Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oh be düzelmiş sonundaarkadaşlar bir kontrol edin şimdi gördüm benim 2 kanalda düzelmiş bakın birde bu kanala az önce rast geldim video ortası reklamlar açık.
Neverlake - Género Terror - peliculas completas en español latino (2014) - YouTube
Oh be düzelmiş sonundaarkadaşlar bir kontrol edin şimdi gördüm benim 2 kanalda düzelmiş bakın birde bu kanala az önce rast geldim video ortası reklamlar açık.
Neverlake - Género Terror - peliculas completas en español latino (2014) - YouTube
Burda gömülü videoda çıkmıyor ama youtube izleme sayfasında mozilla ile çıkıyor
![]()
hacım mozillada çıkmıyo sen yabancı iple giriyodun sanırsam dimi
müdür bende çıkmıyor anlamadım gitti ilk reklam tamam ama gerisi yok zaten bende çıkmasın usa sınırlarında çıksın yeter![]()
ya kazançlarım yarısındanda daha fazla düştü yayeni video yükledim sabah itinayla bir yerde paylaşmadım paylaşmamama rağmen 3.5bin izledi şimdiden :S 22dklık video ben ona döşerdim 3dk arayla mis gibi para gelirdi
![]()
Sen azar işitmek için mi yaptin bu yorumu? yada kasti?
Forum senin gibi zihniyetler yuzunden isyanda 7 dk nin altinda reklam yayinliyanlara isyan ediyoruz senin yaptigina bak
benim zihniyetim ? kardeşim ne oluyor reklam döşeyince ne değişiyor ? kanal benim değilmi ? bana bir özellik sunulmuş bende bundan yararlanıyorum + olarak tanımadığın insanlar hakkında böyle şeyler söylemen çok yanlış![]()
yaşın 17 yaşına veriyorum bu cahiligini ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.