Video editlemeden eşleşen geçilebilir mi?

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam benim anlatmak istediğim siz zaten paylaşılmayan şeyler için konuşuyorsunuz şurdaki çoğuna pm attım sadece 1 kişi döndü zaten paylaşılan bir şey yok bende bunu anlatmaya calısıyorum sizde böyle yazınca paylaşacak olanda paylaşmıyor nede pmlere cevap alabiliyorsunuz anlatabildimmi?

hocam bakın, size kimse nasıl bir işlem yaptığını anlatmaz, ben pm den yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum inanın bizde öyle dahice şeyler yapmıyoruz, biraz araştırmayla inanın çok kolay çözülür :)

hocam bakın, size kimse nasıl bir işlem yaptığını anlatmaz, ben pm den yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum inanın bizde öyle dahice şeyler yapmıyoruz, biraz araştırmayla inanın çok kolay çözülür :)

şimdi bu mesajtan sonra benim kişiliğimi bazıları yargılayacak adam hazırcı hazıra konmaya calısıyor diye yani ben hiçmi bir şey denemedim sanıyorsunuz çerçeveyle karartmayla geçemediğimimi sanıyorsunuz ben daha iyisinin her zaman peşindeyim halada uğraşıyorum zaten ama neyse beni anlamıcaksınız siz

hocam benim anlatmak istediğim siz zaten paylaşılmayan şeyler için konuşuyorsunuz şurdaki çoğuna pm attım sadece 1 kişi döndü zaten paylaşılan bir şey yok bende bunu anlatmaya calısıyorum sizde böyle yazınca paylaşacak olanda paylaşmıyor nede pmlere cevap alabiliyorsunuz anlatabildimmi?

Anladim hocam. Aslinda ayni seyi konusuyoruz fakat farkli anlatimlar yapiyoruz. Anlatmayan kisiler yayilip taktigin son bulmasindan korkuyor. Ben de diyorum ki bi grup kurulsun, orada paylasilsin. Bu grupta da herkesin tanidigi bildigi kisiler olsun. Bu kisiler de sadece tanidiklarina soylesin, onlar da tanidiklarina.. Bu sekilde en azindan tanidiklarimiza soylemis oluruz. Tabi bu bir oneri :)

Anladim hocam. Aslinda ayni seyi konusuyoruz fakat farkli anlatimlar yapiyoruz. Anlatmayan kisiler yayilip taktigin son bulmasindan korkuyor. Ben de diyorum ki bi grup kurulsun, orada paylasilsin. Bu grupta da herkesin tanidigi bildigi kisiler olsun. Bu kisiler de sadece tanidiklarina soylesin, onlar da tanidiklarina.. Bu sekilde en azindan tanidiklarimiza soylemis oluruz. Tabi bu bir oneri :)

katılıyorum..Elite youtuberlar olabilir grubun adı :)

Katılıyorum, en haklı ve orta yol bu

şimdi bu mesajtan sonra benim kişiliğimi bazıları yargılayacak adam hazırcı hazıra konmaya calısıyor diye yani ben hiçmi bir şey denemedim sanıyorsunuz çerçeveyle karartmayla geçemediğimimi sanıyorsunuz ben daha iyisinin her zaman peşindeyim halada uğraşıyorum zaten ama neyse beni anlamıcaksınız siz

......

Son düzenleme:
Arkadaslar size sirri ben soyluyorum ama ustu baya kapali anlayan cozen maasi kadar para kazanir youtubeden hic ugrasmadan ugrasan arabada alir evde sir

"Her pembe aslinda siyahtir"

Bana kizmayin bu nasil sir diye cumleyi iyi dusunun tartin her pembe aslinda siyahtir

Anladığım kadarıyla her pembe aslında siyahmış:confused: :confused:

Grup kurma işi olmuyor arkadaşlar, forum ilk kurulduğunda serkan abiyle denenmişti skype grubu. Bilgiden çok sohbet dönmüştü herkes grubu sessize aldı bi süre sonra dağıldı

Grup kurma işi olmuyor arkadaşlar, forum ilk kurulduğunda serkan abiyle denenmişti skype grubu. Bilgiden çok sohbet dönmüştü herkes grubu sessize aldı bi süre sonra dağıldı

o da doğru aslında, bi aralar telif timi grubu kurulmuştu, gurubun adı şuan geyik timi :D

Herkez görüntü eşleşen yada dünya genelini bozmadan geçiyorum demiş ama hiçbiriniz geçemiyorsunuz,videonun yarısı gidiyor kesme,yakınlaştırma vs vs bunlar orjinal şekilde geçmeyle çok alakasız.bu şekide geçemeyecegim video yok ama önemli olan ilyas arkadaşında dedigi gibi bozmadan siz videonun yarısını kesip yada 100%50,100%80 yakınlaştırarak geçiyorsunuz Hd yüklemeniz bişey farketmez sonuçta videonun yarısı kayıp..
ha geçiyor sonuçta ama bozmadan demeyin.
ayrıca 3dk 4 dk birkaç video geçildi diye dünya geenli geçilmiyor uzun videolar çok farklı ayrıca hiç bir video birbirini tutmuyor bazısında yiyen taktik bazısında yemiyor ,ondada ayrı bi olay vs svs vs,yani işten çok iyi anlayan yazılımcı lazım ...

Son düzenleme:
Usta sesi aşmanın bikaç yolu var zaten :)
ya hızlandırcan
ya yavaşlatıcan
ya kıscan
veya bunların kombinasyonları..
Hızlandırmayı %115 yaptığında rahatlıkla geçer
ama fark edilir yani hızlandırma

dün bunla ilgili mesajları görünce sırf meraktan denedim bunu,camtasia yı indirip % 115 yaptım,geçmedi hocam.deneme için kullandıgım video klipti,Alizee - La isla bonita şarkısı.

dün bunla ilgili mesajları görünce sırf meraktan denedim bunu,camtasia yı indirip % 115 yaptım,geçmedi hocam.deneme için kullandıgım video klipti,Alizee - La isla bonita şarkısı.

kıs hocam sesi 2-3 kere ondan sonra speedle 105le sonra render aldıgın videoyu tekrar speedle 105le olmadı 110la

kıs hocam sesi 2-3 kere ondan sonra speedle 105le sonra render aldıgın videoyu tekrar speedle 105le olmadı 110la

eyv hocam.müzik bi ara çalıştım ama kazancı çok düşüktü yani müzik çalışmıyorum,haliylede pek ugraşmadım bunla.sadece biçok mesajda sadece bunu yap,kesin geçer dedikleri için merak ettim ve denedim ama yemedi.bide bunu deneyeyim bakalım nolucak.

Herkez görüntü eşleşen yada dünya genelini bozmadan geçiyorum demiş ama hiçbiriniz geçemiyorsunuz,videonun yarısı gidiyor kesme,yakınlaştırma vs vs bunlar orjinal şekilde geçmeyle çok alakasız.bu şekide geçemeyecegim video yok ama önemli olan ilyas arkadaşında dedigi gibi bozmadan siz videonun yarısını kesip yada 100%50,100%80 yakınlaştırarak geçiyorsunuz Hd yüklemeniz bişey farketmez sonuçta videonun yarısı kayıp..
ha geçiyor sonuçta ama bozmadan demeyin.
ayrıca 3dk 4 dk birkaç video geçildi diye dünya geenli geçilmiyor uzun videolar çok farklı ayrıca hiç bir video birbirini tutmuyor bazısında yiyen taktik bazısında yemiyor ,ondada ayrı bi olay vs svs vs,yani işten çok iyi anlayan yazılımcı lazım ...

Haklısın videoları izleyen kullanıcılar için kötülük yapıyoruz görüntüyü bozuyoruz, hızlandırıp yavaşlatıyoruz vs. vs. bi tonda küfür yiyoruz belki ama bunun suçlusu aslında youtube...

Haklisiniz hocam, bu yuzdendir ki tum yontemler en fazla 3 gun sonra islevsiz hale geliyor. Biz cozum yolu buldukca onlar da bu yollari kapatacaklar. Normali de bu zaten. Adamlar icin sorun yok. Sorun tam olarak bizler icin var.. Yakinda hic bir yontem kalmadigi zaman da bu sozleri soyleyebilecegizi sanmiyorum. Ayrica sunu da belirteyim, paylasilmasin demiyorum. Paylasilsin fakat daha bilincli olalim. Tanidiklarimiza soyleyelim eger varsa bi yontemi, onlar da tanidiklarina soylesinler.. Bu sekilde yayilirsa daha iyi olur herkes acisindan.

Oncelikle biraz sakin olmanizi oneririm. Bu kadar sinirli olmak sagliga zararli.. Gelelim sorunuza; hicbir seyin davasinda degilim. Forumun amaci oncelikli olarak Youtube'dan para kazanmak. Youtube'un aciklarini avazimiz cikana kadar bagirarak anlatmak degil. Ayrica yukarida da yazdim size de yazayim, bir cozum yolu bulunuyorsa eger, bunlari kulaktan kulaga soyleyerek yaymak en dogrusudur. Bundan bir kac ay evveline kadar ? ' lerini $ yapmayi bitirdiler. Sonra ardindan unlemi getirdiler. Ardindan Dunya geneli engeli geldiginde gecici sure de olsa kanallarin ozelliklerini kapattilar. Daha ne olmasini bekliyorsunuz? Illa birinin cikip ' Arkadaslar Youtube'dan para kazanmayi artik kapattik, herkes basinin caresine baksin" mi desinler?

Savaslarin stratejiyle kazanildigini unutmayin.. Eger bu olayin da bir savas oldugunu (mecazi anlamda) dusunuyorsak eger, bir strateji belirlensin ve ona gore hareket edilsin..

Sana sonuna kadar katılıyorum.Haklısın ama forumda kimse beni tanımaz.
tanımadığı içinde doğal olarak güvenmez güvenmediği içinde hiç bir şey söylemez ve olan yine ben ve benim gibilere olur...

ama yinede haklısın bence..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri