Video editlemeden eşleşen geçilebilir mi?

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Başlıkta da yazdığım gibi video editlemeden eşleşen geçme yöntemi var mı arkadaşlar?

Videolar en kötü 50 dakika - 1 saat arası, camtasia ile çerçeve vs. yapınca hem kalite düşüyor, hem render süresi çok uzuyor hemde çok geç yükleniyor

Yes geçilir,geciyorum

oda mantıklı tabi lakin video başı nekadar alıcan ama vs. gbi şeyler forumda benim görüp anladığım şu kimse yanlış anlamasın sadece o mantıkdakiler için sölüyorum ben x şahsı yt den ayda 300-500 veya daha üstü kazanıyor lakin 1 ayda çerçeve ekleyerek attığı video sayısı diyelimki 100 şimdi bu adama senin dediğin gibi bir seçenek sunsak bizim sistemlede ayda 1000 video atıcaz video yu indirmesi yüklemesi bizden zaten sadece istediği video yu sölemesi yeterli kişinin mantığıyla gitsek desekki video başı 1 tl o adam video başı 1 tl verirmi sence o kii 1000 video ile diyelimki 5000 binlira kazanıcak genede o video başı 1 tl yi vermiyor çok diyor işte 1000 tane yükletsek 1000 tl falan filan demeye başlıyor işte sonra hesabı çalıncak bişi olucak forumda yaşandı tatsız olaylar gelicek diycek sen çaldın ıvırı zıvırı işin özü hocam benim gözlemlediğim bir çokkişi yt den para kazanıyor ama kazandığı parayı yt ye yatırım yapmak istemiyor diyorki az para harcıyım çok para kazanıyım mantığıyla bakıyor hal böle olunca o kişi ile uğraşması zulümdür zor işler ya zaten daha elemanalrı ikna edemedik kabul etmiyolarda bu gidişle kendim kullanıcam gibi görünüyor

dediğin mantıklı insanlarımız maalesef vermekden almak istiyor hep. ama öyle bir sistem yapmaya başlarsanız emin olun 1 video için 1 tl yi seve seve verecek insanlarda vardır.

Anladim hocam. Aslinda ayni seyi konusuyoruz fakat farkli anlatimlar yapiyoruz. Anlatmayan kisiler yayilip taktigin son bulmasindan korkuyor. Ben de diyorum ki bi grup kurulsun, orada paylasilsin. Bu grupta da herkesin tanidigi bildigi kisiler olsun. Bu kisiler de sadece tanidiklarina soylesin, onlar da tanidiklarina.. Bu sekilde en azindan tanidiklarimiza soylemis oluruz. Tabi bu bir oneri :)

Hocam ben bu önerinize katılmıyorum..Bundan 1 yıl önce bu dediğiniz yapılsaydı şuan forumun bir çoğu olmazdı.."tanıdık" çok belirsiz bir kavram bir kere..Bunu 1 ay önce üye olduğum için söylemiyorum 2013 Eylülden beri foruma dönem dönem baktığım oluyordu zaten..Ancak yeni kişilerinde bu işten para kazanmasına yardım etmek maneviyatı çok yüksek bir iş olur

Tabi ki insanlar yaptığı kategorileri, çalışmaları vb. söylemesinler ama ünlem geçmek eşleşen geçmek bunları bile "pirinç verirsen bulguru veririm" zihniyetinde görür olduk..Ben bu tür şeylere ilk 14 kanalından 11 ini deneme yanılma yöntemiyle kaybetmiş biri olarak konu açmıyorum sırf böyle bir şeyle karşılacağım diye..

Fikrinizin tabi ki bencillikten değil güvenlikten geldiğini biliyorum ama bana göre kabul edilebilir bir şey değil hocam :)

sesten mi takılı hocam görüntüden mi

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Bikaç birşey daha ekliim madem
Sesi yer yer kısıp arttırabilirsiniz

Fadein fadeout komutları var bunun için
Ayrıca toplu olarak kısmak+hızlandırmak geçirecektir deneyin olmazsa ben deneyip bi video ekliim

sesten takılmıştı hocam,sonra 120 yaptım hızı ve o zaman geçti ama tabiki dinlenecek hali kalmamıştı sesinde o zaman :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri