Video izlet para kazanda Yeni site.

uyazgann

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar Üyeolması kolay sistemi kolay bir site..
video başına 1 ila 5 cent veriyor.
100 cent = 1 dolar ediyor.
5 centlik bir video izlettirse 20 defa, eder size 1 dolar :D

Refimden üye olursanız çok sevinirim.

Refli: :)

Refsiz: :(

burda izlemek için para almak yerine izlettirmek için para ödüyor olmiyalim? benim bildiğim izleme satan bi site üye oldm sadece vidyo yükleyip izlettirme kısmını görebiliyorum.

burda izlemek için para almak yerine izlettirmek için para ödüyor olmiyalim? benim bildiğim izleme satan bi site üye oldm sadece vidyo yükleyip izlettirme kısmını görebiliyorum.

hocam keşke noktalama işaretlerini kullansan da bizde ne yazdığını anlayabilsek. :d

Bu cümlenin sorunu noktalama işaretlerinin eksik kullanımı diyil ki bir tane nokta hariç bütün noktalama işaretleri olması gerektiği yerde. Sanırım sadece senin anlaman için fazla uzun. Sana yardımcı olayım, her satırın sonunda yarım saniye es ver okurken anlarsın.

burda izlemek için para almak yerine
izlettirmek için para ödüyor olmiyalim?
benim bildiğim izleme satan bi site
üye oldm sadece vidyo yükleyip izlettirme
kısmını görebiliyorum.

'Burada izlemek için para almak yerine, izlettirmek için para ödüyor olmayalım ? Benim bildiğim izleme satan bir üye oldum.Sadece video yükleyip, izlettirme kısmını görebiliyorum.'

Türkçe ile yazdığın arasındaki farkı görebiliyor musun acaba? Gerçi ona rağmen ilk cümleden hala mantıklı bir anlam çıkmıyor. İkinci mesaj ile düzelttin birazcık.

'Burada izlemek için para almak yerine, izlettirmek için para ödüyor olmayalım ? Benim bildiğim izleme satan bir üye oldum.Sadece video yükleyip, izlettirme kısmını görebiliyorum.'

Türkçe ile yazdığın arasındaki farkı görebiliyor musun acaba? Gerçi ona rağmen ilk cümleden hala mantıklı bir anlam çıkmıyor. İkinci mesaj ile düzelttin birazcık.
Sinan sen haruna bakma gece gece yorgun,bide sabah yolcu olur o kadar :)

Video izletiyorsunuz ve ve cent cent kazanıyorsunuz. Hocam :) Denemekten zarar gelmez.

Sinan sen haruna bakma gece gece yorgun,bide sabah yolcu olur o kadar :)

Yok estağfurullah, yalnızca Türkçe'ye daha çok önem vermeye çalışıyorum. Bazen okurken falan gereksiz kısaltmaları görünce, sesli harflerin yazılmaması gibi, uyarmak istiyorum. Çünkü bunun üzücü bir durum olduğunu düşünüyorum. : )

Bu site sizin videonuzu izlettirmek için para istiyor, bize ücretsizce ödeme yaptığına eminmisin? Bir video ekledim ve kredi kartı bilgilerimi istiyor çünkü.

yok hocam naptın öle bişiy yok direk verdiği videoların kodlarıyla yayın yapıyorsun izlenme başı centleri alıyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri