D
daralll
Guest
Merhabalar,
öncelikle yoğunluğum nedeniyle denemeye fırsatım olmadı ama bir kaç sorum olucak net bilgiye sahip kişiler yazarsa çok sevinirim.
1) NETLEŞMEDİ Kaç dakika üstü videolarda video ortası reklamlar çıkıyor. Tam rakam bellimi? ve %100 o rakam üstünde video para kazanma modundaysa çıkıyor mu?
2) CEVAP NET OLARAK ALINDI 7dk ve 7dk nın katları giriliyor. Bu her zaman çıkartıyormu? en doğrusu nedir?
örneğin: 7:02,14:05,21:09,28:37 şeklinde.
3) CEVAP NET OLARAK ALINDI 30 dk lık videoya 7,14,21,28,35 yazılırsa nasıl bir işlem uygulanıyor?
4) NETLEŞMEDİ 5 dakika içerisinde 20-30 videoya video ortası reklam girmek kanal açısından bir tehlike arz ediyormu?
Bu soruları sorma nedenini beni tanıyan arkadaşlardan bir çoğu tahmin edebiliyordur. Net ve kesin doğru cevaplara ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Ben kendimde bakar yaparım fakat atladığım veya denk gelmeyen birşey olabilir diye konuyu açtım.
SİSTEMDE UYGULAMASI SİZLER SAYESİNDE ÇIKMIŞTIR.
ben hep 15+dk uzunluklarda çıkıyor sanıyordum ama 10dk+ larda çıkıyormuş...bundan eminim.
aynı zamanda arka arkaya 20-30 videoya video ortası reklam girmişimdir.hatta bunu benden hızlı yapanda yoktur...dakikaları kopyalarım ve videoları yeni sekmelerde açıp arka arkaya yapıştırırım.bu işlem olumsuz bir durum yaratmadı(hiç bir kanalımda)