Video Ortası Reklam ve Resimli Kazanç Kanıtı

• Kullanıcı eptenaykiriyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
e2lRE2.jpg

Arkadaşlar kanalım daha çok yeni ve ilk defa ciddi anlamda uzun video çalışmaya başladım. ama resimdede görüldüğü gibi sadece şubatın 28 inden sonra video ortası reklam açtım. Tam 10 adet açılıyordu bende bende hepsini açtım ve 3 ayda kazandığım parayı tek günde kazandım. Mutluyum,sevinçliyim,huzur doluyum :D :D
Resmi atmamda iki amaç var
1-) Hava atmak :cool::cool: ( illaki günlük 1-2k kazanan abilerimiz vardır onlara birşey demiyorum )
2-) Ne olursa olsun video ortası reklamınızı açmayı unutmayın. Kazançınızı max. seviyeye ulaştırın tek videodan. ;);)

en son kanalının kazancını hava atmak için paylaşanların 24 saat geçmeden kanalını kaybetti:D

umarım senin başına da gelmez...

en son kanalının kazancını hava atmak için paylaşanların 24 saat geçmeden kanalını kaybetti:D

umarım senin başına da gelmez...

aman diyim hocam iyi diyelim iyi olsun :)
hava atmak işin espirisi.. Fazla takılmayın o cümleye ben video ortası reklam açmanın ne kadar önemli olduğunu göstermek istedim. Youtubeda halen birçok dizi-film çalışanlarda tek reklam görüyorum. Artık çoğaltsınlar o reklam sayılarını..

Oha diyorum Allah daha çok nasip etsin diyorum. :)

Nasıl oluyor ya böyle. :) Günlük 600 ne demek arkadaş. Bunlar benim için korkunç rakamlar. :)

Tüm kanalları kapattım 2 dizi kanalı işimi görecek :D Sağolun hocam bilgi için :)

Güzel kazanç tebrikler kardeşim. Bu arada çalıştığınız kategori nedir?

Oha diyorum Allah daha çok nasip etsin diyorum. :)

Nasıl oluyor ya böyle. :) Günlük 600 ne demek arkadaş. Bunlar benim için korkunç rakamlar. :)

1 -2 hafta öncesine kadar benim içinde öyleydi hocam :rolleyes: Uzun ve HD video canmış onu anladım, çok daha kaliteli reklamlar çıkıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

bu kazanc tek kanaldan ise bilmiyorum yinede şom ağızlılık yapmıyım da :D ..... anladın hocam

yani google amca bi oyun yapmasın :)

Öncelikle Maşallah diyelim arkadaşlar allah hayırlı kazançlar nasip etsin devam et özgün çalışıyorsan süper bu arada telif geldiği için ben şimdilik açamıyorum video ortası reklamlarını hadi hayırlısı ...

Videonun kalitesi cidden para kazanmasına etki ediyor mu?

Hocam en son bir kazanç paylaşmıştım forumda 1 saate kalmadan kanalların hepsinin para kazanması kapandı :) Nazar değmesin maşallah güzel kazançlar.

Videonun kalitesi cidden para kazanmasına etki ediyor mu?

Youtubeun sizden istediği 144p veya 240p video değil 720p 1080p veya mümkünse 2160p videolardır. youtubenin istediğini yaparsanız onlarda size istediğinizi veriyor hocam. Benim şimdiye kadar anladığım bu.

video ortası reklamları anlamak güç biz açınca çıkmaz millet açınca çıkar.

Youtubeun sizden istediği 144p veya 240p video değil 720p 1080p veya mümkünse 2160p videolardır. youtubenin istediğini yaparsanız onlarda size istediğinizi veriyor hocam. Benim şimdiye kadar anladığım bu.

Hocam bukadar kısa sürede bukadar yükseliş çok iyi, sizden rica etsem Genel bakışta ki en popüler 10 videoyu atar mısınız isimlerini silerek merak ettim görüntülenme ve kazandığı parayı :D, birde tüm videolarınız HD mi?

Hocam bukadar kısa sürede bukadar yükseliş çok iyi, sizden rica etsem Genel bakışta ki en popüler 10 videoyu atar mısınız isimlerini silerek merak ettim görüntülenme ve kazandığı parayı :D, birde tüm videolarınız HD mi?

videoların izlenme sayısından ve demin belirttiğim 2K ve 4K içerikten çok az bir araştırma ile kanalım löp diye ortaya çıkacağından bunu şimdilik yapamam ama print aldım izlenmeler vb. arttığında yüklerim çok isterseniz. Evet tüm videolar HD

videoların izlenme sayısından ve demin belirttiğim 2K ve 4K içerikten çok az bir araştırma ile kanalım löp diye ortaya çıkacağından bunu şimdilik yapamam ama print aldım izlenmeler vb. arttığında yüklerim çok isterseniz. Evet tüm videolar HD

Tamam hocam teşekkür ederim ben en son bi partnerli kanalımda 50k izlenmeye 200 dolar civarı almıştım sizin de bu civarda mı?Hd ile normal arasında gerçekten bir fark varmı diye merak ediyorum yani 3xx dolar kazandığınız günkü toplam görüntülenme sayınızı merak ediyorum bu sıkıntı çıkarmaz sanırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri