorum ama kanalın linki yarıda kalıyor daaamkeauieaaeuaester mesala kanal ismi buysa çalıştıra yazdığımda daaamkea sadece burasını yazıyor tamamını yazmıyor kanal ismi çok kısaysa yazıyor bunu nasıl çözümlerim sorunu

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] hocam url list komutunu nasıl çalıştırabilirz?

madem konu uplanmış Linux içinde kanal download edebilecegimiz kod yada program varmı ?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün iftar öncesi bilmeyenler için youtube-dl kullanımını anlatayım dedim.

VDS üzerinden çalışan arkadaşların aslında program kullanmasına hiç gerek yok. Bu programlar kimi zaman tüm videoları göremiyor, hız düşmesi yaşanıyor veya donma problemi meydana geliyor.

Yapmanız gereken çok basit. Zaten stabil çalışan bir program kullanıyorum diyorsanız bile en azından bir kere deneyin :)

* VDS'inizin Windows olduğunu varsayarak buradan youtube-dl'yi indirin.#

https://yt-dl.org/downloads/2014.06.26/youtube-dl.exe

* İndirdiğiniz dosyayı C > Windows klasörü içine atın.

* Çalıştır (Run) seçeneğine aşağıdaki kodu ihtiyacınıza göre düzeleyip yapıştırın:

Yukarıdaki kodu biraz daha anlamlandırmak gerekirse,

- max-quality=FMT : Videonun mevcut en kaliteli halini indirir. Default hangisiyse onu indirmek istiyorsanız bu kısmı silin.

- max-filesize 200m : 200 MB üzeri videoları indirmez. Bu kısmı kafanıza göre değiştirebilirsiniz. Veya tamamen silerek boyutu ne olursa olsun tüm videoları indirme emri verebilirsiniz.

- "%(title)s.%(ext)s" > Video başlığı ve uzantısını isim olarak almasını sağlar. Buraya ellemeyin. Şayet videoları bir klasöre indirmek isterseniz bu kısmın başına klasör uzantısını ekleyin.

- Son kısım zaten gayet açık :) Çekmek istediğiniz kanalın linkini yazın.

- Şayet kanal değilde kelime araması yaptırmak isterseniz kanal linki yerine şu şekilde yazın: ytsearch200:"yt para" . Bu şekilde ilk 200 sonucu indirir. Miktarı değiştirebilirsiniz.

Ek olarak sadece youtube videoları değil, 100lerce siteden video indirmeye olanak sağlar. Desteklediği siteleri görmek için, youtube-dl: Supported sites

Anlatım bana aittir. Aklıma geleni yazdım ancak atladığım kısımlar olabilir. Takıldığınız yer olursa konu altından sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Dostum peki kanaldaki butun videolari birden mi indiriyo evetse
Cok donma yapmazmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri