Haklisiniz hocam, bu yuzdendir ki tum yontemler en fazla 3 gun sonra islevsiz hale geliyor. Biz cozum yolu buldukca onlar da bu yollari kapatacaklar. Normali de bu zaten. Adamlar icin sorun yok. Sorun tam olarak bizler icin var.. Yakinda hic bir yontem kalmadigi zaman da bu sozleri soyleyebilecegizi sanmiyorum. Ayrica sunu da belirteyim, paylasilmasin demiyorum. Paylasilsin fakat daha bilincli olalim. Tanidiklarimiza soyleyelim eger varsa bi yontemi, onlar da tanidiklarina soylesinler.. Bu sekilde yayilirsa daha iyi olur herkes acisindan.
Oncelikle biraz sakin olmanizi oneririm. Bu kadar sinirli olmak sagliga zararli.. Gelelim sorunuza; hicbir seyin davasinda degilim. Forumun amaci oncelikli olarak Youtube'dan para kazanmak. Youtube'un aciklarini avazimiz cikana kadar bagirarak anlatmak degil. Ayrica yukarida da yazdim size de yazayim, bir cozum yolu bulunuyorsa eger, bunlari kulaktan kulaga soyleyerek yaymak en dogrusudur. Bundan bir kac ay evveline kadar ? ' lerini $ yapmayi bitirdiler. Sonra ardindan unlemi getirdiler. Ardindan Dunya geneli engeli geldiginde gecici sure de olsa kanallarin ozelliklerini kapattilar. Daha ne olmasini bekliyorsunuz? Illa birinin cikip ' Arkadaslar Youtube'dan para kazanmayi artik kapattik, herkes basinin caresine baksin" mi desinler?
Savaslarin stratejiyle kazanildigini unutmayin.. Eger bu olayin da bir savas oldugunu (mecazi anlamda) dusunuyorsak eger, bir strateji belirlensin ve ona gore hareket edilsin..