Arkadaşlar elimde avi formatında bir video var bunun sesini silmek istiyorum hangi programı önerirsiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herhangi bir video sıkıştırma programı ile video kalitesinde özellik düşürmeden sadece sesi silebilirsiniz.
eğer ki yt ye atacaksanız benim sistemden mp4/avi yükleme kısımı ile yükletebilirsiniz.
Sony Vegas Pro;
Kurulumu video'da anlatılmış,açıklamada da indirme linkini bulabilirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=gK5WFYw4rPA
Video'nun sesini silmek aşağıdaki vdeoda anlatılmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=coqh17gVoXA
Arkadaşlar elimde avi formatında bir video var bunun sesini silmek istiyorum hangi programı önerirsiniz?
camtasia programını kur sony vegastan daha küçül boyutlu videoyu at ondan sonra sağtıkla separete video in aduio olması lazım öyle yap sonra ayrılan sesi sil videoyu renderla
camtasia dediğin program videoları hd yapabiliyormu moruk sony gibi ?
sony vegas kullanmak daha zor değil mi?
kardeş adam pro olsa zaten ses nasıl silinir diye sormaz bende en kolay yöntemini söyledim tartısmaya gerek yokzor ama videoları istediğin gibi yapabiliyorsun güzel oluyor 1 gb videonmu var kalitesini az birşey indirerek 500 Mb e kadar indiriyor hoş oluyor![]()
kardeş adam pro olsa zaten ses nasıl silinir diye sormaz bende en kolay yöntemini söyledim tartısmaya gerek yok
videoları hd yapmaktan kasıt 720p 1080p olarak kaydetmekse yapıyor ama dandik bir videoyu 1080p olarak kaydedersen gene dandik olur yanidostum sen çok yanlış anlamışsın sen bi program önerdin boyutu küçük dedin işe yarıyor dedin bende sana merakımdan sordum eğer videoları hd yapabiliyorsa bende indirip kullanıcakdım ama sen yanlış anlamışsın![]()
videoları hd yapmaktan kasıt 720p 1080p olarak kaydetmekse yapıyor ama dandik bir videoyu 1080p olarak kaydedersen gene dandik olur yani![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.