Video index alma hakkında

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Arkadaşlar merhaba, bir çok kanal inceliyorum. Genelde kısa sürede izlenim alan kanalların bir anda patlama nedenlerinin( kendi teorim) Google da video index almış olmaları olduğunu düşünüyorum. aşağı yukarı 350 tane kanal 1000 tane video inceledim aynı kategori üzerine. Geneli böyle.

video indexi nasıl aldırabiliriz? bilgisi olan var mı acaba?

Mesela bir örnek vermek istiyorum. Üstte 5 tane video var. kesinlikle rasgele yazılmış bir sorgudur. Çalıştığım kategori bu değil.

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=ne+yaparım

hocam sen bilsen söyler misin ?

Eğer aynı olayı herkes yaparsa bi halta da yaramaz yani kimse söylemez. Ama abone sayısı ve videoya gelen like önemli.

hocam sen bilsen söyler misin ?

Eğer aynı olayı herkes yaparsa bi halta da yaramaz yani kimse söylemez. Ama abone sayısı ve videoya gelen like önemli.

açıkçası bilsem söylerdim ama bunu bilmediğim için diyorum muhtemelen :) Yine de yeniyim araştırıyorum güzel birşeyler bulcaz inşallah bakalım :) en azından bu tespiti yapmış oldum :)

Videonun linkini arama yerine yaz, videon çıkarsa indexlenmiştir.

20 video yüklediğim kanalı 5 dk'da indexlettirebiliyorum google'a. :D

ama çok aramıştım nasıl yapıldığını, kafayı çalıştırınca oluyo. :rolleyes:

Videonun linkini arama yerine yaz, videon çıkarsa indexlenmiştir.

20 video yüklediğim kanalı 5 dk'da indexlettirebiliyorum google'a. :D

ama çok aramıştım nasıl yapıldığını, kafayı çalıştırınca oluyo. :rolleyes:

Kerem hocam o olayı da deneyerek bulmuştum 2 gün önce, ama teşekkür ederim :) benim demek istediğim google arama sayfasında üstte çıkmamız.
bacanak rica etsem söylemezsin? :) Şaka bir yana gerçekten bu işte kendimi geliştirmek istiyorum, gelen yardımlara açığım yardım etmeye de açığım. Allah herkesin kazancını arttırsın herkes koşturuyo birşeyler için. İyi şeyler başaracağıma da inanıyorum bu azimle :)

Kerem hocam o olayı da deneyerek bulmuştum 2 gün önce, ama teşekkür ederim :) benim demek istediğim google arama sayfasında üstte çıkmamız.
bacanak rica etsem söylemezsin? :) Şaka bir yana gerçekten bu işte kendimi geliştirmek istiyorum, gelen yardımlara açığım yardım etmeye de açığım. Allah herkesin kazancını arttırsın herkes koşturuyo birşeyler için. İyi şeyler başaracağıma da inanıyorum bu azimle :)
youtube'un index mantığı web sitesinin index mantığıyla aynı. :rolleyes:

youtube'un index mantığı web sitesinin index mantığıyla aynı. :rolleyes:

açıkçası websitesi index olayını da pek bilmiyorum hocam :) ama müsait bir anında konuşabiliriz istersen, ufak tefek şeyler bulursam paylaşırım senle de gerçi biliyosundur benden daha tecrübelisin ama :)

bir de index derken ben youtube un kendisindeki indexlenmeyi kastetmiyorum. Google sayfasında arandığında orda video şeklinde çıkan arama sonuçlarından bahsediyorum. Linke tıklayın anlayacaksınız :)

Yarın akşam hatırlat yardımcı olayım sana...

açıkçası websitesi index olayını da pek bilmiyorum hocam :) ama müsait bir anında konuşabiliriz istersen, ufak tefek şeyler bulursam paylaşırım senle de gerçi biliyosundur benden daha tecrübelisin ama :)

bir de index derken ben youtube un kendisindeki indexlenmeyi kastetmiyorum. Google sayfasında arandığında orda video şeklinde çıkan arama sonuçlarından bahsediyorum. Linke tıklayın anlayacaksınız :)
tamam işte sen google'ın indexlemesini söylemiyor musun?

ben de onu diyorum kanaldaki max 50 videoyu 5 dk'da tek tek ping atmadan indexletiyorum işte.

hem youtube aramasında çıkıyor hemen hem de google'da indexleniyor.

tamam işte sen google'ın indexlemesini söylemiyor musun?

ben de onu diyorum kanaldaki max 50 videoyu 5 dk'da tek tek ping atmadan indexletiyorum işte.

hem youtube aramasında çıkıyor hemen hem de google'da indexleniyor.

Çok güzel hocam valla helal olsun :) böyle çok mutlu olduğunda tüyo vereceğin zaman beni ilk sıraya yazabilirsin :) Allah kazancını arttırsın inşallah helalinden.

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------

şimdi gördüm çok teşekkürler cozzas hocam okuyorum hemen:)

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------

Çok güzel hocam valla helal olsun :) böyle çok mutlu olduğunda tüyo vereceğin zaman beni ilk sıraya yazabilirsin :) Allah kazancını arttırsın inşallah helalinden.

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------

şimdi gördüm çok teşekkürler @cozzas hocam okuyorum hemen:)

Edit: okudum ama özgün içerik demiş benim içeriğim özgün değil ama youtube da olmayan içeriği bulabilirsek belki çalışır. Şuan böyle birşey düşündüm denemeye başlıyorum az sonra :)

sana söz bu ay ki ödememi sorunsuz alırsam söyleyeceğim sana. ;)

Hocam çok sağolasın, ödemeni inşallah sorunsuz alırsın. :) Ben tek başıma kazanayım derdinde değilim, inşallah hep beraber kazanalım. Yanlış anlamayın beni yani, sadece forumun birçoğuna göre araştırmayı soruşturmayı çok seviyorum :)

Hocam çok sağolasın, ödemeni inşallah sorunsuz alırsın. :) Ben tek başıma kazanayım derdinde değilim, inşallah hep beraber kazanalım. Yanlış anlamayın beni yani, sadece forumun birçoğuna göre araştırmayı soruşturmayı çok seviyorum :)

onuda yazdıklarına baktım ve orgaik çok fazla abonesi olan ancak 2 3 bölüm dışında index alamayan kanalımın video başlıklarını arattım dediğin gibi google indexlemişse youtube da indexliyor

herhangi bi araç program kullanıyomusuz hocam sadece yt üzeri ayardanmı index sağlıosunuz ?

herhangi bi araç program kullanıyomusuz hocam sadece yt üzeri ayardanmı index sağlıosunuz ?
forumda konusu vardı aşağıdaki 2 siteyi kullanıyorum kanalı google'a bildirmek için. herhangi bir site üzerinden asla ping göndermiyorum. ping işi biraz sakat diye düşünüyorum.

bu sitelere direk kanal adını da paylaşabilirsiniz ama indexlenme süresi biraz daha geç olur.

https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Google Blog Arama Ping Hizmeti

forumda konusu vardı aşağıdaki 2 siteyi kullanıyorum kanalı google'a bildirmek için. herhangi bir site üzerinden asla ping göndermiyorum. ping işi biraz sakat diye düşünüyorum.

bu sitelere direk kanal adını da paylaşabilirsiniz ama indexlenme süresi biraz daha geç olur.

https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Google Blog Arama Ping Hizmeti

yukarda

kanaldaki max 50 videoyu 5 dk'da tek tek ping atmadan indexletiyorum

dediniz ama ?

yukarda

kanaldaki max 50 videoyu 5 dk'da tek tek ping atmadan indexletiyorum

dediniz ama ?
evet.

bunu bi ping yöntemi olarak sayabilirsiniz belki ama direk google'a ait yerler olduğu için ben ping olarak saymıyorum. harici pingleme siteleri kullanmıyorum.

google'a ait bu 2 siteye bir bildirim yapıyorum kanaldaki bütün videoları indexliyor. eğer 50'den fazla video varsa son yüklenen 50'yi indexliyor.

evet.

bunu bi ping yöntemi olarak sayabilirsiniz belki ama direk google'a ait yerler olduğu için ben ping olarak saymıyorum. harici pingleme siteleri kullanmıyorum.

google'a ait bu 2 siteye bir bildirim yapıyorum kanaldaki bütün videoları indexliyor. eğer 50'den fazla video varsa son yüklenen 50'yi indexliyor.

ben önceden çok denedim indexlemiyor ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri