Video Ortası Reklam Kazançları nasıl etkiliyor

• Kullanıcı yakamoz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yakamoz01

Kayıtlı Üye
video ortası reklam açan arkadaşlara bir sorum olacak önceki duruma göre kazançlarınız nasıl? arttı mı azaldı mı değişiklik olmadı mı? yorum bırakırsanız sevinirim. elimde 1k kdar 40dk üzeri video var .eğer kazançları olumlu etkiliyorsa oturup hepsini tek tek açacağım. yok pek etkisi olmuyorsa uğraşmaya gerek yok

hiç bir getirisi yok aynı kazandıgın parayı biraz daha fazlasını kazanıyorsun mesela 1 sanıyede var reklam dimi ? sonra 10 dk koydun orda da reklam çıktı 1 sanıyede 0,01 dolar kazandınsa diyer sanıyede ki video da 0,01 olarak artıyor toplamda 0,02 doların oluyor yani 1 artış göseterir

normalde günlük 10-15 tl kazanıyordum video ortası reklamları actım kazanc 2 gün icinde 40-50tlye cıktı..

bence tek tek açmaya değer :D

hiç bir getirisi yok aynı kazandıgın parayı biraz daha fazlasını kazanıyorsun mesela 1 sanıyede var reklam dimi ? sonra 10 dk koydun orda da reklam çıktı 1 sanıyede 0,01 dolar kazandınsa diyer sanıyede ki video da 0,01 olarak artıyor toplamda 0,02 doların oluyor yani 1 artış göseterir

%100 artış gösteriyo o zaman.

Ben bir türlü beceremedim video ortası reklam olayını. Kanalımda bu video ortası reklam için yaklaşık 6-7 tane uygun video var. Forumda arkadaşların bahsettiği kuralları uygulamama rağmen video ortasında reklamları çıkartamadım. Bir videoya ayarlamış olduğum reklam olayını 2 gün beklememe rağmen yine çıkmadı, yine çıkmadı....

video ortası reklam olayı nedir?

ben 2 saatlik videoya 5 tane ekledim 1k gösterimde yaklasık 10 $ aldım.gerisini sen hesap et :D

dünden yaptığım videolarda sayfa to 2 katına çıktı. normal mi sıkıntı yaratır mı?

niye yaratsın bu sistemin amacı ne zaten.

hocam kazançlarda artış oldumu peki?

benim TO pek değişmedi ama kazançlar arttı haliyle gösterim sayısı artınca.partnerde hep kullanıyorum bunu ama adsense içinde denedim baya artıyor kazanç.Burda bir haftada 32 binden 80 binlere çıktı günlük gösterim,hadi bir kısmı izleyici sayısındaki artış desek yinede video ortası reklam bence oldukça etkiliyor kazancı.

kei7pi.jpg

Ben 2 katlık bir artış yaşadım. x alıyorsam aynı gösterime 2x aldım. 1.90x falan diyebiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri