Video ortası reklam hk

• Kullanıcı menzilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

menzilli

Yasaklanmış
selamlar video ortası reklamlarda video değil altta resim çıkıyor son 3-4 gündür sebebi nedir ? nasıl düzelir

Sırf bu yüzden sayfa to %5 ten %1,5 indir tıklama da değişiklik yok. Video ortası reklamı açınca artış çok fazla gösterimde ama tıklamadıktan sonra neye yarar. Videolu reklam da vermiyor. Dün geri kapattım tüm videoları. %4 e geri çıktı sayfa to. Video arası reklamın ne zaman ne yapacağı belli olmadığı için kendi adıma konuşuyorum birdaha açmam video arası reklamı. Uğraşmak gerek aslında 35 dk video mu var böleceksin 3 e camtasia da yükliceksin al sana 3 tane kesin videolu reklam :D Onada çoğu kişi uğraşmaz.

ne yapmak gerek başka fikri olan çözüm babında

vıdeo ortasını kapatmaktan baska cozum yok oda benım ıcın ımkansız bınlerce vıdeoyu tek tek kapatmam cok zor. kazanc %50 düştü ama yapacak bişey yok beklemedeyiz.

Benim bir adsense normal ama diğer adsense da video ortası açık olduğu halde to yüzde 1 e düşmüş, :(

video ortasında video reklam çıkacağına resim çıkıo çok garip gereksiz gerekli ama zarar ettiricek bizi epey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri