Video ortası reklamları engellediler mi

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ya kazançlarım yarısındanda daha fazla düştü ya :D yeni video yükledim sabah itinayla bir yerde paylaşmadım paylaşmamama rağmen 3.5bin izledi şimdiden :S 22dklık video ben ona döşerdim 3dk arayla mis gibi para gelirdi :D

bu 2-3dk 2-3 saniye zihniyetinde devam edin böyle devamm aynen devam

bu 2-3dk 2-3 saniye zihniyetinde devam edin böyle devamm aynen devam

tekrar soruyorum diğer arkadaşada sordum ne oluyor Allah adına 2-3dk arayla reklam koyunca ? ne oluyor gerçekten ne oluyor yani ? bir açıklayın lütfen tamam eyv dicem

tekrar soruyorum diğer arkadaşada sordum ne oluyor Allah adına 2-3dk arayla reklam koyunca ? ne oluyor gerçekten ne oluyor yani ? bir açıklayın lütfen tamam eyv dicem

şu anda 100 kazandıysam o zman 400 kazanıyorum ve yt ye aykırı bir işlem değil
:D

geçici bir sorun bu reklam çıkmama işi epeydir olmuyordu 2 gündür sistemde sorun var okay ???? :D

şu anda 100 kazandıysam o zman 400 kazanıyorum ve yt ye aykırı bir işlem değil
:D

geçici bir sorun bu reklam çıkmama işi epeydir olmuyordu 2 gündür sistemde sorun var okay ???? :D

2-3dk arayla reklam illegal değil dimi? çünkü gerçekten +sı oluyor mesela;

videoya 10k hit geldi 10 tane reklam koysak 20dklık videoya 100k reklam gösterimi oluyor bgbg 0,50 kuruş olsa bile 50 tl para geliyor 10k hitten :)

2-3dk arayla reklam illegal değil dimi? çünkü gerçekten +sı oluyor mesela;

videoya 10k hit geldi 10 tane reklam koysak 20dklık videoya 100k reklam gösterimi oluyor bgbg 0,50 kuruş olsa bile 50 tl para geliyor 10k hitten :)

yt 1,5 dk bir izin vermiş ben mi izin verdim reklam olayına izin veriyorsa her türlü koyarım :D

[MENTION=8668]happyzombie[/MENTION] senin de sağın solun beli değil ki :) az önce kimyoosshini eleştirdiğim yorumu da beğenmişsin :)

[MENTION=8668]happyzombie[/MENTION] senin de sağın solun beli değil ki :) az önce kimyoosshini eleştirdiğim yorumu da beğenmişsin :)

olayı anlatamadım bende üstü kapalı eleştirdim :D arkadaş diyorki 2 dakkada bir rek koyunca ne oluyor diyor ne olacağımı var arkadaş bunun cevabını bilmiyorsa bıraksın bu işi illegal bişi de değil boş ver millet koymasın biz koyalım :D :D kolay gele

bendede çıkmıyor eğer bu özelliği kaldırsaydılar bizim saniye eklememizede izin vermezlerdi bence genel bir sorun.

Durum sanırım düzeldi .Az önce videomda açıktı video ortası reklam .

Edit: Birdaha baktım yine eski haline geldi. Niye böyle oluyor anlamadım ?

Son düzenleme:
Yok hala aynı medcezir videolarına bakıyorum 20tane reklam koyuyalardı açgözlü herifler şimdi 1tane var oda balangıçta :D

Özellik para kazanma bölümünden kaldırılsaydı o zaman problem olabilirdi kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor geçici bi sorun

youtube resmen Türklere göre kendini değiştiriyo :)

ama haklı da ! abartıyosunuz arkadaşlar. Spam yapıyosunuz günde 5-10 bin video yükleyerek. 10dan fazla video ortası reklam koyuyosunuz. emin olun zaten izlenmiyo o çok reklamlı videolar. o sarı noktaların reklam olduğunu bilen herkes ki çoğu insan biliyor artık, açar açmaz kapatıyo videonuzu...

Adsense görüntülenme sayısını etkiler mi bu iş? Ben de gözle görülür düşüş var. Bundan dolayı mıdır?

ne kadar çok uzun video yükleyen varmış :D (ben dahil)
Camtasia çekimine ünlem verdi bu gün, durmadan adense sözleşmesi onaylatıyor, video arası reklam çalışmıyor sonumuz hayrolsun.. Sorun gecici olacak ama bunun altından bir çapanoğlu çıkmaz yeni bir gıcıklık başımıza bela olmaz inşallah

youtube resmen Türklere göre kendini değiştiriyo :)

ama haklı da ! abartıyosunuz arkadaşlar. Spam yapıyosunuz günde 5-10 bin video yükleyerek. 10dan fazla video ortası reklam koyuyosunuz. emin olun zaten izlenmiyo o çok reklamlı videolar. o sarı noktaların reklam olduğunu bilen herkes ki çoğu insan biliyor artık, açar açmaz kapatıyo videonuzu...
he he kesin oyledir kardesim

ne kadar çok uzun video yükleyen varmış :D (ben dahil)
Camtasia çekimine ünlem verdi bu gün, durmadan adense sözleşmesi onaylatıyor, video arası reklam çalışmıyor sonumuz hayrolsun.. Sorun gecici olacak ama bunun altından bir çapanoğlu çıkmaz yeni bir gıcıklık başımıza bela olmaz inşallah

Ben 2dk'da bir reklam koyuyorum ben 20sn'de bir reklam atıyorum diye kim daha fazla reklam atacak, Atışması yapıyordu bazıları -Aşık Atışmaları- gibi.

Geçende bir kanal açmıştım 6:05 video arası atam dedim hata vermişti ara reklam saatini istenilen düzeyde yapın diye.
Büyük ihtimal 7Dk'dan az aralıklı video arası reklam koydurtmayacak.
İnşallahta öyle olurda 10dk'lık videoda 20-25 reklam atan TÜRK Spamcılar ( nerden biliyorsun demeyin biliyorum gördüm ) biraz akıllanır.
İşin iyice suyu çıktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri