ve mutlu bir sabah :)

2ay oldu başlayalı-kapanan kanallar gelen telifler derken,forumun ve değerli arkadaşların yardımı sayesinde bu günleride gördük.Allah herkese nasip etsin inşallah :) 21 haziran kazancım bu şekilde:p

Tebrik ederim. Bende 2 gündür çok fena kazanıyom ama nazar değmesin diye resim koymak istemiyorum. Bol kazançlar

Aynı tablo 3 gün önce benim de başıma geldi.Bir arkadaşa söyleyeyim dedim.Söyledim Ertesi gün 3 gün 30 dolar gelen adsense 1 dolar gelmedi.

:)

şimdi ise TBM 1 dolar :D bakalım kaç tık alacak :)

bende kazanmaya başlayacağım ama durumlarım izin vermiyo adsense hesabı kapandı yenisini açtım youtubeye bağlanmıyor ah bir şu sorunları çözsem bende kazanmaya başlayacağım işallah her şey yoluna girer

Masallah hoccam 2 ay icin oldukca iyi bir rakam.. Darisi bize ins...

tbm 0,03

---------- Mesaj saat 11:44:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:43:30 civarında gönderildi. ----------

tbm biraz yüksek 0,10 civarı olsa güzel olur

arkadaşlar bence tbmlerin yüksek olması tıklama yapanların reklam verenin sitesinde kalma süreleriniede bağlı oluyor yanlışlıkla tıklayanla siteye bakmak için tıklayanın verdiğim tbm oranı bir olmuyor bence dalgalanmalar buna göre değişiyor

arkadaşlar bence tbmlerin yüksek olması tıklama yapanların reklam verenin sitesinde kalma süreleriniede bağlı oluyor yanlışlıkla tıklayanla siteye bakmak için tıklayanın verdiğim tbm oranı bir olmuyor bence dalgalanmalar buna göre değişiyor

hocam biz onun denemesini yaptık
aynı reklama aynı siteye sitede kalma süresine bağlı olarak bi tanesinde 4$ bi tanesinde 9 $verdi
deneme amaçlı yapmıştık olay bundan ibaret

konu açmak istemedim. Bi tane videom sırf 293 bin izlendi. Ama şuan adsensede toplam görüntüleme 187 bin ve sabah 10'dan beri sadece 4 tık var. 3-4 saatir tık yok. bugünlük görüntüleme de şuan 1100 filan. Sizce bu durum düzelcek mi? Toplam görüntüleme tam olarak ne zaman yansır adsenseye? Bir bilgisi olan cevap yazarsa çok mutlu olurum. Teşekkürler

Ah şu tbm yi yükseltebilsem 0.04 te sürünüyorum arttırmak için öneri verecek arkadas varsa lütfen cevaplasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri