Ve TBM tavan yapar :)

T
  • Kullanıcı The-prof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

The-prof

Guest
çok güzel bir taktik buldum. ip değiştirici programlar kullanmıyorum, grup sahte tık yapmıyorum, modem reset yapıp tıklamıyorum, browser değiştirip tık yapmıyorum.
yaklaşık olarak tbm yükseltme yollarını 8 aydır araştırıyorum. bir sürü adsense hesabımı heba etmiş insanım. bir amaç uğruna adsense hesabı almak ve onları kurban etmek.. ama sonunu düşünen kahraman olamaz diye bir söz var ya işte o mesele. şimdilik 4 ayrı hesabımdan yapıyorum bakalım. kesinleşmiş ödemelerim var. fakat ödeme almayı bekliyorum. bu konuyu buraya park edeyimde, sonradan ödemeyi aldığımızda satışlara başladığımızı mutluluk ile bildireceğim. buyrun adsense hesabından bir görüntü; şimdilik bukadar. şu anlık yapabileceğim birşey yok. buda kasım ayının kesinleştiğine dair görüntü; aralık ayının ödemelerinin kesinleşmesini bekliyorum, adsense normalde hiç kesinleşme yapmadan kıçıma vururdu tekmeyi :) bu kez farklı..

çok güzel bir taktik buldum. ip değiştirici programlar kullanmıyorum, grup sahte tık yapmıyorum, modem reset yapıp tıklamıyorum, browser değiştirip tık yapmıyorum.
yaklaşık olarak tbm yükseltme yollarını 8 aydır araştırıyorum. bir sürü adsense hesabımı heba etmiş insanım. bir amaç uğruna adsense hesabı almak ve onları kurban etmek.. ama sonunu düşünen kahraman olamaz diye bir söz var ya işte o mesele. şimdilik 4 ayrı hesabımdan yapıyorum bakalım. kesinleşmiş ödemelerim var. fakat ödeme almayı bekliyorum. bu konuyu buraya park edeyimde, sonradan ödemeyi aldığımızda satışlara başladığımızı mutluluk ile bildireceğim. buyrun adsense hesabından bir görüntü; Ekli dosyayı görüntüle 847 şimdilik bukadar. şu anlık yapabileceğim birşey yok. buda kasım ayının kesinleştiğine dair görüntü; Ekli dosyayı görüntüle 848 aralık ayının ödemelerinin kesinleşmesini bekliyorum, adsense normalde hiç kesinleşme yapmadan kıçıma vururdu tekmeyi :) bu kez farklı..

Resim Büyük Olsa Daha iyi olur kardeşim.

Şuan bu gösterdiğin resimde TBM 100$ desen inanırım. :D Resimler çok küçük gözükmüyor müdür. :D

kardeşim resimlerden bişey anlaşılmıyor editle

ops hemen düzeltiyorum. eklenti ekle dedim ama neden böyle yaptı bilmiyorum. forumda yeniyim.

yaklaşık olarak tbm yükseltme yollarını 8 aydır araştırıyorum. bir sürü adsense hesabımı heba etmiş insanım. bir amaç uğruna adsense hesabı almak ve onları kurban etmek.. ama sonunu düşünen kahraman olamaz diye bir söz var ya işte o mesele. şimdilik 4 ayrı hesabımdan yapıyorum bakalım. kesinleşmiş ödemelerim var. fakat ödeme almayı bekliyorum. bu konuyu buraya park edeyimde, sonradan ödemeyi aldığımızda satışlara başladığımızı mutluluk ile bildireceğim. buyrun adsense hesabından bir görüntü; Ekli dosyayı görüntüle 847 şimdilik bukadar. şu anlık yapabileceğim birşey yok. buda kasım ayının kesinleştiğine dair görüntü; Ekli dosyayı görüntüle 848 aralık ayının ödemelerinin kesinleşmesini bekliyorum, adsense normalde hiç kesinleşme yapmadan kıçıma vururdu tekmeyi :) bu kez farklı..

hocam okuyamadım :)

Bu banladığım 3. üyeliğin senin kadar yüzsüz insan görmedim. Bu forumda satış yok sana anlaman lazım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri