Video ortası reklam [Toplu Girme]

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
hocam, gerçkten çok makbule geçer, benim şahsen çok ihtiyacım var bu koda

alın arkadaşlar ilk 30 videoyu editliyor.

Arkadaşlar bu imacros kodudur. Googleden firefox imacros nedir nasıl kurulur bilgisini alabilirsiniz.

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

programın hızı ayarını düşürün yoksa sağlıklı şekilde çalışmaz.
hız ayar düşürme: Edit = settings = slow kutucuğunu işaretleyin. Apply e basın

Arkadaşlar dualarını eksik etmeyin lütfen.
Şu para kazanmasını kapanan kanalları açamazsam 2000 lira içeride kalacak :(

Arkadaşlar dualarını eksik etmeyin lütfen.
Şu para kazanmasını kapanan kanalları açamazsam 2000 lira içeride kalacak :(

şöyle yap, kanalların google+ profilini sil, 1 gün bekle kanalı google + ya bağla ve kesinlikle google+ ya bağladıktan sonra ismini değiştir kanalın
google+ profiline gir ordan isim değiştirebiliyosun
bak isim değiştrmezsen olmaz muhakkak değiştir, ve kanalın google+ profilini sildin ya hemen kanalı google+ ya bağlama böyle en az 6 saat bekle ama benim önerim 1 gün beklemen

eğer bunları yaptığın halde olmuyorsa yine kes bağla yine olmadımı yine kes bağla eninde sonunda açılacaktır inş açılır

Hocam bu benim baya işime yarayacak. Çünkü kanallara girip, videoları tek tek düzenlemek çok zaman alacaktı. Böylelikle zamandan tasarruf edeceğim.Teşekkürler...

Edit: Hocam ben denedim söylediği gibi yaptım fakat yapamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?
@capari_83

1-Mozillaya Girin , Kanalınıza Girin
2-Buraya Tıklayarak Eklentiyi Kurun
3-Buraya Tıklayarak Dosyayı İndirin Rardan Çıkartın ve Belgelerim/imacros/macros içine atın.
4-Düzenlenecek Videoyu Açın [Sadece Video Yöneticisinden Videonun Düzenle Kısmına Tıklamanız Yeterli]
5-mozilladan sağ üstten bu
12-2754.gif
resme tıklayıp TopluGirme.iim yi Seçip Play Demeniz ve 3 Saniye Beklemeniz.

Yapamayanlar Yazsın Yardımcı Olurum
Teşekkür ederim çok faydalı bir paylaşım.

hocam toplu derken 1.sayfadaki 30 videoyamı yoksa tum 10dk'yı geçik videolaramı ?

10 dakikalık videoların düzenlesini yeni sekmede aç sonra en soldan başla tek tek yaptır kardeşim

hocam 40 dk lık bir videoya en sağlıklı aralıkları nasıl girerim yani çıkması sorun olmayacak en iyi aralıkları örnek verebilirmisiniz

Arkadaşlar ben şayet Ekim ayında denedim ve bende ters tepti artı baya da eleştiri aldım "sen becerememişsin" ve resimde de gördüğünüz gibi tıklarım yarı yarıya düştü..
bunun nedeni her video ma 7 tane reklam çubuğu ekledim, ve burada video içi reklam çıkmıyordu...

Sonrasında tüm videolarımdakileri kaldırdım ve tekrar eski tıklara ulaştım...

belki yine eleştirirler ama şimdilik denemeyin en azından toplu olarak giriş yapmayın çünkü tıklarınız düşebilir....

!bu konuda sürekli araştırma içerisindeyim çünkü 1000 den fazla 1 saatlik videom var...!

Arkadaşlar ben şayet Ekim ayında denedim ve bende ters tepti artı baya da eleştiri aldım "sen becerememişsin" ve resimde de gördüğünüz gibi tıklarım yarı yarıya düştü..
bunun nedeni her video ma 7 tane reklam çubuğu ekledim, ve burada video içi reklam çıkmıyordu...

belki yine eleştirirler ama şimdilik denemeyin en azından toplu olarak giriş yapmayın çünkü tıklarınız düşebilir....

!bu konuda sürekli araştırma içerisindeyim çünkü 1000 den fazla 1 saatlik videom var...!

Hocam bulunca banada haber verebilirmisin? Bugün arkadaş ile teamwiewerdan bağlandık.Uğraştık fakat biz yapamadık.Bende olmadı. Eğer alternatif yöntem bulursanız bilmek isterim...

tbm cok dusuk yabanci calis cok tik aliyorsun ama kazancin cok az

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bulunca banada haber verebilirmisin? Bugün arkadaş ile teamwiewerdan bağlandık.Uğraştık fakat biz yapamadık.Bende olmadı. Eğer alternatif yöntem bulursanız bilmek isterim...

medcezir kanalı yapmış imlec sarı noktalara geldiğinde video içi reklam çıkıyor...bi kaç yabancı kanal daha onların videolarını inceliyorum ve videolarım da bu sefer yaş tahtaya basmak istemiyorum

---------- Mesaj saat 01:59:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:32 civarında gönderildi. ----------

tbm cok dusuk yabanci calis cok tik aliyorsun ama kazancin cok az

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu o zamanlardı yabancı içerikte çalışıyorum şimdi

hocam başka yere upload edermisin indirme yöneticisinde virüs var o sitenin

SyntaxError: wrong format of TAG command, line: 7 (Error code: -910)

bu hatayı neden verir acaba

tşkler

[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] [MENTION=88]capari_83[/MENTION] ilk 30 değilde bütün videolara tek tek ekleyen varmı mesela ilk 30'unu yapacak tab 2 ye geçip onları yapacak sonra ekleyerek devam edecek ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri