D
daralll
Guest
forumda gmail nasıl silinir konusu var arkadaşım ...yeni başlayanlar kategorisinde...hesap devre dışı diyorsa kanal url sinden bakın kanal yerinde duruyor mu ?durmuyorsa gmaili silmeniz gereksiz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buraya girmeyi denedin mi?
https://www.google.com/settings/personalinfo?ref=home
data tools (veri araçları) > Delete account and data/hesabı ve verileri sil
forumda gmail nasıl silinir konusu var arkadaşım ...yeni başlayanlar kategorisinde...hesap devre dışı diyorsa kanal url sinden bakın kanal yerinde duruyor mu ?durmuyorsa gmaili silmeniz gereksiz..
Hocam şimdi kapanan kanallar alt kanallardan. 3-4 tane var. Söylediğiniz yöntemi yaparsam adsensemi tamamen mi silmiş olurum? Bana hangi kanallarını sileyim diye sormuyor ki burada? İzah edebilir misiniz hocam ne yapmam gerekiyor? Tüm kanallarımı değil sadece kapanan kanallarımı silmek istiyorum.
aynı gmail üzerinden mi açtın alt kanalları? bu seçenekte adsense değil kanalı siliyorsun..
işte böyle durumlardan dolayı hep deniliyor ki alt kanal açmayın para kazanması geri alınamıyor..
https://www.youtube.com/account_advanced
burdan silebilirsin alt kanalındayken
ayrıca youtube bir kaç şekilde telefon doğrulaması ister.
eğer hırsız,maskeli tipli bir karikatürün oldu ekrana çıkıyorsanız onu dikkate almadan adres satırına youtube yazıp video yöneticisine direk girebilirsiniz.silmeden önce neyle karşı karşıya oldugunuzu ilk önce bir saptayın boşuna kanal gmail silmeyin.
belli ki kanal url sini bir yere not etmemişsin...senin yapman gereken kanal adından yada videolarından kanalını youtube da arayp kanal yerinde duruyor mu ona bakmak.büyük ihtimalle kanalın kapandı.adsenseye zararı olmayan bir durumda o yüzden panik yapmayıp youtube da isimden kanalını bul youtube aramasında açık mı değil mi bak.
tamam silmene gerek yok bir şeyi devam et sen ...
uçan uçmuş kalan zarar vermez bir şeye
tek seferde botla 500-600 video basıp bir daha girmediğim hesaplar var 1 aydır ayaktalarbüyük ihtimal bottan kaynaklanıyor..Hani bot sorunlu diye demiyorum..Bottan seri yüklemeler yaptığın için kaynaklanıyor aynı ip üzerinden
Bot la alakası ne hocam niye ona sorsun arkadaş ?
Hocam doğrulama istiyorsa doğrulamaları yapıp kanalları teker teker sileceksin, sonra yeni açtığın kanallarla devam ediceksin yapıcak bir şey yok bundan başka
tek seferde botla 500-600 video basıp bir daha girmediğim hesaplar var 1 aydır ayaktalar
geçen bu bot konusunu araştırırken senin konuyu görmüştüm hocam sende botla özgün video hazırlayıp suçu bota atmıştın yanılmıyorsam
ne oldu bari slayta devam mı bende slayt çalışıyorum ama şu aralar bu ip meselesi kafamı karıştırıyor
eğer doğrulama yapmadan yani kanal kapandığında hiç birşey yapmadan devam edersen ne gibi zararı olur bugun benimde 15 kanalım telefon doğrulaması istedi onları doğrulayacak telefon yok yani ben kapanan kanalları silmiyorum para kazanması kapanmadığı sürece diğer kanallara etkisi olur mu saygılarAlakası yok botla insanları yanlış yönlendirmeyin, Arkadaş kanalları seri almıştır bi numaradan. aynı numaradan 3-4 tane biri patlarsa hepsi seri gibi gider bunların cevabını verip ona göre tespit edilebilir.. Kaç yüz kişi bot kullanıyor alakası yok. Youtube video yüklemeyle kanal kapanmaz.
Hocam kanala girdiğinizde giriş yapmıyorsa sıkıntı yok zaten devam edin, eğer girdiğinizde kanallarda doğrulama istiyorsa doğrulamalarını yapın ve kanalları https://accounts.google.com/b/5/DeleteAccount?hl=tr bu linkten silin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.