Video dan sesi silme

• Kullanıcı DERSIMLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde avi formatında bir video var bunun sesini silmek istiyorum hangi programı önerirsiniz?

herhangi bir video sıkıştırma programı ile video kalitesinde özellik düşürmeden sadece sesi silebilirsiniz.

eğer ki yt ye atacaksanız benim sistemden mp4/avi yükleme kısımı ile yükletebilirsiniz.

Arkadaşlar elimde avi formatında bir video var bunun sesini silmek istiyorum hangi programı önerirsiniz?

camtasia programını kur sony vegastan daha küçül boyutlu videoyu at ondan sonra sağtıkla separete video in aduio olması lazım öyle yap sonra ayrılan sesi sil videoyu renderla

camtasia programını kur sony vegastan daha küçül boyutlu videoyu at ondan sonra sağtıkla separete video in aduio olması lazım öyle yap sonra ayrılan sesi sil videoyu renderla

camtasia dediğin program videoları hd yapabiliyormu moruk sony gibi ?

zor ama videoları istediğin gibi yapabiliyorsun güzel oluyor 1 gb videonmu var kalitesini az birşey indirerek 500 Mb e kadar indiriyor hoş oluyor :D
kardeş adam pro olsa zaten ses nasıl silinir diye sormaz bende en kolay yöntemini söyledim tartısmaya gerek yok

kardeş adam pro olsa zaten ses nasıl silinir diye sormaz bende en kolay yöntemini söyledim tartısmaya gerek yok

dostum sen çok yanlış anlamışsın sen bi program önerdin boyutu küçük dedin işe yarıyor dedin bende sana merakımdan sordum eğer videoları hd yapabiliyorsa bende indirip kullanıcakdım ama sen yanlış anlamışsın :)

dostum sen çok yanlış anlamışsın sen bi program önerdin boyutu küçük dedin işe yarıyor dedin bende sana merakımdan sordum eğer videoları hd yapabiliyorsa bende indirip kullanıcakdım ama sen yanlış anlamışsın :)
videoları hd yapmaktan kasıt 720p 1080p olarak kaydetmekse yapıyor ama dandik bir videoyu 1080p olarak kaydedersen gene dandik olur yani :)

videoları hd yapmaktan kasıt 720p 1080p olarak kaydetmekse yapıyor ama dandik bir videoyu 1080p olarak kaydedersen gene dandik olur yani :)

orası öyle dandıkde olsa bir videoyu 720p kalitesine çekince youtube atınca en azından 720p olarak gözüküyor millet genelde 720p izlemeyi tercih ediyor işe yarıyor arada

videonuz hakkında yanlış sunum yapmanız yani

1- hd veya full hd diyerek 360p'den hd ye video çevirmek
2- video içeriğinden alakasız özel resim eklemek
3- video içerğinden alaksız başlık, açıklama ve etiket girmek
izleyiciler üzerinde ters tepki veriyor ve basıyorlar dislike veya flagı

herşeyi ayarında yapmak lazım, özellikle spam çalışıyorsanız çok daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri