Video ortası reklamları engellediler mi

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tesadufmu bilmiyorum ama sayfa to 0.60lardan 5lere cikti umarim video ortasi geri gelmez :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesadufmu bilmiyorum ama sayfa to 0.60lardan 5lere cikti umarim video ortasi geri gelmez :)

aslında aynı bir sey değismedi sadece önceden adam videoda 10 reklam gördüğü için hepsi izlenim olarak geliyordu tek tık atınca to düşük gözüküyordu simdi adam 3 reklam görüyor adsense izlenimi düşük alıyor tek tık atıncada to yüksek gözüküyor ama ilk sistemde tıklama olasılığı daha yüksek ilk sistem izlenimi abarttığı için to düşük gözüküyor

tehlike geçti sanırım :) benim kanallar normale döndü şu saat itibari ile
b831G8.gif

Adense çalışıyorum. Daha önce video arası reklam olan tüm videolarda reklamlar yok olmuş. Tek reklam çıkıyor. Sorun genel genel olmaya da inşallah bir an önce halledilir. Her adenseye girmeme sözleşme onaylatıp duruyor bu gün.. onaylasamda bir daha onay istiyor

Bende düzelme yok. Herhangi bir işlem yaptınız mı hocam? Yoksa kendi kendine düzeldi mi? Olur ya kapa aç yapsak açılıyodur felan

Özel bişey yapmadım hocam kendi kendine düzeldi.

Kim Milyoner Olmak İster kenan imirzalıoğlu videosu ararken dikkatimi çekti. Dedim benim kanallarda düzelme varmı diye baktım düzelmiş.

aslında aynı bir sey değismedi sadece önceden adam videoda 10 reklam gördüğü için hepsi izlenim olarak geliyordu tek tık atınca to düşük gözüküyordu simdi adam 3 reklam görüyor adsense izlenimi düşük alıyor tek tık atıncada to yüksek gözüküyor ama ilk sistemde tıklama olasılığı daha yüksek ilk sistem izlenimi abarttığı için to düşük gözüküyor
dediğin mantikli hocam to artti tiklama sayisi 4-5katina cikti ama deme dun bir ara 0.70-1tl arazi geziyordu şuan baya düştü :)

neden böyle şeyler oluyor bir düşünün bakalım aklınıza neler gelecek ?

Google chrome la video yükledim.Video ortası reklamların dk sını yazdım. Videoya girdiğimde gözükmedi ama mozilladan aynı videoya bakınca video ortası reklamlar gözüktü.Sanırım chrome da yükleyene gözükmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri