Video izlettirme siteleri(Fixlendi)

• Kullanıcı nisyantv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] ilk sayfa işgaline ve botlara karşıyım ama diğer şekilde eklediğin video izlenmiyor adam gelip senden çalıyor ve milyon izleince mecburbu yönteme yöneliyorsun.
ayrıca bak yine ben haklı çıktım , niye mi ?
forumdan kebab taktiklerle araştırmadan öğrenmeden yöntem isteyenler vardılar ya, geçmiş konulardaki tartışmalar, bak yöntem fixlendi kimse yok... kimse demiyor ki biz yapalım. Ama ynteme gelince hemen ağlıyorlar bize de verin. Ben ilk zamandan beridir burdayım Forumun bu noktaya gelmesinde hep bunlar ve diğer ya unsurlar etkili. 301 yöntemi de bunlar yüzünden gitti. hadi şimdi kazansınlarda görem.

Yani grp kursam hadi gelin yöntem bulalım desem kimse gelmez ama yntem var paylaşıyorum desem herkes gelir.

Bunlar yazdım diye herşey güllük gülistanlık oalcak diye bir beklentim yok ama yazdım işte....

zaten uç nokta taktikleri paylaşanlar genelde yapamayanlar, uğraşamayanlardır ve bu insanlar bir çok kişinin de önüne engel koymaktadır. Bu sebeple her zaman diyoruz uç nokta şeyleri paylaşmayın. Çünkü belli. paylaşan adam kendi yapamadığı için paylaşıyor. Kendi yapabilse, ekmeğini yiyebilse, foruma girmez :)

bu 301 fixlenmedi mi? yoksa başka bi taktik mi çıktı yine?

gecmiş olsun :S
301 %70 katagoride fikslendi bazı katagorilerde hala işe yarıyor

Son düzenleme:
zaten uç nokta taktikleri paylaşanlar genelde yapamayanlar, uğraşamayanlardır ve bu insanlar bir çok kişinin de önüne engel koymaktadır. Bu sebeple her zaman diyoruz uç nokta şeyleri paylaşmayın. Çünkü belli. paylaşan adam kendi yapamadığı için paylaşıyor. Kendi yapabilse, ekmeğini yiyebilse, foruma girmez :)

Aynen öyle, dediklerine katılıyorum.
Malesef durum bu; paylaşan adam kendi yapamadığı için paylaşıyor. Kendi yapabilse, ekmeğini yiyebilse, foruma girmez

hemen hemen piyasadaki her izlenme sitesini denedim,denemeye çalıştım diye düşünüyordum ama ilk mesajdaki sitelerin hepsini şuan duydum :) video izlettirme sitelerinin başına bikaç aydır bela oldu youtube.şahsi fikrim,şuan kimden alırsanız alın yakalanma riskiniz var.

bende sıkıntı yok hala hit gönderiyorum kapanma falan yok vagex , qqtube bekleyelim bi şey çıkacak mı?

ne zamandır sorunsuz hocam qqtube?ben ordan 15-20 videoya deneme aldım daha önce,izlenmelerin yarısı gelmeden yakalanmıştı :D ilk defa gördüm bunuda yani en azından 1-2 gün sonra yakalanabilir diye bekliyordum,izlenmelerin gelmesi yarı oldu olmadı yakalandık :)

Bence hiç doğru değil bu olay zaten spam yaparak etik olmayan bir şey yapıyoruz bari izlenimi hakkımızla alalım.

ne zamandır sorunsuz hocam qqtube?ben ordan 15-20 videoya deneme aldım daha önce,izlenmelerin yarısı gelmeden yakalanmıştı :D ilk defa gördüm bunuda yani en azından 1-2 gün sonra yakalanabilir diye bekliyordum,izlenmelerin gelmesi yarı oldu olmadı yakalandık :)

ben biraz algoritmasını inceledim yani direk kodları değil ama anlattığı derdini dinledim. Youtube amca diyor ki biz izenimin nerden geldiğini yakalamasak bile bizim politiikamıza göre bu kadar kısa sürede bu kadar yüksek
izlenim alamazsınız. bizde bunu örümcek tıklma hesap edip videolarınızı siliyoruz o izlnimle size teslim ediyoruz alın tepe tepe kullanın diyroz

Wallahi dun bisey yoktu da bugun tekrar baktim qqtube dekilerin hepsi patlamis ama vagexe henuz bakamadim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri