Video index alma hakkında

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
seo yapılan hesaplar %90 telif geliyor hit verilen hesaplar %90 flaglanıyor bu konuya atacakları yorum lar seo ve hit olacagından direk başına gelebilcekleri söyleyim istedim

bahsettiğiniz taktik buarmı hocam sadece idyi yapıştırıyoruz yani
ID'yi kullanacaksın hocam direk id ile işlem yapamaz google. neyin ID'si der kafası karışır. :D

ID'yi kullanacaksın mantık web sitesini indexletme mantığıyla aynı. ;)

ID'yi kullanacaksın hocam direk id ile işlem yapamaz google

kafamı iyice karıştırdın :D
yahu :D

ID'yi kullanacaksın ama sadece ID'yi google'a gönderirsen ne yapabilir google?

sen web siteni google'a gönderirken domain.com/ali-veli.html olarak mı yoksa ali-veli.html olarak mı gönderiyorsun. :D

sen web siteni google'a gönderirken domain.com/ali-veli.html olarak mı yoksa ali-veli.html olarak mı gönderiyorsun. :D
Valla okudum okudum benimde diğer arkadaş gibi kafamı karıştı :D user ID ile yapılacak ama sadece user ID değil :confused:
http://www.youtube.com/channel/userid bu şekilde değil dediniz.
http://www.youtube.com/userid olsa yukardakiyle aynı bi farkı yok diyebiliriz.
Sadece userid olursa google bize dicek neyin kafasını yaşıyosun sen ? Yani kısaca çözemedim ne demek istediğinizi kafam karıştı iyice :D

harbiden [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] anlamaya calisiyorum,beynim sulandi.bir abilik yapip yazmissin,eyvallah tam ne demek istiyorsun örnekle yazda duaci olalim sana.

sitem yok google a site göndermedim

hem id gönder hemde sadece id gönderme diyosun

kardeşim ben pingletiyorum, çok işe yarıyor mu tam anlayamadım. pinglediğim video diğerlerine göre yuksek izlenim alıyor, ama ilk sıralarda çıkmıyor daha. www.massping.org'dan pingletiyorum direkt.

Valla okudum okudum benimde diğer arkadaş gibi kafamı karıştı :D user ID ile yapılacak ama sadece user ID değil :confused:
http://www.youtube.com/channel/userid bu şekilde değil dediniz.
http://www.youtube.com/userid olsa yukardakiyle aynı bi farkı yok diyebiliriz.
Sadece userid olursa google bize dicek neyin kafasını yaşıyosun sen ? Yani kısaca çözemedim ne demek istediğinizi kafam karıştı iyice :D

harbiden [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] anlamaya calisiyorum,beynim sulandi.bir abilik yapip yazmissin,eyvallah tam ne demek istiyorsun örnekle yazda duaci olalim sana.

sitem yok google a site göndermedim

hem id gönder hemde sadece id gönderme diyosun
15 güne kadar ödemeler tamamlanır. bu ay ciddi kanal kaybı yaşadım. eğer bu ay ki ödememi sorunsuz alırsam konusunu açacağım söz veriyorum.

çözmek isteyen arkadaşlar için de önceki mesajlarımda zaten yazdım olayı. :rolleyes:

Arkadaslar kanalim yt de aradim bulamadım. Ama son 1 ay yapinca 2.sayfada cikiyo.nedeni nedir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri