Video ortası reklamları engellediler mi

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
kesin bilgi : bende düzeldi kazançlarda bi nebze arttı yarın tamamen belli olur

Banada forum falan gelmedı adsensede foru gunceleme ıle alakası yok buna bağlamayın.

Genel bır sorun bırkac partner kanallardada gorunmuyor üç kr bısey gelıyordu baltayı taşa vurduk.

Oh be düzelmiş sonunda :D arkadaşlar bir kontrol edin şimdi gördüm benim 2 kanalda düzelmiş bakın birde bu kanala az önce rast geldim video ortası reklamlar açık.

Neverlake - Género Terror - peliculas completas en español latino (2014) - YouTube

Burda gömülü videoda çıkmıyor ama youtube izleme sayfasında mozilla ile çıkıyor

2dvlcnq.jpg

düzel be yt .. son zamanların en buyuk izlenimlerini alıyorum bugune mi denk getirdin :@

Harbden şimd video üzerine yazicam mozilladan izleyin diye

Bende hala gözükmüyor.Sabah mozillada çıkıyodu şimdi oda çıkmıyor.İlginç gerçekten :D

Yukarıdaki videoda firefox da tek reklam chrome da çoklu reklam çıktı

mozillada çıkıyorsa iyi. en azından bir sorun var sanırım düzeltmeye çalışıyorlar,ki düzelir. video ortası reklamın tamamen kalkmasından iyidir

müdür bende çıkmıyor anlamadım gitti ilk reklam tamam ama gerisi yok zaten bende çıkmasın usa sınırlarında çıksın yeter :D

Düzeldi arkadaşlar bakın Chromeden giriyorum sabah bendede yoktu şuanda reklamlar açık çerezleri temizleyin tarayıcının birde modeme reset atıp deneyin.Ama bu arkadaş reklamları fena geçirmiş bu nedir arkadaş :D

mlBvd0.png

bende hala aynı çıkmıyor video ortası inş düzelir yoksa kazanamadan serüven bitebilir yada min seviye iner

ya kazançlarım yarısındanda daha fazla düştü ya :D yeni video yükledim sabah itinayla bir yerde paylaşmadım paylaşmamama rağmen 3.5bin izledi şimdiden :S 22dklık video ben ona döşerdim 3dk arayla mis gibi para gelirdi :D

ya kazançlarım yarısındanda daha fazla düştü ya :D yeni video yükledim sabah itinayla bir yerde paylaşmadım paylaşmamama rağmen 3.5bin izledi şimdiden :S 22dklık video ben ona döşerdim 3dk arayla mis gibi para gelirdi :D

Sen azar işitmek için mi yaptin bu yorumu? yada kasti?

Forum senin gibi zihniyetler yuzunden isyanda 7 dk nin altinda reklam yayinliyanlara isyan ediyoruz senin yaptigina bak

Sen azar işitmek için mi yaptin bu yorumu? yada kasti?

Forum senin gibi zihniyetler yuzunden isyanda 7 dk nin altinda reklam yayinliyanlara isyan ediyoruz senin yaptigina bak

benim zihniyetim ? kardeşim ne oluyor reklam döşeyince ne değişiyor ? kanal benim değilmi ? bana bir özellik sunulmuş bende bundan yararlanıyorum + olarak tanımadığın insanlar hakkında böyle şeyler söylemen çok yanlış :)

not : (genel konuşucam) en azından sizin gibi spam kanal kasmıyorum kanalım özgün , benzer bir kanal yok + videoları kendim yapıyorum istersem 1dk arayla reklam koyarım çünkü o videoda benim emeğim var .

Son düzenleme:
benim zihniyetim ? kardeşim ne oluyor reklam döşeyince ne değişiyor ? kanal benim değilmi ? bana bir özellik sunulmuş bende bundan yararlanıyorum + olarak tanımadığın insanlar hakkında böyle şeyler söylemen çok yanlış :)

yaşın 17 yaşına veriyorum bu cahiligini ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri