Video ortası reklam başlangıç ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Fressher

Yasaklanmış
Arkadaşlar video içi reklamları açarken 7 dk ve sonrası şeklinde olması gerekmiyor mu ? İlk başlangıç 2 dk ya da 1 dk olabiliyor mu ? Buna youtube müsade ediyor gibi ama politikalarına aykırı değil mi ?

Mesela 25 dk lık bir video

07:02,14:06;24:50

gibi olması gerekmiyor mu 7 dk dan başlama şartı yok mu ?

Oyle oluyor bide basta sonda cıkma secenigini sectigindede direk geliyo bisey olmaz yani normal :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben eski kanallarimda, ornegin 30 dakikalik bir videoda, videonun baslagic ve bitisindeki reklamlari acardim, daha sonra da ortaya su sekilde reklam koyardim.
0:30,7:30,14:30,21:30,28:30
Reklamlarin SIKligindan dolayi herhangi bir uyari veya ceza almadim youtube'dan. Ama daha sonralari kendi izledigim videolarda da bazen boyle cok SIK reklamlari gorunce, anladimki bu kadar reklam izleyiciyi bezdiriyor.
Simdileri 1 saatten uzun videolarda ortaya 1 veya 2 reklam koyuyorum.

7 dakıka ara olması gerekıyor her reklam arasında,
7 dakikadan önce girersen büyük ihtimal videonun ilk saniyelerindeki reklam çıkmaz. ilk girdiğin dakikada çıkar.

Ben yaklaşık 1 ay boyunca 15 dk'ya kadar olan videolarımdaki reklamları 1:45, 4:21, 7:39, 9:52, 13:05 şeklinde ayarladım. Hala ara ara ayarlarım. Her seferinde ilk saniyeden itibaren reklamlar çıktı. Tüm tarayıcılardan denedim. Adsense ya da youtube tarafından herhangi bir uyarı ile karşılaşmadım. Yani 7 dakika diye bir şart yok. O sadece kişilerce tavsiye olunandır.

Hatta zamanında, banlanan Bonna adlı arkadaş 10 dk'lık videoda 5-6 tane reklam çıkar da göreyim demişti.

Ben yaklaşık 1 ay boyunca 15 dk'ya kadar olan videolarımdaki reklamları 1:45, 4:21, 7:39, 9:52, 13:05 şeklinde ayarladım. Hala ara ara ayarlarım. Her seferinde ilk saniyeden itibaren reklamlar çıktı. Tüm tarayıcılardan denedim. Adsense ya da youtube tarafından herhangi bir uyarı ile karşılaşmadım. Yani 7 dakika diye bir şart yok. O sadece kişilerce tavsiye olunandır.

Hatta zamanında, banlanan Bonna adlı arkadaş 10 dk'lık videoda 5-6 tane reklam çıkar da göreyim demişti.

Dediğiniz gibi 1-4-7 şeklinde yazarsak reklam çıkıyor mu hocam . Ilk defa sizden duyuyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam yanlışın var. Zaten video ortası reklamları ayarlarlarken her reklam arasının 7 dakika olması gerektiğini youtube söylüyor. 1-4-7 şeklinde ayarlarsan sadece tek reklam çıkar.

Bize ytpara da Trabzon !

Ortaya reklam koyma yerinin yanindaki soru isaretine tiklarsa, 7 dakikayla ilgili kural orada yaziyor. Daha cok reklam koyman google'un gozunden kacsa bile, izleyenleri bilktiracagi icin sana getirisinden cok zarari olur bana gore.

8nlEOQ.png

ben bu akşam bunu girdim

2:10,4:10,6:10,8:10,10:10,12:10,14:10,16:10,21:00,28:00,35:00,42:00,49:00,56:00,1:04:00,1:11:00,1:18:00,1:25:00,1:32:00,1:39:00,1:46:00,1:53:00

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri