Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

yarısı yanıyor yarısı yanmıyor kafayı yedii.. ayrıca suan para kazanılan videoları seciyorum bakıyorumki sönük yesil videolarda para kazanıyor gozukuyor S:

evet bir video yükledim 4k izlenim aldı onda ışık yanmadı gitti o videodan sonra başka bir video yükledim onda ışık yandı

hayır tekrar yükleyeyım belkı yanar dıyecegımde yukledıgım video boyutlarıda kucuk değil :D yandık valla ya

Şuan bende video inceleniyor aşamasına bile geçmiyor.

arkadaswlar benım bır channelım butun videolar para kazanıyor

ama 1milyonluk bir videom para kazanmasına ragmen reklam cıkmıyor ama öteki videolarda cıkıyor :(

bizde bekletiyor 3 saatir :huh:

Beyler bu yeni kanal açma ile ilgili sorun yaşayan var mı ? Kanalımızı açtık videomuzu yükledik $ ışığı yandı fakat videonun altında reklam çıkmıyor "5" saattir. (Pardon ya ay başındayız normaldir) :D

ışıklar yine gitti. yeni eklediğim hiç bir videoda ışık yanmıyor şuan itibariyle

Karışık kanalıma yüklediğim bütün videolarda ışık yanıyor hemde canavar gibi :)
Amaaa gel gör ki çok emek harcayarak hazırladığım futbolcu tanıtım videoları para kazanıra geçmiyor :S

Para kazanır hale gelmeyen videom yükler yüklemez 8-10 izlenim alıyor. 1 günde 3-4 k izlenim alıyor.

Sanırım bunlar benimle oyun oynuyor :)

Sorun olur mu o şekilde kalması. Yani incelendikten sonra ihtar yeme ihtimali var mı?

2-3 saattir yakamadım ışıkları acaba sorun bende mi yoksa genel mi ?

Ayni sorun dunden beri bende de var.

Birkac saat aradan sonra dun bir suru videoya unlem isareti dustu, bakalim bugunkuler ne olacak

Dün 22.00 civarı dolar ışığını aktif edemedim sonra yakabildik çok şükür fakat şimdi yine yakamıyorum

hocam şuanda yapmanızı tafsiye ettiğim şu videoyu a1 yada b1 şeklinde yapmayın bir isim girin ve para kazanmayı aktif edin 1dk sonra yanmadımı biraz bekle para kazanmaya kapat sonra tekrar aç böyle bir iki denemeden sonra açılır

akşam 7 de yüklediğim videolar yanmamıştı şimdi açıp kapatınca düzeldi.

Ben defalarca kapayip actim ama yine yakamadim isiklari. Hergun bu saatlerde sorun cikariyor youtube, artik kronik bir sorun haline geldi

---------- Mesaj saat 16:56:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:40:01 civarında gönderildi. ----------

Haber videolarimda isik yandi ama digerlerinde yanmiyor hala
Bir suru izlenme aliyorlar, ben caresiz bakarak kaliyorum :(

ara ara böyle sorunlar oluyor bende genelde akşam 22.00den sonra boy gösteriyor sabah 6-7 gibi tekrar kontrol ediyorum tüm ışıklar yanıyor beyler yani ışık yanmıyorsa uğraşmayın bekleyin 3-4 saat kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri