veeee Tokyo olimpiyatları aldı.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dingdong

Kayıtlı Üye
yedirmezler bize........

japonları severim saygım var cok çalışkan ve saygılı insanlar . tebrikler.

750 TL maaşla faturasını, kirasını, mutfak malzemesini, yol parasını ödeyen üstüne de 2 çocuk okutan baba olimpiyatlara her ay ev sahipliği yapıyor zaten biraz da Japonlar yapsın.

Tokyo gibi bir şehirle yarışmak zaten imkansızdı.Sağlık olsun belki 2024 tabi onu da görebilirsek...

Olimpiyatların maliyeti bize girecekti iyi oldu.Japonları'da severim ,hak ettiler .Adamlar yüzde 80 olimpiyatlara hazırlardı zaten biz de sadece proje vardı.

2024 adayları kımler bılıyor musunuz :D gulunc duruma duserız bosuna aday olmayalım :D
ABD ve Amerikadan ülkeler paris madrid ve italya tekrar aday olacakmıs

Ayrıca siyaset yazıp ortamı germeyin... Adam bir yorum yapmıs tayyip hakkında cvp olarak 3 5kısı yazıyor.. Cvp atan arkadas da yapmasın siyaset o zaman.. Herkesin bir görüşüsü var herkesin bileği var!

Bir tanıtım klibimize bakarsanız bile istanbulun videosunda sadece şehirler vs. Tokyo nun videosuna bakın bakalım adamlar her türlü spor u koymuş içine.

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.
Olimpiyat tanıtım filmimiz bu.
*
Televizyonlarda yayınlanıyor.
İnternette var, izleyin lütfen...
Kızlı-erkekli dolaşıyorlar.
Kızlı-erkekli parkta oynuyorlar.
Kızlı-erkekli müze geziyorlar.
Kızlı-erkekli alışveriş yapıyorlar.
Kızlı-erkekli çay içiyorlar.
Kızlı-erkekli Boğaz kenarındalar...
Kızlı-erkekli tekneye biniyorlar.
*
Dalgalı, düz, kıvırcık.
Hepsinin saçı açık.
Tekneye binen kız, mini etekli.
*
Sanırsın, Los Angeles’tır.
Siyah Amerikalı bile var.
*
Nerde türbanlılar kardeşim?
*
Yok mu İstanbul’da hiç türbanlı?
Neden koymadınız tanıtım filmine?
*
Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun... Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?
Başörtüsünden mi utanıyorsun yoksa?
Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin... Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?
Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın... Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?
*
Ayıp mıdır türbanlıları göstermek?
Yoksa, bu senin yaptığın mı ayıptır?
*
Ayrıca...
Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin... Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın... Müezzin midir Rihanna?
*
İçinde “rakı” geçiyor diye ‘Vardar Ovası’nı yasaklayacaksın. İçinde “ecstasy” geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye’yi tanıtacaksın öyle mi?
*
2020’yi verirler mi bilmem ama, “takiye olimpiyatı” yapsalar, banko bunlar alır.

Yılmaz ÖZDİL

Alıntıdır ve Yılmaz özdilin her yazısını okurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri