Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

En son dün akşam attığım video :D

18.370

Şu elektrik faturasını biri ödesin artık!

Cok Buyuk Sıkıntıdayım Vıdeolar Catır Catır Izlenıyor Ilk Defa Para Kazancam Işıklar Söndü...

3 gün civarı sürebilir hazırlıklı olalım videoları yükleyin kapalı tutun yanınca açarsınız

her ay başında veya sonunda 2-3 gün tatil yapıyorum youtube sayesinde :) o esnada hep düşünüyorum ve sorun çözüldüğü gibi yardırmaca başlıyor hu huuu :D

Patlayan bütün videoları söndürmek zorunda kaldım,her ay monotona bağladılar. yazık gerçekten.

Nasıl Kapalı Tutmak anlamadım hocam...

Para kazanmaları pasif duruma getirin demek istiyor. Yoksa uzun süre durursanız videoları, sizden youtube size ait olup olmamasıyla ilgili belge istiyor. Yani kısaca pasif duruma getirin bu konuyu takip edin ışıklar yanmaya başladı mı sizde para kazanmayı aktif edersiniz.

Nasıl Kapalı Tutmak anlamadım hocam...

özel konuma al Videoları

---------- Mesaj saat 12:47:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:46:22 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmaları pasif duruma getirin demek istiyor. Yoksa uzun süre durursanız videoları, sizden youtube size ait olup olmamasıyla ilgili belge istiyor. Yani kısaca pasif duruma getirin bu konuyu takip edin ışıklar yanmaya başladı mı sizde para kazanmayı aktif edersiniz.

Onu mu demek istedim Serkan :rolleyes:

hala ışık yok beyler.. devam edıyoruz ... beklemeye... ben yazayım bari :D

özel konuma al Videoları

---------- Mesaj saat 12:47:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:46:22 civarında gönderildi. ----------

Onu mu demek istedim Serkan :rolleyes:

Neyse sagolun arkadaslar ozel konuma aldım sagolun

:) :)

yan artık
t1p60.gif

Yanmadı Gitti :S Gösterim %40 Düşüşte :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri