detaylı bi anlatım var mı acaba,video veya herhangi bir siteden.araştırdım da hiç bilgi bulamadım.
hocam detaya gerek yok tiktoka girince ekranda tiktok ödülleri yazıyor oraya giriyorsunuz istenilen şartları karşılayınca mobil hat üzerinden (ön ödemeli hat olması şartı var) ödeme yapıyorlar. Ben şartları yerine getirdim hattım faturalı çekmeyi denedim tiktoktan düştü yarım saat sonra geri iptal oldu ön ödemeli hat kullanmadığım için ama kontürlü hattı olan birine ödülü satabilirsiniz TL olarak
---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------
6 mesajı var hiç güvenilir gelmedi arkadaş.. şu aralar popüler para kazanma tiktokta. tiktok zaten kullanıyorsanız günde 30 dk izlemeye 10 gün sonunuda 600 lira veriyor arkasında çin var para dağıtıyor anlamadım. Tiktok'a girince "Tiktok ödülleri" kısmında davet kodunu girerseniz 10 gün sonunda 600 lira kazanırsınız. Davet kodum: CN00208932
Sadece yeni kayıtlara veriyor hocam ''zaten tiktok kullanıyorsunuz'' dediğiniz kişi bu ödülden faydalanamıyor faydalanması için yeni birinin tiktok üyeliği oluşturup davet kodu ile kayıt olması gerekiyor. Yazarken daha detaylı yazalım lütfen