Video açıklamasına ad.fly linki

• Kullanıcı Ineed$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
deneyimlerine dayanarak söyleyebilirimki kanalın kapanma riskini çok arttırıyor, partner yada adsense kanallara kesinlikle önermiyorum, ama sadece adfly için çok sayıda ama az videolu kanal açabilirsiniz kapansada sorun olmaz.

deneyimlerine dayanarak söyleyebilirimki kanalın kapanma riskini çok arttırıyor, partner yada adsense kanallara kesinlikle önermiyorum, ama sadece adfly için çok sayıda ama az videolu kanal açabilirsiniz kapansada sorun olmaz.

Yarı özgün bir kanal açmayı düşünüyorum, video içinde insanları o linke tıklamaya kesinlikle yönlendirmiycem. Acaba sırf bu sebepten kanal kapanabilirmi diye merak ettim.

Neden kapansın ki? Çok absürt ve sahte bir yönlendirme olmadıktan sonra bir şey olmaz, yapan çok.

Bir şey olmaz ama, çok getirisi olur mu meçhul.

Yarı özgün bir kanal açmayı düşünüyorum, video içinde insanları o linke tıklamaya kesinlikle yönlendirmiycem. Acaba sırf bu sebepten kanal kapanabilirmi diye merak ettim.

Sırf adfly linki yüzünden kanal bal gibi kapatiyorlar :) Aman dikkat, Kanaldaki tüm videolara koyarsanız çok hızlı kapanır, youtube açıklamadaki linklere ne kadar tıklandığını ölçüyor ,belli bir sayıyı geçince ve bu link adlfy olunca kanal gider, artı flag atarlar. Kapanması garanti değil ama risk artıyor, yorum yapanlar acaba kaç defa adfly yada diğer reklam linkleri koyarak çalıştı merak ediyorum ?

http://yttalk.com/threads/youtube-and-adfly.46352/

Son düzenleme:
adfly ı geçin. ben ek açıklamayla kendi sosyal medya hesabımın linkini verdim die kapandı. direk toplulukdan. kural ise, kullanıcıları başka yerlere yönlendirmiycekmişim.. youtube da kalacaklarmış. ilginçç

7 Ara 2013 tarihinde yayınlandı
tdu2_texmod_and_launcher (launcer and texmod)
Daha fazla araç için kanalı takip ediniz.

25 Ara 2013 tarihinde yayınlandı
tdu2_texmod_and_launcher (launcher)
Daha fazla araç için kanalı takip ediniz.

19 Nis 2014 tarihinde yayınlandı

Unoffical Patch: TDU2_Patch_(for_unpacked)
Universal Launcher: tdu2_universal_launcher_v3.3
Unpacking: TDU2_Unpacker_v2.2

bu şekilde özgün kanalımda videolar mevcut 2014 temmuz ayına kadar adsense sonrasında LiFE'a bağlı bir sorun yaşamadım

adfly ı geçin. ben ek açıklamayla kendi sosyal medya hesabımın linkini verdim die kapandı. direk toplulukdan. kural ise, kullanıcıları başka yerlere yönlendirmiycekmişim.. youtube da kalacaklarmış. ilginçç

öyle bi kural yok. Başka sebepten topluluk yemişsindir. Ek açıklama ekranı kaplıyorsa tamamen belki ondandır.

Ayrıca bi siteye googledan link verirseniz hiç bir şey olmaz.

https://goo.gl/

Son düzenleme:
bi aralar life network facebook sayfasında söylemişti sakın eklemeyin diye.

ben denedim daha önce birkaç videoda bütün videoların izlenimi aşırı düştü tavsiye etmem. günde 100 izleniyorsa 10'a düştü...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri