Video koptu gidiyor ama elden bişey gelmiyor..

• Kullanıcı ErdaLBakkaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
valla helal olsun iyi tutmuş video...:) ipuçu nedir video tuturmanın böyle ya...hep beraber tutturalım :)

Helal olsun. Yeni resim bekliyoruz kardeşim. Allah daha çok versin.

Bizde futbolla ilgili atıyoruzda daha tutturamadık hiç böyle bir video :)

Helal olsun. Yeni resim bekliyoruz kardeşim. Allah daha çok versin.

daha fazla kazandırmalıydı bu izlemeye ama buna da şükür :)

dss22.png

Valla tıklama gerçekten az benim 45k videoma 700 tık civarı geliyor kardeşim.

kategorinin baya etkisi var ayın 16sında mı ne beyonce nin sahnede son yaşadığı olayın videosu 24k izlenmeye 18dolar yansıdı adsenseye..

207k görüntülemeye en az 207 dolar olması gerekirdi kabaca, genelde böyle işliyor.

Rovshen' Alıntı:
kac % olsa iyidir?

3 ve üstü iyidir sevilir. ama en kötü 1'in üstünde olmalı. etiket ve açıklamalar ile yükseltebilirsin. sadece video önü reklam yaparak da to yu uçurabilirsin. tbm düşer ama totalde karlıdır.

Valla benim adsense oranları aşağıda görüldüğü gibi.Günde 2 K izlenme alıyor kanal.Önce bi video attım.1 Günde 16K izlenme ve 35-40 abone sağladı.Kanal istikrarlı oldu artık her gün 50-60 tık ve 2K izlenme garanti :) Alttaki resimde kanalın tam 10K sayılmamış izlenmesi var.Ve şöyle ki bu kanalı adsensesiyle birlikte satıyorum ama kimse almıyor :)

b3j449l.jpg

hocam bu ay içinde benimde başıma geldi.. kanalda ki tüm etiketleri silmiştim. bir gün bekledim düzeldi.. bilgine

3 ve üstü iyidir sevilir. ama en kötü 1'in üstünde olmalı. etiket ve açıklamalar ile yükseltebilirsin. sadece video önü reklam yaparak da to yu uçurabilirsin. tbm düşer ama totalde karlıdır.

Zaten sadece video onu reklam yapiyorum, amma nafile

benim başıma gelen olay umarım kolay sıyrılırsın :rolleyes:

27x165l.jpg

millet artık özenle hareket ediyo sanki reklamlara tıklamamak için :D ya da reklam çıkmıyo herkesin dediği gibi :) ben kontrol ettiğimde reklam çıkıyo hocam da tıklama gelmiyo başkasına mı çıkmıyo aklım ermedi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri