Video Ortası Reklam Girme Botu [imacros]

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] hocam rica etsem partner için olanını yapabilir misiniz :)

Yapıcaktım da bir türlü sıra gelmedi ona bikaç gün içinde yapıcam inş :)

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

Hocam sana zahmet videolu hazırlayabilirmisin :)

Hocam şuan video çekebilcek durumda değilim ameliyattan sonra 1 aydır gün boyu yatıyorum laptop kucagımda :D Kolay aslında yaparsınız uğraşın biraz :)

Yapıcaktım da bir türlü sıra gelmedi ona bikaç gün içinde yapıcam inş :)

Hocam şuan video çekebilcek durumda değilim ameliyattan sonra 1 aydır gün boyu yatıyorum laptop kucagımda :D Kolay aslında yaparsınız uğraşın biraz :)

öncelikle geçmiş olsun....iyileştiğin vakit video isterim :()

öncelikle teşekkürler.macro çalışırken sayfada beklemek şart mı alttarafta yürüyor mu işlemler yani sayfa açık kalması şart mı?

öncelikle teşekkürler.macro çalışırken sayfada beklemek şart mı alttarafta yürüyor mu işlemler yani sayfa açık kalması şart mı?

Macronun amacı işlemleri kendi kendine yapması zaten o işlem yaparken sayfaya bakacaksanız elle yapın daha iyi :) Sayfayı alt alın arada bir bakarsınız bittiğinde diğer sayfaya geçip kalan videoları halledersiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Video yöneticisndeki ilk 30 videoya seri bir şekilde video ortası reklamlarını girebileceğiniz bir makro oluşturdum.. [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] 'ninkini kullanıyordum ancak incelenen videolara video ortası giremiyordu o kod. Biraz düzenleme yaptım. [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] 'ye buradan da teşekkürlerimi yollayayım :)

Elimden geldiğince video aralığını uzun tutmaya çalıştım arkadaşlar.. Buyrun kodlar...

Not: Kodu sağlıklı çalıştırabilmeniz için youtube dil ayarlarınızı Türkçe yapın lütfen..

Makro kurulum ve kullanımı

iMacros'u kullanabilmeniz için öncelikle Firefox eklentisini adresinden indirip kurmanız gereklidir.Eklentiyi firefox tarayıcınıza kurduktan sonra tarayıcınızın sağ
üst köşesinden iMacros ikonuna tıklayıp eklentiyi çalıştırın.Ekletiyi açtıktan sonra " rec " tabına basarak " record " butonuna tıklayın ve basit bir makro yapın böylece eliniz alışmış olur( Örneğin sık kullandığınız bir gmail hesabınıza giriş çıkış yapabilirsiniz ) Makro yapma işleminiz bittiğinde " stop " tuşuna basın.Makronuzun " #Current.iim " şeklinde kaydedildiğini göreceksiniz.

Şimdi gelelim benim yazdığım makroyu nasıl kullanacağınıza.. En basit yoluya " #Current.iim " şeklinde oluşan makro dosyasına sağ tıklayıp " edit " deyin ve aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırın ve kayededin..Bu işlem bittikten sonra youtube video yöneticisi kısmında gelin.. Daha sonra makronun " play " tabına basın " repeat macro " kısmını da 1 ile 30 aralığı yapın ve " play loop " tuşuna basın makro çalışmaya başlayacak ilk 30 videonuzu baştan aşağıya tarayarak video ortası reklamlarını basacaktır.. Elimden geldiğince kullanımını anlatmaya çalıştım kafanıza takılan soruları konuya yazabilirsiniz kolay gelsin arkadaşlar..

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=0.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=0.6
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:preroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=1:15,9:17,18:15,28:14,35:55,42:59,50:15,59:13,1:10:15,1:25:01,1:33:12,1:45:55,1:56:43,2:04:43,2:11:53,2:20:54,2:29:32,2:36:36,2:45:46,2:55:31,3:03:44,3:11:44,3:20:55,3:30:21,3:40:12,3:48:23,3:55:43,4:05:32
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=3.2
BACK

vayy be süper olmuş eline sağlık 10 numara 5 yıldız ..teşekkürler :)

Kac gundur deniyordum olmamisti sonunda problemi buldum.
Yt sayfa dili Turkce olucakmis. Simdi guzel calisiyor [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] merci.

bende çalıştıramıyorum. video düzenleye giriyor, para kazanma kısmına girip geri çıkıyor.

Birazdan yeni kod yapip paylasacagim

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] hocam partner içinde olan video ortası reklam girme kodları varsa paylaşabilme imkanınız varmı acaba?

Teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri