Video Edit Programı / Öneri (Logo vs.)

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Bana video edit prgramı lazım.
Logo işlemek için ya da text.

Önerisi olan arkadaşlar enazından kullandıkları programların isimlerini yazarlar ise çok makbule geçer.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Bol kazançlar dilerim.

bana da lazım önerileri bekliyorum

camtesia amatör kulanıcılar için mukembel ötesi xp için sürüm 7, win7 için sürüm 8 kurun

2008 içine ne kurmanı gerektigini bilmiyorsan. 2008 içine bir sanal amkine kur, xp yaya win 7

UYGUN OLAN CAM TASİAYI KULLAN :d

BAŞKA BİR FİKRİM YOK. ÇÜNKÜ SERVER İŞLETİM SİSTEMİ KULLANMADIM

"Format Factory" programı ile SRT (alt yazı) ekleyebilirsiniz.

altyazı eklemek derken. kanal reklamı ıcın yazdırabılıyomuyuz altyazı?

ve hangı kısmından yapabılıyoruz?

1. programı açın
2. videoyu atın
3. karşınıza çıkan ekrandan veya eğer ki burayı kapattıysanız programda videoya sağ tıklayıp çıktı ayarı kısmına gelin.
4. Buradan Additional Subtitle kısmına tıklayınca ve açılan yerde ilk kısımdaki gözat (...) ifadesine tıklayarak .SRT uzantılı dosyayı seçin.
5. tamam diyerek kaydedin.

ÖNEMLİ: Türkçe karakter sorununun çözümü burada

Cyberlink powerdirector hem kullanımı basit hem de kaliteli bir program.

Hocam En İyisi " Youtube Movie Marker " gerçekten çok kullanışlı bir program ben tüm işlerimi ordan hallediyorum

Sony Vegas ile son derece profesyonel çalışmalar yapabilirsiniz, pek profesyonel olduğum söylenemez ama işimi "fazlasıyla" görüyor :).

iWisoft Free Video Converter ücretsiz arkadasım ayrıca logoda ekliyebiliyorsun üstelik karmaşıkta degil bi dene derim

corel video stüdio kullanabilirsin ince ayarlı videolar yapabilrsin. ama biraz yavaştır kendisi. :)
çok ince ayar yapmaya gerek yok; bi resim yada bi yazı eklesin, başından sonundan azcık kırpma yapsın işimi görür diyosan 'Xilisoft Video Converter Ultimate' öneririm çok maharetli bi program hamde hızlı, riplemede yaparsın. her türlü işini görür..
NOT: full sürümünü indir. nette bulursun. 'katılımsız' kelimesi ile birlikte arat

arkadaslar camtasai programinda videoya logo ekliyorum ancak videonun sonuna kadar durmuyor bir sure sonra kayboluyor nasil sabitlerim bunu

zaman cızgısıne eklenır ekledıgın logo orda onu uzatman gerekıyor

iwisoft free video converter isimli programı kullanıyorum videoların başında ve sonunda istediğin süre kadar kesinti yapabiliyorsun,videoya loga ve yazı ekleyebiliyorsun,en güzeli ise istediğin formata çevirebiliyorsun videoyu,tavsiye ederim,harika bi program.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri