Ve korkulan !!!

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
forumda gmail nasıl silinir konusu var arkadaşım ...yeni başlayanlar kategorisinde...hesap devre dışı diyorsa kanal url sinden bakın kanal yerinde duruyor mu ?durmuyorsa gmaili silmeniz gereksiz..

buraya girmeyi denedin mi?
https://www.google.com/settings/personalinfo?ref=home

data tools (veri araçları) > Delete account and data/hesabı ve verileri sil

Hocam şimdi kapanan kanallar alt kanallardan. 3-4 tane var. Söylediğiniz yöntemi yaparsam adsensemi tamamen mi silmiş olurum? Bana hangi kanallarını sileyim diye sormuyor ki burada? İzah edebilir misiniz hocam ne yapmam gerekiyor? Tüm kanallarımı değil sadece kapanan kanallarımı silmek istiyorum.

forumda gmail nasıl silinir konusu var arkadaşım ...yeni başlayanlar kategorisinde...hesap devre dışı diyorsa kanal url sinden bakın kanal yerinde duruyor mu ?durmuyorsa gmaili silmeniz gereksiz..

Kanal url sini de göremiyorum hocam..Nasıl tespit edebilirim bunu?

Ayrıca gmaili silmeyeceğim hocam. Zaten tek bir adsensem var yani gmailim var. 7-8 kanalımı bu tek adsenseme bağlı olarak açtım. Yani tek adsensede 7-8 alt kanal var. Şimdi ben o kapanan 3-4 alt kanalı nasıl sileceğim problem tam olarak bu. Diğerleri yerinde kalsın hepsini silmeyeceğim sağlamların durmasında bi sakınca yok sanırım.

Hocam şimdi kapanan kanallar alt kanallardan. 3-4 tane var. Söylediğiniz yöntemi yaparsam adsensemi tamamen mi silmiş olurum? Bana hangi kanallarını sileyim diye sormuyor ki burada? İzah edebilir misiniz hocam ne yapmam gerekiyor? Tüm kanallarımı değil sadece kapanan kanallarımı silmek istiyorum.

aynı gmail üzerinden mi açtın alt kanalları? bu seçenekte adsense değil kanalı siliyorsun..

işte böyle durumlardan dolayı hep deniliyor ki alt kanal açmayın para kazanması geri alınamıyor..

https://www.youtube.com/account_advanced
burdan silebilirsin alt kanalındayken

ayrıca youtube bir kaç şekilde telefon doğrulaması ister.
eğer hırsız,maskeli tipli bir karikatürün oldu ekrana çıkıyorsanız onu dikkate almadan adres satırına youtube yazıp video yöneticisine direk girebilirsiniz.silmeden önce neyle karşı karşıya oldugunuzu ilk önce bir saptayın boşuna kanal gmail silmeyin.

aynı gmail üzerinden mi açtın alt kanalları? bu seçenekte adsense değil kanalı siliyorsun..

işte böyle durumlardan dolayı hep deniliyor ki alt kanal açmayın para kazanması geri alınamıyor..

Evet hocam tek adsense tek gmail üzerinden açtım hesapları. Maalesef bu hataya düştüm bir kere.. Şimdi neyi nasıl yapacağımı tam olarak adım adım söylebilir misiniz hocam.

https://www.youtube.com/account_advanced
burdan silebilirsin alt kanalındayken

ayrıca youtube bir kaç şekilde telefon doğrulaması ister.
eğer hırsız,maskeli tipli bir karikatürün oldu ekrana çıkıyorsanız onu dikkate almadan adres satırına youtube yazıp video yöneticisine direk girebilirsiniz.silmeden önce neyle karşı karşıya oldugunuzu ilk önce bir saptayın boşuna kanal gmail silmeyin.

Yok işte hocam verdiğiniz linkte tıkladığımda yine aynı uyarı hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. Bundan sonra izlemem gereken yol nedir ?

belli ki kanal url sini bir yere not etmemişsin...senin yapman gereken kanal adından yada videolarından kanalını youtube da arayp kanal yerinde duruyor mu ona bakmak.büyük ihtimalle kanalın kapandı.adsenseye zararı olmayan bir durumda o yüzden panik yapmayıp youtube da isimden kanalını bul youtube aramasında açık mı değil mi bak.

belli ki kanal url sini bir yere not etmemişsin...senin yapman gereken kanal adından yada videolarından kanalını youtube da arayp kanal yerinde duruyor mu ona bakmak.büyük ihtimalle kanalın kapandı.adsenseye zararı olmayan bir durumda o yüzden panik yapmayıp youtube da isimden kanalını bul youtube aramasında açık mı değil mi bak.

Kanalları buldum hocam youtubede ve şu uyarıyı vermiş '' Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. ''

tamam silmene gerek yok bir şeyi devam et sen ...
uçan uçmuş kalan zarar vermez bir şeye

tamam silmene gerek yok bir şeyi devam et sen ...
uçan uçmuş kalan zarar vermez bir şeye

Diğer durumda verdiğiniz linkten mi siliyoruz hocam? Ama verdiğiniz linkte google ürünlerini sil diyor sil dersek bütün kanallar silinmez mi?

benim 2 yarı özgün hit kanalım kapandı
ne bot kullandım nede vds
sebep topluluk kural ihlali imiş (hiç alakası yok)

büyük ihtimal bottan kaynaklanıyor..Hani bot sorunlu diye demiyorum..Bottan seri yüklemeler yaptığın için kaynaklanıyor aynı ip üzerinden
tek seferde botla 500-600 video basıp bir daha girmediğim hesaplar var 1 aydır ayaktalar

Bot la alakası ne hocam niye ona sorsun arkadaş ?

Hocam doğrulama istiyorsa doğrulamaları yapıp kanalları teker teker sileceksin, sonra yeni açtığın kanallarla devam ediceksin yapıcak bir şey yok bundan başka

öyle deme botlada alakalı olabilir.
botla tahminim şudur sonuçta kendi bilgisayarından yüklemiyorsun yüklediğin bir ip var o ip'de senle ortak botu kullanan biri kara listeye alınsa sanada zararı olabilir.

tabi tam bilmeden kesin konuşamam.

tek seferde botla 500-600 video basıp bir daha girmediğim hesaplar var 1 aydır ayaktalar

geçen bu bot konusunu araştırırken senin konuyu görmüştüm hocam sende botla özgün video hazırlayıp suçu bota atmıştın yanılmıyorsam :)

ne oldu bari slayta devam mı bende slayt çalışıyorum ama şu aralar bu ip meselesi kafamı karıştırıyor

geçen bu bot konusunu araştırırken senin konuyu görmüştüm hocam sende botla özgün video hazırlayıp suçu bota atmıştın yanılmıyorsam :)

ne oldu bari slayta devam mı bende slayt çalışıyorum ama şu aralar bu ip meselesi kafamı karıştırıyor

Sherlok holmes mod on :D nerden hatırladın hocam evet bende bota suç atmıştım fakat suç botta değilmiş
kanalların mailene felan bakmadan direk silmiştim ben acemiydim ozamanlar bi kanal yüzünden kapatılmış bütün kanallarım.

slaytta felan para yok hocam para uzun videoda bu kadar diyorum sadece

Alakası yok botla insanları yanlış yönlendirmeyin, Arkadaş kanalları seri almıştır bi numaradan. aynı numaradan 3-4 tane biri patlarsa hepsi seri gibi gider bunların cevabını verip ona göre tespit edilebilir.. Kaç yüz kişi bot kullanıyor alakası yok. Youtube video yüklemeyle kanal kapanmaz.

Hocam kanala girdiğinizde giriş yapmıyorsa sıkıntı yok zaten devam edin, eğer girdiğinizde kanallarda doğrulama istiyorsa doğrulamalarını yapın ve kanalları https://accounts.google.com/b/5/DeleteAccount?hl=tr bu linkten silin.
eğer doğrulama yapmadan yani kanal kapandığında hiç birşey yapmadan devam edersen ne gibi zararı olur bugun benimde 15 kanalım telefon doğrulaması istedi onları doğrulayacak telefon yok yani ben kapanan kanalları silmiyorum para kazanması kapanmadığı sürece diğer kanallara etkisi olur mu saygılar

az once bende baktım butun kanllar gıtmış 200 lırayı bende bu ay geçmiştim,bu kaçıncı oldu sayamadım..

arkaşlar bu prayı kurtrmak ıcın sorunlu komple kanalı sıldım,dıger kapanan kanallarıda komple sılmek mı gerekır yoksa para kazanmasına sebebıyet veren kanalı sılmek yeterlımı

bu arkadaş gibi yapın zırt pırt video atmayın kanallarınıza birşey olmaz
ayrıca kazandığın parayı alırsın merak etme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri