video alma ve telif

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

JiTeM

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar bırşey sorucaktım ınternette resmı haber sıtelerınden vıdeoları alsam vıdeoların onune ve sonuna adamlar 3 4 sanıyelık bır reklamlarını koymuslar onları kesıp yuklesem sorun olurmu acaba ama videolarında bırde seslı anlatım yapmıs mesela kaza vıdeosu var nasıl oldugu seslı anlatmıs .

Neden aynen bu dedigini 5 dk da yapip bir kanalina yukleyip,para kazanma aktif oluyormu,olmuyormu ?

Oluyorsa kac gun bu sekilde sorunsuz kalacak ?
Izleni malacakmi,kazandiracakmi diyerek deneyip hemen cevabi en kesin sekilde kendin ulasmiyorsun ?

Cunki bu tur sorulara kimse garanti cevap veremez.Kesin cevap verebilmeleri icin senin o videoyu butun herkesin yuklemesi gerek ,gorsunki sana cevap verebilsin.

her zama ndiyorum en iyi cozum ve aklinizdaki sorunun cevabi,kendinizin deneme yanilma yapmasidir diye ama,kesin cevabini alamayacginiz bir suru konularla geliyorsunuz.Bu konuyu acacak vakit yerine bu isi yapsaydin cokdan cevabini almistin kendin ;)

Neden aynen bu dedigini 5 dk da yapip bir kanalina yukleyip,para kazanma aktif oluyormu,olmuyormu ?

Izleni malacakmi,kazandiracakmi diyerek deneyip hemen cevabi en kesin sekilde kendin ulasmiyorsun ?

Cunki bu tur sorulara kimse garanti cevap veremez.Kesin cevap verebilmeleri icin senin o videoyu butun herkesin yuklemesi gerek ,gorsunki sana cevap verebilsin.

her zama ndiyorum en iyi cozum ve aklinizdaki sorunun cevabi,kendinizin deneme yanilma yapmasidir diye ama,kesin cevabini alamayacginiz bir suru konularla geliyorsunuz.Bu konuyu acacak vakit yerine bu isi yapsaydin cokdan cevabini almistin kendin ;)

Serkan abi yeri degil ama yav ben hala siteye ne operadan ne mozilladan nede choremeden giremiyorum sürekli yeni hosta taşındık vs yazıyor kaç gün oldu düzelmedi bende şuan deep web(tor) üzerinden giriyorum kaç gündür hız da yavaş sorun çıkıyor sizle alakalı olmasın ip degişemiyorum modem benim evde degil komşuda o da tatilde bir çözümü yok mu bunun

Serkan abi yeri degil ama yav ben hala siteye ne operadan ne mozilladan nede choremeden giremiyorum sürekli yeni hosta taşındık vs yazıyor kaç gün oldu düzelmedi bende şuan deep web(tor) üzerinden giriyorum kaç gündür hız da yavaş sorun çıkıyor sizle alakalı olmasın ip degişemiyorum modem benim evde degil komşuda o da tatilde bir çözümü yok mu bunun
Ustad ip vs hersey degisti yerine oturdu sorun senin pcde dnsleri vs temizle butun cerezleri sil restart at vs duzelir.

Abi dediğimi yapıyorum'da yanı ıcımde bır suphe acaba sorun olurmu belkı onceden yapan arkadaşlar vardır dıye actım konuyu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri