furkan
Yasaklanmış
Onlara bir şey yapmıyor.
hocam, gerçkten çok makbule geçer, benim şahsen çok ihtiyacım var bu koda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onlara bir şey yapmıyor.
hocam, gerçkten çok makbule geçer, benim şahsen çok ihtiyacım var bu koda
10 dakikadan az videoların reklamları silinmiyormu ?
bu arada linki güncelledim : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Arkadaşlar dualarını eksik etmeyin lütfen.
Şu para kazanmasını kapanan kanalları açamazsam 2000 lira içeride kalacak![]()
Teşekkür ederim çok faydalı bir paylaşım.1-Mozillaya Girin , Kanalınıza Girin
2-Buraya Tıklayarak Eklentiyi Kurun
3-Buraya Tıklayarak Dosyayı İndirin Rardan Çıkartın ve Belgelerim/imacros/macros içine atın.
4-Düzenlenecek Videoyu Açın [Sadece Video Yöneticisinden Videonun Düzenle Kısmına Tıklamanız Yeterli]
5-mozilladan sağ üstten buresme tıklayıp TopluGirme.iim yi Seçip Play Demeniz ve 3 Saniye Beklemeniz.![]()
Yapamayanlar Yazsın Yardımcı Olurum
hocam toplu derken 1.sayfadaki 30 videoyamı yoksa tum 10dk'yı geçik videolaramı ?
10 dakikalık videoların düzenlesini yeni sekmede aç sonra en soldan başla tek tek yaptır kardeşim

Arkadaşlar ben şayet Ekim ayında denedim ve bende ters tepti artı baya da eleştiri aldım "sen becerememişsin" ve resimde de gördüğünüz gibi tıklarım yarı yarıya düştü..
bunun nedeni her video ma 7 tane reklam çubuğu ekledim, ve burada video içi reklam çıkmıyordu...
Sonrasında tüm videolarımdakileri kaldırdım ve tekrar eski tıklara ulaştım...
belki yine eleştirirler ama şimdilik denemeyin en azından toplu olarak giriş yapmayın çünkü tıklarınız düşebilir....
!bu konuda sürekli araştırma içerisindeyim çünkü 1000 den fazla 1 saatlik videom var...!
Arkadaşlar ben şayet Ekim ayında denedim ve bende ters tepti artı baya da eleştiri aldım "sen becerememişsin" ve resimde de gördüğünüz gibi tıklarım yarı yarıya düştü..
bunun nedeni her video ma 7 tane reklam çubuğu ekledim, ve burada video içi reklam çıkmıyordu...
Sonrasında tüm videolarımdakileri kaldırdım ve tekrar eski tıklara ulaştım...
belki yine eleştirirler ama şimdilik denemeyin en azından toplu olarak giriş yapmayın çünkü tıklarınız düşebilir....
!bu konuda sürekli araştırma içerisindeyim çünkü 1000 den fazla 1 saatlik videom var...!
Hocam bulunca banada haber verebilirmisin? Bugün arkadaş ile teamwiewerdan bağlandık.Uğraştık fakat biz yapamadık.Bende olmadı. Eğer alternatif yöntem bulursanız bilmek isterim...
tbm cok dusuk yabanci calis cok tik aliyorsun ama kazancin cok az
LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 dakikalık videoların düzenlesini yeni sekmede aç sonra en soldan başla tek tek yaptır kardeşim
[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] [MENTION=88]capari_83[/MENTION] ilk 30 değilde bütün videolara tek tek ekleyen varmı mesela ilk 30'unu yapacak tab 2 ye geçip onları yapacak sonra ekleyerek devam edecek ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.