Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam derken ?==>> spam
cevap yok kardeşAynı soru için 2 konu açmaya ne gerek var.
Bilenler Yardımcı olsun lütfen![]()
onu biliyorum bu farklı şeyden bahsediyorum direk tıklayınca abone olunuyorBu soru daha önce sorulmuştu ama yine cevaplayayım. Video yöneticisinden "abone ol" butonu eklemek istediğin videoda videoyu düzenleme kısmına gel. Daha sonra ekranın üst tarafında ek açıklamalar kısmı olacak. Orada ek açıklama gir vs birşeyler yazıyor. Ben mesela konuşma balonu seçeneğini seçiyorum. Sonra istediğin şekilde "Abone ol", "Subscribe" gibi şeyler yazabilirsin. Eklediğin videoda baştan sona kadar gözükmesini istiyorsan alt taraftaki bölümden eklenen şeyi sağa doğru çekerek genişletebilirsin.
onu biliyorum bu farklı şeyden bahsediyorum direk tıklayınca abone olunuyor
dostum bende fligran ekle var orda
dostum bende fligran ekle var orda
ben kendi kanalımdaki videoya başkası izlerken orda Abone ol butonu cıkmasını istiyorum kırmızı orjinal abone butonu gibi tıklayınca hiçbir siteye yönlendirmicek direk abone olacaktmm filigranın üstüne geldiğinde abone ol çıkıyor zaten.onu demiyor musun sen ?
Bilenler Yardımcı olsun lütfen![]()
eline koluna saglık güzel anlatmışsında Abone ol cıkmuyor Teamwiever versem daha güzel bakabilirmisin ?Programın adı: PhotoFiltre 7
Kullanılan resimler: Cristiano Ronaldo, Manchester United Logo
Şimdi konumuza dönelim. YouTube artık filigran mıdır nedir onu istiyor şimdi. Neden bunu istiyor diğer türlü videolar da görüntü kalitesi düşüyor berbat bir görüntü oluyor. Bununla beraber YouTube da zedeleniyor. YouTube bunun çözümü olarak şartlı bir şekilde filigran görüntüsü eklemelisiniz diyor. Şimdi filigransız görüntü böyle oluyor. İğrenç ötesi bir görüntü oluyor. Filigranlı görüntü ise böyle oluyor. Çok güzel bir görüntü videoyu da etkilemiyor tam tersine logo hoş duruyor.
Şimdi hoş güzel anlatıyorsun da bunu nasıl yapacaz mübarek?
İlk önce indirdiğimiz PhotoFiltre 7 programını açıyoruz. Masaüstüne veya bir klasöre attığımız logoyu seçiyoruz. Resim PNG olmak zorunda bunu da dip not olarak geçelim. Save as yaparakta png'ye dönüştürebiliriz orası problem değil.
Şimdi resimli anlatımlarla ilerleyeceğim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Birde dosyamızın boyutu 1mb(megabayt)'ı geçiyorsa. Resim boyunu küçülterek yer kaplama alanınıda küçültürüz.
![]()
![]()
![]()
Not: İroniye bak gene paint kullanmışım.![]()
eline koluna saglık güzel anlatmışsında Abone ol cıkmuyor Teamwiever versem daha güzel bakabilirmisin ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.