Video Ortası Reklam hakkında bilgisi olanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,

öncelikle yoğunluğum nedeniyle denemeye fırsatım olmadı ama bir kaç sorum olucak net bilgiye sahip kişiler yazarsa çok sevinirim.

1) NETLEŞMEDİ Kaç dakika üstü videolarda video ortası reklamlar çıkıyor. Tam rakam bellimi? ve %100 o rakam üstünde video para kazanma modundaysa çıkıyor mu?

2) CEVAP NET OLARAK ALINDI 7dk ve 7dk nın katları giriliyor. Bu her zaman çıkartıyormu? en doğrusu nedir?
örneğin: 7:02,14:05,21:09,28:37 şeklinde.

3) CEVAP NET OLARAK ALINDI 30 dk lık videoya 7,14,21,28,35 yazılırsa nasıl bir işlem uygulanıyor?

4) NETLEŞMEDİ 5 dakika içerisinde 20-30 videoya video ortası reklam girmek kanal açısından bir tehlike arz ediyormu?

Bu soruları sorma nedenini beni tanıyan arkadaşlardan bir çoğu tahmin edebiliyordur. Net ve kesin doğru cevaplara ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Ben kendimde bakar yaparım fakat atladığım veya denk gelmeyen birşey olabilir diye konuyu açtım.

SİSTEMDE UYGULAMASI SİZLER SAYESİNDE ÇIKMIŞTIR.

ben hep 15+dk uzunluklarda çıkıyor sanıyordum ama 10dk+ larda çıkıyormuş...bundan eminim.

aynı zamanda arka arkaya 20-30 videoya video ortası reklam girmişimdir.hatta bunu benden hızlı yapanda yoktur...dakikaları kopyalarım ve videoları yeni sekmelerde açıp arka arkaya yapıştırırım.bu işlem olumsuz bir durum yaratmadı(hiç bir kanalımda)

Özelliği ekledim sisteme hocam. çok teşekkürler önerin için. o bölümde random süreler üst mesajımdaki gibi geliyor. dilerseniz istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz.

Bende 1800 videoluk bir kanal var hepsi 20dk üstü. Botu alsam otomatik tüm videoların dakikasını değiştirebilir miyim ? Yoksa sadece botla eklenen yeni videolarda mı oluyor ?
imacros ile yapıyorum ama yarı otomatik olduğundan tam otomatik bir sistem işimi görür.

hocam süpersin yaw.
video yüklemek için değil sırf ayarlar için kullanıyorum

Hocam ben manuel denedım bır kaç uzun videomda normal reklamda gitti acaba kullanmaya korkuyorum suan denemeler kesinleştikten sonra haber verırmısınız cidden işimize yarayacak bişey :) çalışmalar için cok sagol bu arada

1) NETLEŞMEDİ Kaç dakika üstü videolarda video ortası reklamlar çıkıyor. Tam rakam bellimi? ve %100 o rakam üstünde video para kazanma modundaysa çıkıyor mu?

2) CEVAP NET OLARAK ALINDI 7dk ve 7dk nın katları giriliyor. Bu her zaman çıkartıyormu? en doğrusu nedir?
örneğin: 7:02,14:05,21:09,28:37 şeklinde.

3) CEVAP NET OLARAK ALINDI 30 dk lık videoya 7,14,21,28,35 yazılırsa nasıl bir işlem uygulanıyor?

4) NETLEŞMEDİ 5 dakika içerisinde 20-30 videoya video ortası reklam girmek kanal açısından bir tehlike arz ediyormu?

1-) 10 Dakika ve üzeri videolarda.
2-) 7 Dakika ve üzeri ancak ekler eklemez cıkmayabilir.
3-) 30 dakikalık videoya 7 14 21 28 girerseniz,video sonunu kapatmak zorundasınız.30 Dakikalık videoya en doğrusu 7,15,23 aralığıdır.Ki ben sadece 20:01 koyarım,izleyicimi sıkmam.
4-) Tehlike arz etmez 300 videoya tek tek girdiğimi biliyorum.

Kesin cevaplar bunlar.

Bende 1800 videoluk bir kanal var hepsi 20dk üstü. Botu alsam otomatik tüm videoların dakikasını değiştirebilir miyim ? Yoksa sadece botla eklenen yeni videolarda mı oluyor ?
imacros ile yapıyorum ama yarı otomatik olduğundan tam otomatik bir sistem işimi görür.

Merhabalar hocam,
bizden yüklediğiniz veya yüklemediğiniz 10 dakika üstü tüm videoları tek tuşla ayarlarınıza göre değiştirebilirsiniz. Hayırlı geceler.

hocam süpersin yaw.
video yüklemek için değil sırf ayarlar için kullanıyorum

Teşekkürler hocam sağolasın, video yüklemek içinde kullan hocam. günde 1.5 milyon video yükletiyoruz youtube.com a sende katkını ver :)

Hocam ben manuel denedım bır kaç uzun videomda normal reklamda gitti acaba kullanmaya korkuyorum suan denemeler kesinleştikten sonra haber verırmısınız cidden işimize yarayacak bişey :) çalışmalar için cok sagol bu arada

Teşekkürler hocam sağolasın. Aşırı derecede kazanç değiştiriyor. bir videonun para kazanmasını götürdüğünü hiç görmedim fakat yeni yaptığım için ondanda olabilir.

1-) 10 Dakika ve üzeri videolarda.
2-) 7 Dakika ve üzeri ancak ekler eklemez cıkmayabilir.
3-) 30 dakikalık videoya 7 14 21 28 girerseniz,video sonunu kapatmak zorundasınız.30 Dakikalık videoya en doğrusu 7,15,23 aralığıdır.Ki ben sadece 20:01 koyarım,izleyicimi sıkmam.
4-) Tehlike arz etmez 300 videoya tek tek girdiğimi biliyorum.

Kesin cevaplar bunlar.
Hocam özelliği çıkardım fakat video sonunu açıyordum. hiç birinde mi açılmaması gerekiyor. video sonu açılırsa ne gibi birşey oluyor acaba? Diğeri aynen o şekilde oldu hocam. ayarlamayıda kişide yapabiliyor artık tek tuşla belirtip hepsini ona göre dağıtıyor.

Hocam özelliği çıkardım fakat video sonunu açıyordum. hiç birinde mi açılmaması gerekiyor. video sonu açılırsa ne gibi birşey oluyor acaba? Diğeri aynen o şekilde oldu hocam. ayarlamayıda kişide yapabiliyor artık tek tuşla belirtip hepsini ona göre dağıtıyor.

Video Sonunun bi zararı yok diye biliyorum. 10 gündür bütün vidyolarımda açık. Ama tam bilmiyorum faydası ne zararı ne

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bu özellik şu an aktif olarak çalışıyor mu acaba?
Ayrıca çalışıyorsa süre bölümünü biz ayarlayabiliyoruz mu?
Daha önce botunuzu kullanmıştım ancak bu özellik gelirse tekrar almayı düşünüyorum sadece bu özellik için :)

Ben botunuzu kullanmıyorum ama uyarımı yapayım.Adsense politikalarına göre 7 Dakikada sıklıkla reklam girmeniz lazım en iyi ihtimalle.Kural ;
İçerik klibinde, yer paylaşımlı reklam başına ek 7 dakikalık içerik olmalıdır
Siz 28 i açıp 32'de de video sonunu açarsanız. aralık 4 dk olmuş olur.Reklam cıkar mı? cıkar ama şikayet edilmesi durumunda sıkıntı yaratabilir.

otomatik olması güzel bir özellik olup ilgi çekecek belli. bunca zamandır botlardan uzak durdum işin açıkçası vds kullanmaktan ekstra faydası ne bilmiyorum ama bu sefer bu özellik için deneyeceğim.

ek bilgi vereyim arkadaşlar şimdi herkes iyi güzel demiş ki 30 dk lık videoya 07:11,14:21,21:35,29:33 vs vs şeklinde giriş olsun diye. o öyle istendiği gibi sonuç vermıyor ne yazık kı. şimdi siz abartılı şekilde her 7 dk da bir reklam koyarsanız youtube de buna karşılık reklam çıkma sıklığını azaltıyor. dashboard bilgileri ile kıyaslamalı olarak test edilmiştir tarafımca. 30 dk lık videoya konacak reklamın en kazançlı şekli 10:27,23:32 gibi video ortası çift reklamdır. dashboardı olan partnerlerle çalışan arkadaşlar test edip teyit edebilir vs vs vs

Ben botunuzu kullanmıyorum ama uyarımı yapayım.Adsense politikalarına göre 7 Dakikada sıklıkla reklam girmeniz lazım en iyi ihtimalle.Kural ;
İçerik klibinde, yer paylaşımlı reklam başına ek 7 dakikalık içerik olmalıdır
Siz 28 i açıp 32'de de video sonunu açarsanız. aralık 4 dk olmuş olur.Reklam cıkar mı? cıkar ama şikayet edilmesi durumunda sıkıntı yaratabilir.

Hocam peki video sonu reklam işaretlenmişse en az video bitmesine 7 dk kala reklam bulunmamalımı dır?

otomatik olması güzel bir özellik olup ilgi çekecek belli. bunca zamandır botlardan uzak durdum işin açıkçası vds kullanmaktan ekstra faydası ne bilmiyorum ama bu sefer bu özellik için deneyeceğim.

ek bilgi vereyim arkadaşlar şimdi herkes iyi güzel demiş ki 30 dk lık videoya 07:11,14:21,21:35,29:33 vs vs şeklinde giriş olsun diye. o öyle istendiği gibi sonuç vermıyor ne yazık kı. şimdi siz abartılı şekilde her 7 dk da bir reklam koyarsanız youtube de buna karşılık reklam çıkma sıklığını azaltıyor. dashboard bilgileri ile kıyaslamalı olarak test edilmiştir tarafımca. 30 dk lık videoya konacak reklamın en kazançlı şekli 10:27,23:32 gibi video ortası çift reklamdır. dashboardı olan partnerlerle çalışan arkadaşlar test edip teyit edebilir vs vs vs

Evet hocam, bu nedenle bizde o şekilde süreleri getiriyoruz ama tek tuşla tüm videolara istediğiniz gibi süreleri değiştirebiliyorsunuz. O kadar yüksek sayfa to olması gerçekten güzel ve birazda haberl02 arkadaşımızın dediği gibi riskli. Dediğin rakamlarında denemesini yapacağım hocam.

Bu şekilde ödeme aldınız mı? Ben to 12-14 arası adsense kapanacak diye korkuyorum.

Gerçekten çok yüksek rakam ama sahte tıklama olmadıktan sonra herkesin aldığını duydum ödemelerini. Ama ne olursa olsun riskli bencede.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam ben 1videoya sadece 3 reklam giriyorum 0:02,7:03,14:04 şu şekilde girsek ban riski olurmu video sonrası reklamlarıda aktif etmıyorum

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam ben 1videoya sadece 3 reklam giriyorum 0:02,7:03,14:04 şu şekilde girsek ban riski olurmu video sonrası reklamlarıda aktif etmıyorum

Kardeşim hem video önü,hem 0:02 çıkarsa 2 sn aralıkla reklam girmiş olursun.Şikayet durumunda sıkıntı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri