Vermicem, vermicem’ videosunu paylaşan arkadaşlar dikkat!!!

Hocam Böyle Videolar Derken Sanatçıların Çoğunun Klipleri Bu Videodan Farksız

Hiç Olmazsa Tükçe İçerik Çalışmayın Bu Tarz Gibi Videolarda Müslüman Bir Ülkede Böyle videolar Yayıldıkca Yeni Nesil Böyle Devam Edior.Allah Herkese Bi Rızık Verior Karar Bizim haramdan istersek haramdan helalden istersek helalden...

Beyler para kazanicam diye boyle seyler paylasmayalim, örf adetimize uygun olmayan, dinimize, milli birlik ve butunlugumuze en ufak bir tartisma ortami yaratacak, kisileri rendice edecek paylasimlardan uzak duralim..

Haberin aslını ben size söyliyim:
Kadın bunu makarasına çekti paylaştı, hiç beklemediği bir şekilde popüler olunca adı kötüye çıktı. Ailesinden varsa sevgilisinden baskı görmeye başladı.
Hal böyle olunca haber sitelerini arayıp kendini temize çıkarmaya çalışmak için (sözde masumiyet anıtı olarak görülsün diye) video iznim olmadan paylaşıldı dedi.

Halbuki yalan. Kendi yüklediği bariz belli eğlence için yaptığı da hal ve hareketlerinden anlaşılıyor. Bizim Türk kızlarının klasik özelliği işte. Önce kuyruk sallarlar sonra olay çığrından çıkınca vay efendim ben masumum ben çok namusluyum aslında bana şantaj yapılıyor derler.
Durum bundan ibaret.

Kadın bunu makarasına çekti paylaştı, hiç beklemediği bir şekilde popüler olunca adı kötüye çıktı. Ailesinden varsa sevgilisinden baskı görmeye başladı.
Hal böyle olunca haber sitelerini arayıp kendini temize çıkarmaya çalışmak için (sözde masumiyet anıtı olarak görülsün diye) video iznim olmadan paylaşıldı dedi.

Halbuki yalan. Kendi yüklediği bariz belli eğlence için yaptığı da hal ve hareketlerinden anlaşılıyor. Bizim Türk kızlarının klasik özelliği işte. Önce kuyruk sallarlar sonra olay çığrından çıkınca vay efendim ben masumum ben çok namusluyum aslında bana şantaj yapılıyor derler.
Durum bundan ibaret.

Klasik Türk Kızları Deme Kardeşim Hepimizin Anası Bacısı var Elbette Edebli Kızlarda Var bole videolar edebli kızlarıda yoldan cıkarıor işte...

Aynen şakasına çekip telefonunda unuttu bence sonra birisi gizlice paylaştı kadın meşhur oldu sokakta görenler vermicem diyen kız vs demeye başlamıştır hatta laf atmaya vs. E haliyle oda bu durumdan artık rahatsız olmuştur. Şimdide kaldırtmanın yollarını arıyordur.

ee ne demişler son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var..

Vermicem demiş türkce hiçbir zaman çalışmadım. Şu saatten sonra vericem desede paylaşmam çünkü türkce çalışmıyorum.

Durum bundan ibaret.

Aynen Yazdıkların Çok Doğru Klasik Türk Kızı Yani "Kezban" Mantığı.. Ama İş İşten Geçti. Artık Bırak Haber Sitelerini Falan CNN International'i Arasa Bile Adı Temize Çıkmaz O Aşüftenin.. Son Pişmanlık Fayda Etmez!

insanların özel zamanlarında yaptıkları saçmalıkların böyle izinsiz paylaşılmsı yasal ve etik değil. daha hala yapmasaymış çocuğu varmış gibi şeyler söylüyorsunuz. sileceksiniz arkadaşım!!! yoksa mahkemede uğraşırsınız illa telif atçak diye bişey yok.

Yalan haber olma ihtimali yüksek.
Öyle birsey olsa kadın cıkıp olayı kendisi anlatır.
Gercek olmasa coktan cıkıp siz yanlıs anlıyorsunuz derdi.
Herkes dogru anladıgından dolayı yüzü yok insan icine cıkmaya :)

Bir kadın intikam için niye böyle bir video çekerde sevgilisine gönderirki. İntikam almak istiyor ama adamın eline daha çok koz veriyor. :D Ben böyle bir saçmalık duymadım. Bence resmen yalan haber. Bu kız videoyu fenomen olmak için çekti ve başardıda. Şimdide ya pişman oldu yada tepkiler hoşuna gitmediği için böyle bir saçmalık uydurdu.

evet herkes videoyu silsin ki konuyu açan arkadaş tek başına at koşturabilsin

Klasik Türk Kızları Deme Kardeşim Hepimizin Anası Bacısı var Elbette Edebli Kızlarda Var bole videolar edebli kızlarıda yoldan cıkarıor işte...

Hocam Türk kızları derken %100ünü değil belli bir kesimi kastediyorum, sanırım anlamışsınızdır hangi kesimi kastettiğimi. Kezbanlar.

evet herkes videoyu silsin ki konuyu açan arkadaş tek başına at koşturabilsin

Hayırdır yaa bu rahatlık nereden geliyor? Nereden biliyorsun benim bu videoyu yüklediğimi? Mübarek günlerde kendini tartmanı öneririm. Söylediğin cümle, yaptığın yorum karşı tarafı rahatsız eder mi etmez mi diye bir düşün ve konuya öyle müdahil ol. O bahsetmiş olduğun hadise sen ve senin gibilerin küçük hesaplarıdır.

Son düzenleme:
Her şeye inanıp post kasma yarışına giren mahlukatlar ,post kasmak için polemiğe girmeyin

Hayırdır yaa bu rahatlık nereden geliyor? Nereden biliyorsun benim bu videoyu yüklediğimi? Mübarek günlerde kendini tartmanı öneririm. Söylediğin cümle, yaptığın yorum karşı tarafı rahatsız eder mi etmez mi diye bir düşün ve konuya öyle müdahil ol. O bahsetmiş olduğun hadise sen ve senin gibilerin küçük hesaplarıdır.

bende yüklemedim ama yükleyenlere de hiç bir sıkıntısı olmaz.
o videodaki abla çok isterse youtube a benim görüntüm diye başvurup hepsini kaldırabilir zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri